Új hozzászólás Aktív témák
-
BerserkGuts
addikt
Aki szeretne jó fps-el Alan Wake2-t játszani annak ajánlom az OC-t sokkal jobban fut vele és nem kell leskálázni 720p-re (fsr quality)
+140Mhz a gpu core-nál és +1600Mhz a memóriának (ez egy msi ventus 1660)
beállítás: nativ 1080p
textúra: high
anizotrop filter: high
a többi főleg low
a végén az a 0.1%-os fps: 22 -
Vikt8o7r
újonc
Sziasztok adott egy kártya Tuf 1660 Sajnos nagyon silány heatsink-je van mivel lehetne ilyen modolásal rá rakatni egy másik fajta hűtést
-
Gaboman
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2804 üzenetére
Érdekes hogy ennyi fajta van belőlük, nálad akkor jobban emelték a memória órajeleit.
Nálam pedig a Boost órajeleket húzták jobban, minden esetre furcsa hogy ennyire különbözőek egy adott típuson belül.[Gyártó] által megadott adatok! amik sem a tiedhez, sem az enyémhez nem passzolnak
-
Gaboman
nagyúr
Sziaszto!
Vettem egy [MSI 1660TI Ventus OC videókártyát, de az 1830 Boost órajel helyett nekem 2010 Mhz-en megy.
Monitoroztam, azért küldtem a linket is hogy lássátok, több féle Boost órajellel adta ki az MSI az OC verziókat?
Mert ez még plusz 10%-al magasabb az 1830Mhz-hez képest.
A memória az ugyan úgy 6000 Mhz-en fut. -
Power17
tag
Gainward gtx 1660 oc super mennyire hangos? Látom nincs fan stop és terhelve is süvít. Viszonylag csendes a gépem, 1050 ti gaming mellett. Vagy érdemes inkább egy gigabyte?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #2799 üzenetére
Amiota töröltem az MSI afterburnert, a hiba nem jelentkezett.
-
csibe1
addikt
válasz
Jack Oneill #2794 üzenetére
Ahh, ez hiányzott az életemből, többet ér, mint egy falat kenyér.
Most komolyan, ilyen baromságokat kell egy oprendszerbe integrálni?
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #2798 üzenetére
Pont most este jelentkezett a hiba ellentéte, vagyis mqxon megy a mag es memoria orajel, pedig control panelban mar reg visszavettem a teljesítményt. Na szerintetek ez mi lehet? Lehet, meghibasodott a kartya? Vagy ez inkwbb tenyleg win/driver teljesitmeny management problema?
-
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Képzeljétek, a kovetkezo furcsa jelenség van mostansag.
A kartya kisebb magorajelen es feszultsegen uzemel tobbszor jatek alatt. Eddig 68 fokon ment, most meg max 50 jatek kozben. Nem tudom, mi lehet, mert eddig ilyen nem volt, nyaron sem, klimas szoba raadasul.
Annyit tudtam megoldaskent, hogy nvidia control panelban a teljesitmenyt optimálisrol adaptivra tettem, azota megy rendesen. -
asynur
tag
válasz
razor03 #2793 üzenetére
Szia!
Nekem Gigabyte GTX 1660 Ti Windforce van ( ezek két ventisek) és nincs RGB, a Gaming és Aurus változatokban van RGB és a tudják az RGB Fusion 2.0-t (3 ventisek). https://www.gigabyte.com/hu/Graphics-Card/All-Series?fid=2028A Gaming és Auerus változatoknál a segédprogramoknál ( https://www.gigabyte.com/hu/Graphics-Card/GV-N166TGAMING-OC-6GD/support#support-dl-utility ) elég friss a progi aminek vinne kéne.
Kicsit utánaolvastam kb. ezt írták lehetséges megoldásnak ha még nem próbáltad:
ha volt fent korábbi verzió a aorus engine és rgb fusion-ból azokat le kell gyalulni és a legfrissebbet újratenni, és "visual studio redistributable for c++" telepítésére is szükség lesz. -
razor03
aktív tag
Sziasztok!
Egy Gigabyte GTX 1660 Ti Windforce kártyán szeretném visszakapcsolni az RGB-t mert az előző tulaj kikapcsolta.
Sem az Aorus engine sem az RGB fusion nem hajlandó működni a gépemen. Sokan szívnak vele hogy nem fut, próbáltam mindenféle javaslatot amit a neten találtam de nem akarok több időt pocsékolni a GB progijára.
Próbáltam Open RGB programmal, de az sem detektálja a kártyát. Az RGB Signal-t használva viszont világít a kártyán az RGB, de csak Windows-ban ha elindítom a háttérben.
Azt szeretném kérdezni, hogy tudtok-e esetleg valami megoldást arra, hogy ne kelljen hozzá külön programot használni, vagyis hogy gép bekapcsoláskor automatikusan működjön (megmaradjon) az RGB aura színátmenet?
Válaszokat előre is köszönöm!
Üdv. Razor
-
asynur
tag
Ezek az alaplapok már rendesen benne vannak a korban, amíg lefele van feszültség esés addig az a jobbik eset, valószínűleg egy nagyobb drop-nál egy fagyással és adatvesztéssel meg lehet úszni.
Csak az alapot lecserélni nem biztos , hogy megéri mert az új is kb azonos korú lesz és lutri, hogy mennyit futott és milyen állapotban van.
Valamint az i7 4790 és a ram is gyenge láncszem a gtx 1660 mellé (persze így is el lehet vele játszogatni ) .
Ha megengedheted keress valami modernebb configot nagy előrelépés lenne.
Ha ebben segítség kell itt: https://prohardver.hu/tema/milyen_asztali_gepet_vegyek_olvasd_el_az_elso_hsz_2/friss.html tudsz kérdezni.(téma összefoglalót olvasd el előtte). -
feco43
csendes tag
sziasztok
lenne egy shuttle SH87R6 gépem gyári lap van benne sh87,egy i7 4790 proci cooler master tx3 ventivel
a ram 4x4 Kingston HyperX KHX1600C10D3/4G a 10-10-10-30 CR2 helyett 9-9-9-24 CR1 állítva 1600mhz-n
asus phoenix gtx 1660 oc+-os alap 1630mhz a boost meg 2020mhz a ram alap 8002mhz-n megy
a táp egy zöld corsair cx750annyi lenne a kérdésem hogy a pci-e slot-bol ott igen ingadozik a 12v feszko néha le megy 11,7re de a 8pines csatiból tartja terhelés mellett a 12.1 voltot
próbáltam más táppal is de ugyan ezek az eredmények jöttek esetleg tudna mondani hogy cseréljek alaplapot vagy vagy valami mástválaszokat előre is köszönöm
-
balfek
tag
Ventus - ez a sokak által árulgatott MSI Ventus?
ja, pontosabb lett volna akérdés, hogy van-e olyan "jó, vállalható, megbízható, stb" 6 pines - ez igaz.
de központi kérdés a TÁPom + 6pin/8pin adapter + 1660 super /TI tapasztalatok lennének.olvasgattam itt, hog ymegpróbálják az emberek (a 8pin->6pin adapteres megoldást) , de addig nem jutottam, hogy elég sok kereséssal találjak olyan forumozót itt, aki megcsinálta/tartósan működik nála ÉS le is írta tapasztalatait erről.
-
balfek
tag
-
csibe1
addikt
Szerintem fáradj át a Milyen tápegységet topikba.
Arra a tápra én nem kötném azt a kártyát, de mást se nagyon. -
balfek
tag
sziasztok!
vennék egy használt GTX 1660 kártyát a gépembe...
egy HighPower HP-500-A12s tápom van, amin csak 6-pin es csati van.van olyan 1660 amin 6pines csati van?
vaaagy biztonságos 6pin-8pin adaptert alkalmazni? -
Mans20
addikt
Topikban visszaolvasva ajánlott a 1660 pegasus meg stormx, UV-al próbálkozott akinek volt ilyen? mert kétlem, hogy halk lenne 1800RPM-en ami a tesztben van.
-
asynur
tag
válasz
_stick_ #2781 üzenetére
Alulfeszelés közben a crash nem feltétlenül jelez hardverhibát. A profilodon egy 500 Chieftec táp látszik pontos típus nélkül, nem a minőségükről híresek (persze biztos előfordul köztük jobb is) ha pedig régebbi tipus akkor ahogy fentebb is írtam esélyes, hogy nem tudja kellően lekövetni az újabb hardverek power state-jeit (vagy csak simán gyenge elöregedett stb. ) és ilyenkor fagyhat .
Javaslom, hogy a fent linkelt tápos topikban írd le a konfigod és kérdezd meg, hogy a tápod(pontos típusával) elég-e ehhez illetve ha nem mi lenne megfelelő helyette. -
_stick_
őstag
Köszi a választ!
Próbálok tovább nyomozni, hogy leszűkítsem a kört. Sajnos semmilyen cserére nincs lehetőségem (VGA, táp). Tegnap egy érdekes "hibát" találtam, amit én ugyan nem tudok hova tenni, de hátha nektek beszédes lesz.
OCCT-vel épp ment a power test és MSI afterburner-ben próbáltam terhelés alatt az alulfeszelést minimálisan állítani. Minden esetben állítás után, amikor az apply gombra kattintok a gép crash-el, pont úgy ahogy feljebb írtam.
Ezzel esetleg lehet kezdeni valamit? Szűkíti a kört a tápra? -
asynur
tag
válasz
_stick_ #2779 üzenetére
Lehet jó irányba indultál a táppal akkor is ha "maxon" nem produkál hibát, főleg ha nem mai darab lehet nem tudja lekezelni a proci, gpu power state váltásait rendesen. Kábeleket is nézd át minden jól be van-e dugva nincs megtörve megfőve stb.
Elsőre DDUval(display driver uninstaller) irts le minden gpu drivert majd telepítsd újra amit használsz.
Ha van lehetőséged próbálj ki másik tápot, kártyát másik gépben szintén érdemes lenne tesztelni és lehet egy win újratelepítésen is érdemes elgondolkodni hivatalos forrásból letöltve majd felfrissítve.Ha régebbi vagy gyengébb minőségű a tápod akkor javaslom kérdezz a tápos topikban mi lenne elég a konfigodhoz: https://prohardver.hu/tema/melyik_tapegyseget_vegyem_mielott_kerdezel_olvasd/friss.html
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Pár hónapja vásároltam egy használt gigabyte 1660 super karit és amióta a gépben van érdekes hibát produkál. Az elején mikor pár játékkal teszteltem az FPS-eket max beállításon, akkor random crash-elt a gép és kidobott az asztalra. (forza horizon 5 jellemzően). Pár hétre rá tettem fel friss windows-t (10), viszont a fenti hiba azóta is rendszeresen előjön, viszont már nem az asztalra dob, hanem lekapcsol a gép, majd magától 1-2 mp múlva újraindul.
A forza horizon-nál meg tudtam szüntetni ezt a hibát, hogy lejjebb vettem a grafikai beállításokat, amíg nem fagy a gép. Pár hete feltettem a mechwarrior 5-öt, ahol szintén előjött a hiba (közel max beállításon) viszont nem random, hanem a küldetés végén a summary ablak előtt fagy le, minden esetben. Ennél még nem próbáltam visszavenni a beállításokból, mert teljesen jól fut, de most majd ez következik.Az eseménynapblóban kernel power 41 hibát ír, így elkezdtem a tápegységre gyanakodni, ezért OCCT-vel egy órán keresztül izzasztottam a gépet, de nem volt hiba, bírta a stressz tesztet. Jelenleg alulfeszelten játszom a kártyával, de sajnos így is előjön a hiba...:
Ami még érdekes, hogy mikor átvettem a kártyát majd' egy napig futtattam maxon az unigine heaven-t és sosem volt hiba. Csak a játékok alatt.Mit gondoltok?
-
NdrewSunix
őstag
Hol találom meg, hogy mi a default fan profilja a Gigabyte 1660s OC 6G kártyának?
MSI Afterburner default úgy látom, hogy nem ezt adja be már. -
Grave_444
nagyúr
válasz
NdrewSunix #2775 üzenetére
Igen.
[link]
-
Grave_444
nagyúr
válasz
NdrewSunix #2772 üzenetére
Ha nem vagy biztos benne keresd fel aprón, segíteni fog.
-
válasz
NdrewSunix #2772 üzenetére
A venti hátulján a tipusszáma, olyan kell bele.
-
válasz
NdrewSunix #2770 üzenetére
Csapágyas venti inkább alacsony fordulatszámon zörög tapasztalatom szerint.
Elég sok Gigabyte kártya ventije megy tropára. -
válasz
NdrewSunix #2768 üzenetére
Jól tudod, én sem szeretem forrón járatni a kártyát.
Az tényleg szívás lenne, ahogy mondod. -
válasz
NdrewSunix #2766 üzenetére
Gigabyte kártyáknak hírhedten rossz ventijük van.
Állíts be és használj egy MSI Afterburneres egyedi venti profilt ahol azt a bizonyos RPMet kihagyod, hogy a venti sebességet feljebb vagy lejjebb állítod. -
NdrewSunix
őstag
Sziasztok!
Vettem használtan egy Gigabyte 1660 Super OC 6G videókártyát.
Azt vettem észre, hogy amint a ventilátor terhelés 70 fok fölé megy, elkezd halkan kerregő hangot adni. Ez mennyire egészséges és lehet-e orvosolni valahogy? -
Grave_444
nagyúr
válasz
Jackie_Chan #2761 üzenetére
Nem mondanám. Viszont játék, monitor és beállításfüggő.
-
etele1.0
aktív tag
üdv
egy 1660ti videokártyát melyik legkisebb 1151 procit maxolja ki? -
Pehi
senior tag
válasz
Jackie_Chan #2756 üzenetére
Szia. Nem tudja, de így is halk szerintem, és semmi baja nem lesz.
-
Jackie_Chan
senior tag
Üdv Srácok!
Nemrégen vettem egy Gainward GeForce® GTX 1660 Ti Pegasus OC kártyát!
Játékra abszolút nem használnám,nekem arra kellett,hogy az UHD BD-ket akadás nélkül tudjam nézni!
Érdeklődnék,hogy ez a kártya tudja e a fanstop opciót. Magyarul ha nincs terhelés alatt a ventit lekapcsolja. Sehol nem találtam erre vonatkozóan semmi és jelenleg nem áll le.
Ha igen hol tudom ezt bekapcsolni? -
Lui76
őstag
válasz
Dark KillerX #2745 üzenetére
Ez azt jelenti ,hogy az fx8320-amat nem érdemes cserélni ?
Vagy mekkora Ryzen ( használtból) lenne értékelhető többlet már? -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #2753 üzenetére
Kicsit moddingoltam a házon. A házam egy Zalman i3 ( nem az edge, ami üvegalőlap, hanem rácsos, mesh előlapos). Viszont a belső tér és ventik között volt egy fém rács, ami ugyan lyukacsos volt, de lefogta kicsit a légáramlatot. Na én ezt a fém rácsot lemezvágó ollóval szépen kivágtam. Azóta VGA átlag-5 fok terhelés alatt, CPU szintén.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #2752 üzenetére
Itt biztos a meleg szoba játszik szerepet, mert most lehűlt az idő, nyitva az ablak, már 68-69-70 fok játék közben. Szerintem ez teljesen ok.
-
-
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
Hosszú évek után vettem újból Gigabyte vga-t egy Gaming Super 1660-at , és a kérdésem az lenne , hogy az mennyire normális hogy a 3 ventiből az első kettő pörög a 3 -ik csak 1-1 mp-vel később kapcsol be.
Hangja normális viszont
-
asynur
tag
válasz
Jack Oneill #2749 üzenetére
Fél éves karit szvsz. nem nagyon érdemes még piszkálni. 30 fokos szobában meg tényleg nem kell csodálkozni ha kicsit magasabb a GPU hőmérséklete, a 85°C is rendeben van még amúgy, 93°C a max. ha jól nézem ezen a kártyán (és valószínűleg nem a hotspot max értéke van megadva).
Ventivel persze lehet játszani, de azt neked kell eldönteni mi zavar jobban a hangosabb vagy a melegebb kártya. -
Jack Oneill
veterán
válasz
Jack Oneill #2748 üzenetére
De hozzateszem, csak ebben a melegben. Panelban, ha nem megy a klima, akkor 29 fokos a lakas. majd egyszer lehet, elviszem ahhoza szakihoz, akit itt ajanlottatok a topikban. Kicsit felek egyedul nekiallni.
-
Jack Oneill
veterán
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Jack Oneill #2746 üzenetére
Szerintem nincs, ha a hotspot rendben van.
Paszta, UV volt már? Az segíthetne rajta. -
Jack Oneill
veterán
Szerintetek van ertelme 3-4, maximum 5 fokert allitgatni afterburnerben a ventillator gorbet? Természetesen hangosabb is lesz kicsit, mast szerintem itt a topikban meg bantana is a hangja 😀
Ha gyarin hagyom a venti szabalyozast, akkor most a melegben, panelban, jol szellozo gephazban 72-73-74 fok jatek alatt es 67%rpm a max.
Ha sajatot allitok be, akkor 69-70-71 fok es max 77%rpm.
Kerdezem, van ertelme szarakodni vele ilyen kis kulonbsegnel? Raadasul hangosabb is lesz. -
Phobion
őstag
Sziasztok
Úgy láttam, hogy nincs ajánló a topik elején. Melyik 1660 Super márkát érdemes megvenni? Hardverapróról ti mernétek venni 40-50ért használt 1660 S kártyákat?
-
válasz
Jack Oneill #2739 üzenetére
Aha. Necces, a f***om. 50A-es single rail táp, a 10400f mellett 2db 4060-ast is elbírna anélkül, hogy különösebben megizzadna. Hajrá
-
válasz
Jack Oneill #2737 üzenetére
Írj egy pontos táptípust és életkort. Az alapján vagy meg tudom mondani, hogy jó a táp, vagy tényleg a tápos topicban kell folytatni. Ez itt nagyon off.
-
-
asynur
tag
válasz
Jack Oneill #2735 üzenetére
Szia!
Az RTX 4060 -hoz 550w-os a minimum hivatalos ajánlás, valamint ez van még odabiggyesztve az adatlapon: "1x PCIe 8-pin cables (adapter in box) OR
300 W or greater PCIe Gen 5 cable
Certain manufacturer models may use 1x PCIe 6-pin cable or 1x PCIe 8-pin cable."
Ha jó minőségű nem elöregedett vagy elavult a tápod jó lehet, ha nem vagy biztos benne a Melyik tápegységet vegyem? témát javaslom.
Az, hogy "kihajtja-e" attól függ mire használod nézz benchmark-okat youtube-on "10400f rtx 4060" keresőszavakkal és döntsd el elég-e illetve érdemes-e váltanod.
@Dark KillerX: Nekem ugyan 2 ventis 1660 Ti van gigás, nincs vele problémám kb. 3 és fél éve bár nem is hajtom agyon . -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Bocsássatok meg, lehet, (sőt tuti), hogy nem idevaló az írás, nem kapok segítséget máshol. Jelenleg boldog tulaja vagyok ennek a karinak, de lehet megvenné egy barátom, én pedig vennék egy sima 4060-at. A kérdésem, hogy egy i5 10400F kihajtaná, 600 wattos táp társaságában? -
Dark KillerX
addikt
Sziasztok!
A 3 centis Giga mennyire ajánlott?
Pontosan a Super Gaming OC
-
m3ss
veterán
válasz
Grave_444 #2732 üzenetére
900-950mV körül próbáld a gyári órajeleket.
de miert probalkozzak gyari orajellel, ha a celom az hogy a kartya halk legyen madvr alatt, plusz hogy ne vegyen le 75w-nal tobbet a 6 pines csatirol?
amugy ha 90%-ra visszahuzva, 1500 mhz-en 0.7v-on 113W-ot fogyaszt nekem, akkor nem ertem neked hogy fogyaszt 80W-ot.
egyebkent a kartya jo lesz, most igy vissszaveve madvr alatt 70% terheles mellett csak 59 fokos, 0-24% rpm kozott megy. -
m3ss
veterán
0.7V az also limit ennel a kartyanal? vagy csak afterburner nem enged kevesebbet? mert amikor visszaveszi az orajelet 300mhz-re, akkor 0.6V korul van.
msi afterburnerben a power limit %-ot lehuztam 90%-ra, igy 1530/7000 mhz-en vagyok terhelve, hw monitor 0.75V fogyasztast mutatott ilyenkor, de ezt csak 0.7V-ig tudom lehuzni..
igy 72W korul sziv a 6 pines csatirol, ami jo kell hogy legyen. ossz fogyasztas 113W. -
m3ss
veterán
válasz
Jack Oneill #2729 üzenetére
ja ez amugy eleg szubjektiv, hogy kinek mil az ingerkuszobe. kinek mi szamit hangosnak, mi nem.
nekem mondjuk nem celom, hogy a chip homersekletet csokkentsem. ha mukodik 10 evig 70 fokon, akkor nem akarom 60 fokosra huteni. inkabb legyen csendesebb a kornyezet. a hardver van ertem, nem forditvaa kocsi uvoltson 7000 rpm felett, meg a hangrendszer film/jatek kozben, a szamitogep meg legyen csendben
amugy filmeknek megoli a dinamikajat, hangulatat egy hangos vetito, vga, proci, hutoszekreny, klima, ventillator akarmi. ha full csend van egy szobaban egy sohajnak/halk dialogusnak is mas jellege van, vagy amikor hirtelen hangos jelenet elnemul... -
Jack Oneill
veterán
Meg nem gondoltam arra, hogy ez hangos lenne. Kb mint egy ventillator menne mellettem. Sima szelzaj, semmi tobb. Cserebe jo a homerseklet. Ha gyari ertekeken hagyom, akkor meg felszalad a hofok sokkal jobban, azt meg nem szeretem. Szoval a haz 4 db ventije mellett fel sem tunik. Es azokat is maxon jaratom.
A pasztazas jo otlet egyebkent. -
m3ss
veterán
válasz
Jack Oneill #2726 üzenetére
akkor gondolom neked is uvolt 75% rpm mellett..ha jatszanek vele engem se zavarna, de pc-n nem gamelek. madvr meg lightroom amire hasznalom. utobbi nem terheli nagyon, elobbivel viszont ha olyanok a beallitasok, barmilyen vgat megfektetek...es hazimozi kozben meg nem akarom hallani.
viszont nem hinnem, hogy kiszaradt volna a paszta vagy nagyon koszos lenne a kartya, mert ha 40%-ra rakom a ventit, akkor nekem is 34 fok idle. neked is 300/405 mhz?
pedig azert nem a legjobban szellozo a hazam, es kornyezeti homerseklet is 28 korul van most, gep raadasul asztal alatt egy kvazi lyukban..
este futok vele par kort, ha nem fog uvolteni madvr alatt akkor megtartom, ha nem sikerul lehalkitani akkor viszont eladom. ha megmarad, akkor jovok meg undervolt miatt. azt javasoltak nem artana neki, mert a corsair 450wattos regi tapomon nem volt 8 pines tapcsati, ezert a 6 pines pcie tapot at kellett adaptereznem 8 pinre, azon meg csak 75 W jon at...
mondjuk jobban meggondolva ha megmarad, inkabb tapot cserelek... -
m3ss
veterán
azt jo lenne tudni, hogy vajon kell-e pasztazni, porosnak nem poros. nektek 15 perc furmark, vagy barmilyen 100% terheles utan hany %-on porog a venti kb? es idle-ben?
nekem win10 idle 8-10% terheles mellett 43 fok, 300/405 orajelen, ilyenkor 0 fan speedet ir msi afterburner. -
m3ss
veterán
válasz
Jack Oneill #2723 üzenetére
msi 1660 super x, 2 ventis. az a baj, hogy hangszigetelt hazam van, minden venti halk es igy brutal hangos...
-
m3ss
veterán
udv
vettem egy msi 1660 supert, de nagyon hangos.70% terhelesen uvolt...68-70 fok korul van. msi afterburnerben nem latok fordulatszamot. nem lehet elengedni tovabb homersekeletet? -
Üdv!
Egy aprós hirdetésben találtam az alábbi undervoltos eredményt - ez mennyire általános?
Vagy ez egy válogatott 1660Ti lehet?
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Guenwhywer #2714 üzenetére
700rpm? Akkor ez az eddigi legjobb hűtésű kártya.
Biztos jól méred? Tudtommal a legjobbak is 1200+ fordulaton hűtenek. -
Guenwhywer
csendes tag
Halló! Köszönöm a segítséget és a tanácsokat pár napja boldog tulaja lettem egy inno 3d 1660S-nek. Eddig bőven hozza az általam elvártakat. Mind teljesítményben mind hangban. Vagyis gyors annyira amennyire nekem kell és 65 fok fölé még nem ment. Zárt házam van nem mai darab de elől hátul van venti szóval van egy kis kereszt huzat. Igazából gyanús is hogy a Hogwarts Legacy alatt(eredeti nincsennek is droppok) max 700 a venti fordulat és 63-65 között van a kártya az nvidia app szerint. FHD szinte minden maxon 40-60 közötti fps mellett. Szóval szuper kis kártya
-
csintirobi
újonc
válasz
Jack Oneill #2712 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm :-)
én a hot spot hőmérsékletet sokaltam csak. -
Jack Oneill
veterán
válasz
csintirobi #2711 üzenetére
Mondjuk most elgondolkodtam azon, hogy mit vesz alapul hatarerteknek, hot spot vagy siman a maghomerseklet? En a magra tippelek, mert ez a hot spot csak egy kalkulalt ertek.
Amugy teljesen rendben vannak ezek az ertekek szerintem. -
csintirobi
újonc
válasz
Jack Oneill #2710 üzenetére
jó azért köszönöm
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csintirobi #2709 üzenetére
Vidd ra a kurzort a hot spotra, es elolvashatod a magyarazatod, azonnal rajossz 🙂
-
Jack Oneill
veterán
válasz
csintirobi #2706 üzenetére
Teljesen jo hofok. A kartya uzemi homerseklete ennel sokkal tobb. Ha nalad marad igy, az csak jo. Rpm kicsit magas, gondolom, porog szepen, de legalabb huvos.
-
TeeJay
félisten
válasz
csintirobi #2706 üzenetére
Gyenge szellőzésű házban 69fok még nem is rossz
Nálam elől 2x Arctic P12 PWM, hátul és felül 1-1darab Arctic P12 PWM 1400-on kellemes hangon pörögnek game alatt és a GPU 62-63fok maximum hangtalanul
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Fujifilm X
- iOS alkalmazások
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Projektor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!)
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest