Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
stigma
addikt
Hi, hja azt hittem valami bajod van vele
, de akkor nincs.
Igénytelen nem vagy, filmlejátszásra az is tökéletes, régen én is ezt használtam.
Annó NAS-om nem is volt 10-15 éve, hanem a Win10-es gépről futtatm a DLNA-t(Serviio asszem) és úgy filmeztem/filmeztünk.
Mostanára szeretem, ha a filmeknek van borítója, meg egy rövid leírása mit nézek, amit leszedtem, így már rámragadt a Kodi egy ideje.#18504szpeti40: Már pontosan nem tudom miért, de volt valami nyűgöm az Samsung TV+erősítő+Plex appal, szerintem azért vettem egy lejátszót annó ami Coreelec-et támogat és akkor megragadtam a Kodinál és azóra is kiratrok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Spórolós topik
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Egyből Pro változatban érkezik a második CMF mobil
- Nintendo Switch 2
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- World of Warcraft Mists of Pandaria Collector s edition
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest