Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz Peaceliker #48428 üzenetére
Na jo tudni 😄 Lite utan nekem eleg gagyi hatast keltett ez, de “megszoktam”.
-
Rage47
veterán
válasz hombre[EU] #48356 üzenetére
most mar nekem is az van szak johetne a 2. resz
-
Rage47
veterán
Ez a Metroid Prime Remastered nálunk csak digitálisan elérhető egyelőre mindenhol? Redditen látom, hogy csomó embernek megvan már fizikai kiadásban.
-
Rage47
veterán
válasz Scholes9 #48187 üzenetére
karácsonyra megvettem magamnak az odyssey-t amúgy digitálisan, tanulva az előző esetemből, hogy eladtam és utána is rákívántam gyorsan meg akartam mutatni unokaöcsémnek, aki szintén odavolt tőle
számomra kicsit érthetetlen, hogy nincs más cég, aki ilyen játékokat tudna piacra dobni, ugrálós, néha fejtörős, laza, de van benne kihívás ha akarod, jó zene, hangulat, stb.
na szóval mikor ilyen játékra vágyok, akkor csak elindítom az odyssey-t, de akár a 3D World + Bowser's Fury is jó lenne -
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz hombre[EU] #47880 üzenetére
legyen igy
-
Rage47
veterán
kiégek, annyira rossz ez a direct egyelőre
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz morfondőr #47431 üzenetére
Nincs előfizetésem, mégis látom az egészet:
Nintendo Co. plans to increase production of its six-year-old Switch console in the coming fiscal year after shipping roughly 21 million Switch consoles in the year ending March, according to people familiar with the matter.
The Kyoto-based company had lowered its sales forecast for the console to 19 million units in November because of component shortages, but is now convinced it can make more and demand remains strong, said the people, asking not to be named because the discussions aren’t public. The move to increase output is an unexpected measure at a late stage in the console’s lifecycle.
Nintendo has told suppliers and assembly partners it intends to churn out more Switch units in the fiscal year starting April, but has not yet communicated a precise target, the people said. It may revise down its plans later in the year if demand underwhelms.
Analyst expectations are for sales to diminish, however Nintendo’s plan suggests it sees sustained demand for at least another year. The console, whose price starts at $199.99, has been hampered more by supply issues than any demand slump, Nintendo executives have said.
“Sales in the recent holiday season were not that strong even with improved supply,” said Kenji Fukuyama, an analyst at UBS Securities. “People will soon start speculating about next-generation hardware and are likely to refrain from buying the old system. A slowdown in Switch sales momentum is unavoidable.”
A Nintendo spokesman declined to comment.
Switch console sales have historically been driven by the launch of marquee games, such as Animal Crossing: New Horizons during the pandemic, and Nintendo has several titles from blockbuster franchises like the Zelda series debuting in 2023.
Meeting Nintendo’s 19-million-unit sales target for this fiscal year and going above that in the next one would bring the Switch into the rarefied territory near 150 million lifetime sales — a mark surpassed only by Sony Group Corp.’s PlayStation 2 among home consoles to date.
Semiconductor and component shortages have diminished across the electronics industry in recent months, with Sony executives expressing confidence that its PlayStation 5 console will be much more widely available in 2023 than previously.
Nintendo can grow its Switch sales in the coming year, especially if it gives them a boost with game-themed special editions of the console, said Hideki Yasuda, an analyst at Toyo Securities. The company last year released a Splatoon 3 edition of its priciest Switch OLED model, decorating the hardware with illustrations from the popular third-person shooter and helping drive sales.
The company plans to release The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom — the highly-anticipated sequel to Breath of the Wild, a game that was synonymous with the Switch in its early days — in May. A Zelda-themed Switch would entice existing console owners to buy another unit, Yasuda said.
— With assistance by Yuki Furukawa -
Rage47
veterán
válasz Norb79 #47340 üzenetére
Őszintén szólva ha most kijön a Zelda Botw 2 és ugyanolyan jól fut, mint az előző, akkor nekem eladhatják a 3. részt is ugyanígy 3-4 év múlva is ha ad annyi újdonságot. Meg a Xenoblade 3 is tök jó volt, a 4. rész is tőlem jöhet ugyanilyen grafikával.
Ha akarják, meg tudják oldani a fejlesztők, csak legyen rá idejük és pénzük. -
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #47302 üzenetére
Xeno 1 és 3 sztem jó volt angolul is azért. A 2-nél valamit elbaltáztak.
-
Rage47
veterán
válasz scyllafren #47281 üzenetére
Xeno 2 csak japán
-
Rage47
veterán
válasz sirarcheer #46778 üzenetére
-
Rage47
veterán
Végigértem a Bayonetta 3-on normalon. Hát azt kell mondjam, hogy ez nagyobb fun volt, mint a GOW Ragnarök OLED handheldben is elég sokat játszottam és végig folyamatos volt, meg sem kottyant neki. Volt pár rész, ami irritált (
) , de összességében nagyon jó kis game ez remek zenékkel, harcokkal.Violát kivághatták volna úgy, ahogy van [ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Hades €12,49 december 28-ig.
sztem a teljes árat is megérte... -
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #46531 üzenetére
jók a képek
amúgy igen, én is így érzem. tökre érdekelne egy ilyen játék, de a körítés nem valami vonzó
-
Rage47
veterán
válasz callmeakos #46521 üzenetére
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #46432 üzenetére
pont ezt akartam mondani
gondoltam az előző után majd a mostanit kipróbálom, de nem jött meg a kedvem most sem
inkább mászkálok sokadjára is a zeldában -
Rage47
veterán
válasz markknight #46056 üzenetére
Így már lehet én is a V2-t adnám ajándékba
-
Rage47
veterán
omg 160k körül van már az OLED
-
Rage47
veterán
Ez a Metro 2033 Redux mekkora tákolmány 2 eurót megért, amennyit adtam érte, de hogy ez hogy kapott ilyen jó pontszámokat metacritic-en, azt nem értem. Tele van buggal, esik szét a játék, olyan az ember érzése néha. Egymásba folyó, beragadó zenék, átgondolatlan szakaszok. Plusz brutálisan sötét.
-
Rage47
veterán
válasz markknight #46020 üzenetére
Mindenképp szerintem.
-
Rage47
veterán
válasz markknight #45974 üzenetére
Ez amúgy olyan csalódás számomra. Se Fortnite, se Apex, se Overwatch 2 nem túl élvezetes, pedig jókat lehetne játszani ezzel a kis géppel. Jöhetne már az erősebb HW. Bár nem tudom, hogy a fejlesztők lusták vagy a HW gyenge tényleg, mert a Nintendo meg olyan dolgokat megold a játékaiban, hogy csak nézek
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Eastward megér most 15 eurót?
-
Rage47
veterán
Nekem ilyenem van. Esetleg táska nem kell?
-
Rage47
veterán
válasz markknight #45904 üzenetére
Ja, én is rájöttem, hogy milyen jó a szétszedhető kontroller ilyenkor
-
Rage47
veterán
válasz markknight #45890 üzenetére
Super Mario Odyssey
Super Mario 3D World + Bowser’s Fury
Luigi’s Mansion 3
Mario Kart 8
Mario and Rabbids 1-2
Xenoblade 1-3
Kirby and the Forgotten Land
Metroid Dread[ Szerkesztve ]
-
-
Rage47
veterán
Jobban tudnak így fókuszálni a játékokra és a meglévő rendszerre. Nem kell még a böngészőt és egyéb appokat is frissítgetni meg optimalizálni
-
Rage47
veterán
Több mint egy év múlva jön a XB3 story DLC 😄
-
Rage47
veterán
válasz elder troll #45514 üzenetére
-
Rage47
veterán
Overwatch 2 tök jó lett.
-
Rage47
veterán
Na milyen a Nier: Automata? Kicsit sajnálom, hogy nem rendeltem elő, most úgy játszanék vele kicsit.
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #45315 üzenetére
Ugy ertem hogy nincs mit csinalni csak mobok kozott rohangalni. Nem egy RDR2 ahol tortentek random dolgok.
-
Rage47
veterán
válasz Scarletiel #45302 üzenetére
Mondjuk ha megcsinálsz tényleg minden küldetést, akkor össze lehet hozni ennyi időt, de a világ nem ennyire lebilincselő azért, hogy ott bolyongj órákat
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- PS3 Games - Nagy választékban - Fiók kisöprés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Playstation 2 játékok,akár 1000ft-tól(részletek a leírásban)
- Ps5 fat lemezes,gari 2025-03-21 ELADVA,értékelésre vár
- Nintendo Switch 19.0.1. Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest