- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
LonGleY #22252 üzenetére
"A CCleaner nem okoz semmiféle galibát. Szimpla temp és cache tisztító, de még a reg tisztítója is rendben van."
Régebben (direkt kiemeltem) volt jópár anomália a registry cleanerrel, amit az új verziókban folyamatosan javítgattak, de volt egy időszak, amikor sok fórumon lehetett olvasni nyavalygást, kiderült, hogy sajnos a CCleaner sokszor olyan dolgokat is kivágott a registry-ből a kukába, ami nem "árva" bejegyzés volt, hanem valamilyen szoftver használta volna, ha bent lett volna még a registry-ben, és így működési problémákat okozott. Asszem mintha changelogban is láttam volna ezeket a javítgatásokat. Konkrét példákra már sajna nem emlékszem, hogy miket tett tönkre.
Persze ettől függetlenül tényleg hasznos alkalmazás, én is néha használom, ha olyanom van, csak a registry részével azért óvatosan, mindenképp érdemes backupot készíteni róla a pucolás előtt.
Az mondjuk valóban nem igazán helytálló, hogy csak galibát okozhatnak (ebben a formában).(#22260) :
"pl. a Facebook share funkciók behalnak az oldalakon"
Ghostery vagy Adblock Plus?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch 5 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest