Hirdetés
- Metroid Prime 4: Beyond - Hosszabb bemutatón a Switch 2 kiadás
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Premier előzetesen a South of Midnight
- Free Play Days 14. hét: Age of Wonders 4, Dead by Daylight, Catan
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
-
GAMEPOD.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
farkas-j
őstag
válasz
emre33 #71257 üzenetére
Hogy őszinte legyek, nincs türelmem újra végigmenni a TV beállításain visszaállítás után. Úgy döntöttem elég a 95Mbit-es sebesség is. Most már a saját lejátszóját is bojkottálom mert gyenge a formátumtámogatása, lassú a DLNA-ja és legfőképpen a TV nem támogatja a DTS hangot.
Átálltam külső eszközökre (BeeLink GT-King S922 , ZIDOO Z10 Pro). A Netflixhez és a HBO MAX-hoz meg bőven elég a TV saját LAN-ja. Ha meg nagyon felbosszant a csatornaváltás sebessége, akkor átváltok Amiko boxra.
Egyébként számomra érthetetlen a TV gyártók fillér b@szása! "Kicsit spórolok a LAN-on, a memórián, a DTS licencen, a szoftver optimalizálásán stb." Rohadtul bosszant ez a hozzáállás. Egyébként ugyanígy jártam az új ZIDDO-val is. Kiderült megszüntették az AVI-k támogatását.Még jó, hogy a jó öreg IAMM NTR82HD még teszi a dolgát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tárgyal az egyesülésről a GlobalFoundries és a UMC?
- Videós, mozgóképes topik
- Mozilla Firefox
- PayPal
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Microsoft Edge
- Tőzsde és gazdaság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung A54 5G 256/8GB / Szép állapotban / 12 hónap állapotban
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest