Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz Traxx #51350 üzenetére

    Most látom a kérdést, meg hogy már rendeltél. Szóval már lehet mind1, azért elmondom milyen tapasztalatom volt velük ti. de, van baj velük. Persze ez attól is függhet mit veszel, milyen áron (és ugye azért mit vállalsz be, már ha előre és megfelelően tájékoztatnak).
    LG TV vásárlás volt, és konkrétan megkérdeztem: hivatalos, hazai garancia jár hozzá? A válasz: igen, ennek megfelelően LG garancia jegyet is adnak. Rendben, megvettük.
    Kicsit több, mint 1 év múlva meghibásodott (az LCD panel LED világítása kiment, így a készülék működött csak a képet nem lehetett látni). Ahogy kell: garanciajegy elő, szerviz felhív, ahol ezt megállapították majd egyeztettek az LG-vel, hogy ezt nem javítják hanem cserélik a készüléket. Az LG-nek telefonon le lett adva minden adat, mondták pár nap és keresnek mikor lehet megejteni a készülék átvételt. Eltelt egy hét, semmi... telefon, hogy akkor mi a helyzet? Ekkor közölték, hogy időközben kiderült: ez szürke importos készülék amely hazai garanciális háttérrel nem rendelkezik, a garjegye fake kvázi itthon nem érvényes, így ők be is fejezték és mehetek az eladóhoz reklamálni. :U
    DigitalPlaza sz@rakodás 2-es tárgykör: elő lépés terelés majd magyarázkodás. Aztán várakozás ~2 hétig, amit aztán asztalrab@szás követett és ami mellé olyan csúnyát mondtunk, hogy picsa is volt benne. Végül kicserélték egy másik típusú, új LG készülékre. Ehhez egy fénymásolt papírt adtak amelyen 1 éves (nem 2) gari szerepel ami csak náluk érvényesíthető. No, csupán ennyire "nincs gond" velük.

    [ Szerkesztve ]

    Nyugati az ország, de keletre tart. Már megint... Nálunk visszafelé jár az óra?

Új hozzászólás Aktív témák