Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz i-sti #5079 üzenetére

    Nem mindenkinek/minden helyzetben opció, de 10-15km-en belülre nem autóval járok, hanem bringával. Nem

    úgy

    , mint haverom, aki inkább busszal jár mert olcsóbb mint autózni, :U hanem mert a (kis)városban nem lasabb bringával közlekedni, meg nem szeretem ha nem tud bemelegedni az olaj. Ha belefér, Esztergomba (2x25km) is apróságért(ami az 5 literes övtáska) inkább betekerek, az autóval parkolással 20-25p, bringával 45-50p, és némi mozgást is letudok vele.
    Anyám vagy após már 20 beindításból max egyszer mennek annyit hogy az olaj bemelegedjen, nekik derogál negyed órát tekerni, és így néz ki az olaj a kocsijukban:
    [kép]

    Rocky975: Utána szoktam több helyen járni a gyári ajánlásoknak és esetleg eltérek a könyvtől, de csak felfelé mert manapság 10-12 ezerért elég korrekt olajakat kapni (plusz azért az olajválasztók szerint is jó legyen, mert pl nejem autójába 20 éve írodott gépkönyvbe nem volt A5/B5, de a Total és mások is ezt is preferálják).
    Párom autójába is másfél évig hagyom az olajat, nem megy 15km-nél közelebb autóval, és ha A3/B4es félásványival is 30k/24hót megengednek, akkor a 18hó A5/B5-el meg főleg mehet. Szal értem a keresést, csak nem érdemes szerintem 'lefelé' keresgélni :R

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák