-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
esfrost
tag
válasz Indiant #47119 üzenetére
Én ajánlom a használt (de csak olyat, amit pár hónapos) OLED vásárlását. Egyrészt még garanciális, másrészt egész jó áron hozzá lehet jutni a bolti árhoz képest. Én pár hónapja vadásztam le egyet 130k-ért. Gyári tok hozzá, gépen kijelzővédő fólia + pro controller + 128gb Samsung microSD kártya, makulátlan gép, gyakorlatilag csak kibontotta, de nem igazán használta. Pro Controllert eladtam, lett egy gépem 110-ben, 2024-ig garanciális, mi bajom lehet?
-
esfrost
tag
válasz morfondőr #46979 üzenetére
Nekem mondod? Itt van még Zelda - BOTW, Mario Kart 8 Deluxe, Luigi's Mansion 3 nekem is, Donkey Kong, Zelda - Link's Awakening. És akkor most megvettem az Orikat is, ennyiért nagyon kár kihagyni. Ori And The Blind Forest kereken egy évvel ezelőtt volt 10 euro utoljára, azóta 20,- EUR. Most ennyiért, vagy lehet, hogy megint várni kell 1 évet. 7,5,- EUR-t akár mikor megér nekem. Kattintsd csak le őket.
-
esfrost
tag
válasz Scarletiel #46977 üzenetére
Kapott egy kellemes akciót az Ori (Blind Forest / Will Of The Wisps) sorozat, vegyétek vigyétek, már aki persze még nem játszotta végig őket.
-
esfrost
tag
válasz hombre[EU] #46892 üzenetére
Azaz! En is most az elmult ket hetben, nagyon addiktiv!
-
esfrost
tag
Korábban ρσгτσ-val beszélgettünk a Nyxi Hyperion Joy-padról. Tegnap kézhez kaptam a terméket. Gondoltam megosztom korai, első benyomás alapján alkotott véleményem.
Szállításról: 13 nap volt a szállítás, valóban nem kellett áfát, vámot vagy egyéb szállítással kapcsolatos díjat fizetni, aminek én kifejezetten örültem. A szállítási díj egyébként "ingyenes", azért idézőjellel írom, mert nyilván bele van építve az árba a szállítás. A csomag Kínából jött, ez természetesen nem meglepetés. A 13 nap egyébként egy egészen elfogadható szállítási idő tekintve, hogy honnan érkezett. Követni a csomagot folyamatosan lehetett, Magyarországon a kézbesítést az Express One végezte. Ez nekem egy pozitívum volt, Budapesten lakom a XIII. kerületben, mindig hívnak telefonon kiszállítás előtt, nagyon rugalmasak.
A csomagolásról: A termék saját doboza egész jó minőségű, jól néz ki a grafika is rajta. Sajnos a papírdobozon belül lévő műanyag tok, amiben a joy-padok vannak viszont iszonyat gagyi, mint valami filléres, ócska játéknak a doboza. Ezen Nyxi helyében biztos, hogy változtatnék. A dobozban a joy-padokon kívül egy user manual volt, töltőkábel és a joy-padokat összekapcsoló műanyag közdarab.A joy-padokról: Én korábban nem használtam 3rd party gyártóktól származó joy-padot az Oled Switchemen, csak a gyári joy-conokat, ezért más típussal vagy más gyártó joy-padjával nem tudom összehasonlítani. A joy-padok egyébként meglepően könnyűek kézbe fogva, már-már kicsit a gagyinak hatnak emiatt. Viszont, amint felrakom a joy-padokat a gépre ez inkább már egy pozitívum, kicsit könnyebb fogni a gépet, huzamosabb használat mellett ez biztos, hogy kényelmesebb lesz. A gombok nekem nagyon tetszenek, van amelyik clicky, van amelyik nem. A stickek nagyon finoman mozognak, magasabbak és a gyári joy-conhoz képest erősebbek a rugóik. Az RGB működik megfelelően, nekem tetszenek a színek, természetesen kikapcsolható, ha valakinek nem igazán jön be ez a funkció. A rezgéstől nem vagyok elájulva, rendben működnek, de semmi kiemelkedő, vagy kifejezetten említésre méltó. A joy-padok anyaga nekem nagyon tetszik, megfelelően textúráltak, jó a fogásuk. Ergonómiába nem nagyon tudok belekötni, ez után tényleg nagyon nehéz lenne visszamenni a gyári joy-conokra. A joy-padok alján nagyon jó helyen vannak a plusz gombok, bár én nem nagyon fogom, vagy egyenlőre legalábbis nem nagyon látom, hogy én ezeket használnám. Egy negatívumot tudnék most hirtelen kiemelni, az pedig, hogy a gép a home gomb egyszeri megnyomására nem ébred fel, kétszeri kattintásra felébred. Később lehet, hogy találok majd még negatívumot, de ahhoz többet kell használnom. Egyenlőre nagyon elégedett vagyok velük, főleg, hogy egész elfogadható áron hozzá lehet jutni a termékhez (Én BF keretében vettem kedvezménnyel, de ha jól láttam most is van talán 25%-os kupon kód az oldalon).
Vásároltam egy Nyxi "táskát" is, mivel a Hyperionnal a gépen már a gyári Switch táskájába sajnos nem fér el szett. Kemény anyagból van, így a védelem is sokkal jobb. Jóval nagyobb a tároló hely, több cartridge fér el benne, nagyobb a hálós rész is, a Switch gyári töltoje pl. tök simán elfér benne, viszont ha a töltőt is ebben tárolom meg még a gépet is, illetve esetleg még egy BT fülest, akkor már necces lecsukva, lezárva. Túlságosan feszülne benne a tartalom egymáshoz képest, illetve a cipzárt is nehezebb behúzni így. Ettől függetlenül egész jó a minősége. Karbon mintázatú a külső borítás, a belső rész pedig finom, karcmentes anyagból készült, biztosan nem fogja bántani a kijelzőt, vagy a gépet. A táska a gyári switch táskához képest jóval vastagabb és szélesebb, ami nekem így nekem egy negatívum, de hát ez van, a joy-padok nagyok, kell nekik a hely.
Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha valakinek van kérdése a termékkel kapcsoltban akkor nyugodtan kérdezzen, szívesen válaszolok mindenre.Kedvcsinálónak pedig egy fotó:
[kép] -
esfrost
tag
válasz gainwardgs #46757 üzenetére
-
esfrost
tag
válasz gainwardgs #46747 üzenetére
Az lehet, hogy egyszer került annyiba, valamikor, de hogy most 18k talán a legolcsóbb, az is biztos. Cdkeys-en meg 23k. Illetve, nem mindenki akarja megtartani ezeket a játékokat. Van, aki megveszi, kijátsza és tovább ad rajta, annak a 15500 egész jó ár.
-
esfrost
tag
YT-n van egy pár egész jó review erről típusról. Nekem nagyon szimpatikus. Egyáltalán nincs tapasztalatom 3rd party joyconokkal. Egy OLED gépem van, amit egy hónapja vettem, de azt már most tapasztalom, hogy 1-2 óra játék után már görcsöl a tenyerem, kényelmetlen a gyári. Illetve az analog stickekkel sem vagyok túlságosan megelégedve, kicsit lötyögősek, kattogósak, nem az igazi. Viszont most a Nyxi oldalán van 20% kedvezmény mindenre. Ma van az utolsó nap. Illetve, ami miatt hezitálok az az, hogy tokot is kéne venni tőlük, ha lecsatlakoztatás nélkül akarom elrakni, ide-oda vinni a gépet, mert a gyári Nintendo tokba nem fér bele a Nyxivel a gép.
-
esfrost
tag
Hyperion rendelhető, vásárolható. Attól, hogy új cucc még akár lehet is olyan köztünk, aki már kézhez kapta és van róla tapasztalata. Reviewek hete óta vannak YT-n (Igen, megnéztem őket.) Keresőt pedig használtam, és elolvastam a logout tesztet, de az nem a Hyperionról szól, hanem az Athenaról, a kettőt habár ugyan az a cég forgalmazza, nem ugyan az.
-
esfrost
tag
Használ valaki Nyxi Hyperion joycont? Gondolkodom, hogy váltok valami ergonómikusabb párosra. Eddig ez tetszik a legjobban. Valakinek tapasztalat rendeléssel termékkel kapcsolatban?
-
esfrost
tag
válasz hombre[EU] #46277 üzenetére
Fel vagyok háborodva, hogy az első részt nem akciózták le. Szerettem volna mind a kettőt behúzni. Sebaj, legalább a második rész meg lett "jó" áron. Az első utoljára október 14.-én volt akciós, ha minden igaz, és akkor az is 10€ volt.
-
esfrost
tag
Egy kis segítségre lenne szükségem. Boldog tulajdonosa vagyok a mai nappal egy Ninten Switch Olednek. Egy pár hete már terveztem a vásárlását, így kb. két héttel ezelőtt, amikor Németországban voltam munka ügyben, az ottani gépről létrehoztam egy Nintendo kontót. Most már itthon vagyok Magyarországon. Örömmel be is jelentkeztem a felhasználómmal a konzolra, hozzá is kapcsoltam a felhasználót gyorsan a konzolhoz. Ez eddig rendben van. Kiválaszottam a Nintendo eShopból a megvásárolandó játékot, majd irány a fizetés. Nem sikerül fizetni. Az alábbi hiba üzenet fogad: Error Code: 2813-2470 You cannot use this credit card. Please check with your credit card company for details. Ez egy Revolut kártya lenne. Soha semmilyen problémám nem volt fizetéssel, több, mint 5 éve használom világszerte, minden weboldalon, minden helyzetben. Nálam van a gond, vagy a Nintendo eShop nem szereti a Revolutot? Vagy esetleg valami regionális kalamajka miatt lehetséges ez?
Update: Másik (OTP) kártyával működik. Sajnos lehet, hogy a Revoluttal lesz gondja az eShopnak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Kés topik
- Hálózati / IP kamera
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Synology NAS
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trump miatt fejezhette be sokszínűségi programjait a Meta és az Amazon
- További aktív témák...
- XBox Series S 512GB játék konzol /makulátlan/dobozában/2025.06.05-ig ELKELT jégen
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Xbox Series X 1TB
- Új, bontatlan dobozos Playstation Disc Drive lemezmeghajtó PS5 Pro géphez, 2 év Sony garanciával
- PlayStation 5 Pro eladó VADONAT ÚJ!