Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimpi001
tag
kerdes. meg uj vagyok ebben a taborban szal amator a kerdesem.
ha elofizetek az online opciora akkor kapok havonta valami "jutalmat"? mint peldaul az xbox-osok havonta jopar jatekot huzhatnak be. itt is van ilyesmi? vagy itt mas dolog van? vagy abszolute semmi?
koszitboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Rony949
őstag
válasz pimpi001 #18151 üzenetére
Egyelőre 1-2 NES játékot kapunk havonta, de ezek sem lesznek a tieid örökre, csupán amíg elő vagy fizetve.
Tényleg nem értem mit tökölnek amúgy, már rég hozhattak volna SNES, N64-es és Gamecube-os játékokat is. Nem azt mondom hogy az egész rohadt játék könyvtárat hozzák elénk, az anyagilag eléggé megterhelő lenne a Nintendo számára, kifizetni az összes játékkiadót. De legalább valami alapcsomagot kiadhatnának minden platformról. Legalább a házi Nintendo-s játékokat (Mario 64, összes Zelda játék stb.)
-
KOHO
senior tag
Várható, hogy mostanában jelenik meg valami ütős játék Switchre Nintendos címen kívül? Elég nagy most a pangás.
"Tedd vagy ne tedd, de ne próbáld!"
-
Baltazár123
senior tag
3-4 switch játék újonnani árából veszel egy használt XO-t vagy PS4-t és azokra már szinte utána dobálják a használt lemezes játékokat, nagyon baráti áron, illetve online meg masszív leárazások vannak és rendszeresen. Esetleg előfizetsz GP-ra és onnantól az idő lesz a szűk keresztmetszet. Van némi esély arra is, hogy a streamelős GP megérkezik egyszer a Switchre is, akkor annak lehet esetleg egy esélyt adni.
Az említett GTA V-t behúztam 4e pénzért XO-ra akcióban, Switchre meg képes lennél megvenni 16-20e-ért? Az árkülönbözet nagyjából már a harmada egy használt konzolnak. Ráadásul ez a mostani generáció elég masszívra sikerült, nagyon kicsi a kockázat egy használt konzol vásárlással. A port minősége a Switchre meg eleve nagyon kérdéses lenne.
Ha nem élet-halál kérdés nálad az utazás közbeni játék és igényled a komolyabb játékokat, akkor egy használt konzol a barátod. A Nintento meg egy egyedi ökoszisztémát teremtetett, érdekes saját játékokkal, de ezen túl minimálisan használhatóak a konzoljaik más célokra. Nem feltétlen az ő hibájuk, aki ismeri őket, az erre számított és ezt kapta. Tengernyi gagyi indie cím, néhány ügyesebb közülük, pár régebbi aaa játék portolása, de akárhogy is a játékok drágák a többi platformhoz képest, a gép erőssége miatt meg az újabb címek felejtősek is szerintem.
A streames GP megoldás viszont ígéretes, ki fogom próbálni, ha tényleg lesz. Na az lehet, hogy megoldás lesz neked is a komolyabb játékok irányába. -
TazLeacher
nagyúr
válasz Baltazár123 #18168 üzenetére
Pacsi
-
dud998
őstag
Nem tudom, hogy volt-e már de jött ki megint egy frissítés. Most már 7-es a verziószám. Nem tudom mi változott, de baromi gyorsan felment.
“Ük-ük-ükunokáimnak, akikkel sohasem fogok találkozni. Jó érzés tudni, hogy ezeken a lapokon keresztül mégis kapcsolatba lépünk majd egymással. A legjobbakat kívánom nektek egész életetekre, bárkik is legyetek. Szeretettel, ük-ük-üknagyapátok, Brian Johnson”
-
Nathan0909
csendes tag
"A Nintento meg egy egyedi ökoszisztémát teremtetett, érdekes saját játékokkal."
Ez egy szép mondat. A switch egyszerűen nekem lett kitalálva. Nem játszok sokat, de akkor is ilyen logikai platform játékokkal szeretek, gyerekkor felidézésével meghintve, utazás közben ráadásul. Ez egy réteg-konzol, nem mindenki tudja úgy értékelni, ahogyan én, de ezt meg is értem. Nagyon szerettem a ps4 konzolomat is, de én meg azt nem tudtam kihasználni. Szerintem is kiegészítőnek való a pc vagy ps mellé. Az árak mehetnének lentebb, de megtehetik, hogy megborsozzák...
-
pimpi001
tag
hy. megint kerdessel fordulok hozzatok.
4 eves kolykomnek keresnek valami jatekokat. erdeklodesi kore auto-vonat. a mario kart8 megvan. azon kivul tudtok valami jatekokat? persze egyeb otletre is vevo vagyok amivel egy 4 eves letudja kotni magat egyedul vagy kicsi segitseggel. koszitboypimpi#2319 ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D
-
Petreszku
senior tag
Sziasztok! Yoshi's demo kipróbálva és nagyon tetszik, már előrendeltem. Én ilyen játékokért vettem SWITCH konzolt, nem portokért.
A Daemon X Machina is kipróbáltam, de nem az én világom.[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz Petreszku #18174 üzenetére
Így van, ne AAA játékok élvezhetetlen portja legyen ez a konzol. Hanem egyedi, exkluzív játékoké. AAA játékokra ott vannak az erősebb konzolok és a PC. Azon élvezhető minőségben képesek futni.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
KOHO
senior tag
Egyedi exkluzív játék van egy évben maximum 3-4 darab. Nekem ez a 3-4 darab, amiből tegyük fel 1 darab érdekel, nem elég. Félreértés ne essék, szeretem ezt a konzolt, semmi bajom nincs vele, tegnap pl szépen el Mario && Rabbidsoztam, de ettől függetlenül jöhetne több third party játék, azoknak a usereknek, akiknek nem feltétlenül elég a Mario és Yoshi féle bohóckodás.
-
KOHO
senior tag
válasz Petreszku #18182 üzenetére
Még mielőtt bárki félreérti a "bohóckodás" kifejezést, ezt totál pozitív, vicces értelemben mondtam. Imádtam a Mario Odyssy-t, illetve ez a Yoshi sem néz ki rosszul. Csak azt mondtam, hogy az évi 1 Mario és 1 Yoshi nekem kevés, mert pl ilyen octopath travellerek engem nem kötnek le.
-
-
Edge
veterán
válasz Scholes9 #18190 üzenetére
nemrég volt akciós akkor egy 12k-ért be lehetett húzni, de jellemzően minden ünnepnél akciózzák.(karácsony, chinese új év legutóbb)
Igen doom drága, de az is olyan hogy kb akkor lesz akciós ha már az eternal is ott lesz a shopban, skyrm is ilyen vagy a dark souls is ezeket sose akciózzák.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Norb79
őstag
válasz Scholes9 #18190 üzenetére
Rossz ütemben érkeztél rá. Itt az aprón az év elején gazdát cserélt vagy 5db is 8-10k közötti áron, most nincs egy se 12 alatt. Szerintem pár hónap és megint megy egy kört az a pár, és megint lesz egy-két darab nyolcért. Én is nagyon filóztam, hogy az egyik nyolcasba belenyúlok, de aztán legyűrtem a hörcsögöt, hosszú még a backlogom.
-
Scholes9
nagyúr
Na ez az, közben meg PS4-re 2500 Ft akcióban a Doom és évente többször akciózzák ennyiért. Ilyen szempontból nagyon le van maradva a Nintendo
Norb79: igen többször is tudtam volna venni annyiért, csak gondoltam ráér. Most meg persze nincs fent egy sem. DK sem. Ez van.
[ Szerkesztve ]
PS5 + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Tentalus
tag
A helyzet az,hogy XBOX/PS4-en kis túlzással nincsenek csak 3d shooooooter-ek (lehetőleg 18+!).
Nem túlzok,jelenleg a playstation.com-on főcímen lévő 18 játékból minimum 12 az....
Ezek se olcsók megjelenéskor. -
törölt tag
Itt azt írják, Pax East-en kipróbálható lesz Switch-en a MK11 is.
Én amúgy nem tudom még, hogy álljak hozzá. Alapból nem kötnek le hosszú távon a verekedős játékok, de itt a heti karakterbemutató videók mindig meghozzák a kedvemet. Kivárok, és ha jó lesz a port, lehet kipróbálom.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Senkinek sem célozva egyelőre...:- nem igazán indokolt, bocs.
Szerintem mindjárt jön az a nyomi tg, aztán höbörög hogy ne offolodjunk túlságosan elfelé. Ahelyett, hogy örülne, hogy élénkül a topik.Nekem ennyi jött le:
PS/XBOX: akciósan olcsó, Nintendo: akciósan sem olcsó.
PS/XBOX... Nintendo... - ide már annyi mindent lehetne írogatni, ami vitát gerjesztene, hogy inkább nem írok semmit.További jó fórumozást, ha lehet az off-okat egyből tegyük off-ba, vagy jön a mumus... (on: legalább Nintendo vonatkozású legyen, ha Switch is érntett, hát az szuper)
[ Szerkesztve ]
Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
ayo
veterán
válasz #09990144 #18195 üzenetére
Igen, én is most olvastam a friss hírt, hogy lesz. Meglássuk. Engem le tudnak kötni, de főleg azért mert online játszom csak velük. Ez a Switch verzió szerintem inkább érdekesség lesz a nagy verziókhoz képest, majd valami olcsó használt áron én is meglesem, ha fix 60-at tudja élvezhető minőségben online.
Igazából hiába imádom az MK-t a Switch-en a Street Fighter és a hasonló anime témák ezerszer jobban adják, mivel azok butítás nélkül tudják a maxot adni. Én azokból és akár egy SF IV-V részből szívesebben látnék Switch verziót, mint hogy jobb híján játsszak az adott játék legrosszabb verziójával. Egyébként megint mondták, hogy lehet kiadnak egy MK Kollektiont, mert a régi Windows Live már nem nagyon él, az még jöhetne a gépre.
http://jateknaplo.blog.hu
-
Petreszku
senior tag
Játszott vagy kipróbált, de nem végigjátszott és eladót játékok ikonjait lehet törölni?
Ha igen, akkor hogyan? Próbáltam, de nem jöttem rá.
Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest