Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Tamás9x #67751 üzenetére
Kevés időm van, de áldozok rá. MBR "javítás" után 0xc0000428 kódú "cannot verify the digital signature" hibánál járok. A youtube sokat ígér, de nehéz megismételni a jó eredményt.
A revios-ról tőled hallok. [link] Itt olyan furcsa dolgot írnak, hogy "letiltott win frissítés", nem vonz. Nem baj, ha 240GB-ból többet foglal a nem custom win 10.
Távoli asztal vonz, de (interneten keresztül) nem tudom beállítani. [link] Fiókokkal, jelszavakkal, porttal és tűzfallal kell varázsolni. A táveléréssel rendelkező rendelkező felhasználókhoz nem tudok hozzáadni. Nem látom át, hogy mit csinálok.
Illetve, amit nem igazán akarok, az a statikus IP-cím. DynDNS, vagy No-IP alternatívákat egyáltalán nem ismerem.
Sanyi52: Úgy látom, hogy Legacy bios-ban telepítettem, UEFI elméletileg beállítható, de sose állítottam rá. [link] Itt mutatja a Legacyra átállítás folyamatát, az eredmény (lásd: a 3 képet a cikkben) az a beállítás, ami eleve nekem is van. Köszi a tippet, de nem ez lesz a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest