- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Philips LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kuruc2
senior tag
válasz
Sk8erPeter #13555 üzenetére
2. Nem vágom mire mondod ezt a biztonsági tényezőt. Nem használja jól a jelszavakat, ez nem biztonság, hanem valami problem. Ezek szerint akkor csak nálam. Rókában nem volt kitöltve előre nekem a mező, szó sincs erről amit mondasz, ott a felhasználónév mező üres volt, de ha belekattintottam, akkor legördült a lista, amiből választhattam, és akkor berakta hozzá a jelszót.
Nem tudom ez site függő is e.3. Igen, komoly, jobban szeretem ha a böngészőm tudja az összes kukimuki számot, nem nekem kell előkeresgetnem meg beírogatnom.
Nem az opera fikázása a cél, félreértesz. Azért írtam le hogy elolvassam a válaszokat, hátha tanulok belőlük.
Bár ez már eleve érdekes hogy magamtól nem sikerül tökéletesen használnom egy böngészőt, hanem topikokban kell nyomoznom. Rókánál világos volt minden kezdő user-nek is.
Természetesen az Opera sok szempontból profibb, és a lényeg: gyorsabb. Ezért próbálom megoldani a problémáimat benne, hogy csak ezt használhassam. Van rá esély hogy nem a programozók hibáztak, hanem én nem tudom még megfelelően használni, dehát épp ezért vagyok itt, ebben a topicban. Már korábban is kaptam itt hasznos tippeket.4. Természetesen átlagba olyan 200-250-et eszik, de a gyenge vasamat ez is megterheli sajnos. Persze én is hibás vagyok, mert nem bírtam ki hogy ne használjak skint, meg egyedi speed dialt stb, kiterjesztéseket...
Nos akkor a jelenlegi tanulságom hogy próbáljam ki az operát natúrba, pl portable, továbbá ennek az űrlapozásnak utána kell néznem még akkor látom.
Az meg egyértelmű hogy ha másoknál nem jelentkeznek bizonyos gondok, akkor az illetőnél van valami kompatibilitási, vagy valamilyen probléma. Eddig a zoomolás amiben biztos vagyok hogy általános hiba, de majd talán egyszer kijavítják. A többi gondomon még "dolgoznom" kell.
Azért köszönöm a reakciókat skacok.
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Diablo 3 Collector's Edition
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest