Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TILOS A WAREZ, EMLÍTÉS SZINTJÉN IS TILOS BESZÉLGETNI GÉPEK TÖRÉSÉRŐL, KALÓZKÁRTYÁKRÓL, ROM-OK FUTTATÁSÁRÓL, MINDEN EZZEL KAPCSOLATOS TÉMÁRÓL!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2276 üzenetére
Köszi szépen. Alapvetően az összes előnyét élvezem az új gépnek, egyedül a holtjáték zavart egy kicsit, de az is csak mikor próbálgattam, játék alatt egyáltalán nem. Tapintásra a külső borítás olyan, mint a többi XL-nél (igaz még csak piros volt a kezemben), így nem lennék meglepődve, ha ez is csak festve lenne, nem anyagában színezve.
idevman:
PHM: a SNES emu tényleg jó, viszont az érintőkijelző egy idő után az őrületbe kerget. Ouya-n viszont határozottan élvezetes.
Viszont így, hogy bármilyen androidos kütyün (plusz ugye PC-n is) lehet játszani SNES címekkel végképp nem értem, hogy Virtual Console-ra miért nem jön ki több cím (illetve, hogy egyáltalán SNES címek miért nem jönnek).Ha valakit érdekel, akkor a kb. 2 hónapos Aqua Blue 3DS-em nekem is eladó lesz a napokban így, hogy XL-re váltottam...
-
válasz
rachmaninoff #2288 üzenetére
A háttérvilágításos SP-re szavaznék. Nagy erő, ha látod is azt amivel játszol
-
törölt tag
válasz
bagszi_lucas #2295 üzenetére
Sajnos nem BP közelében élek, meg nem is nagyon ismerem a környéket, de majd ha meg lesz a 3DS, lehet majd fellátogatok.
Egyébként ha valaki lát egy jó 3DS ajánlatot, akkor elfogadom a privát üzenetet!
-
válasz
bagszi_lucas #2295 üzenetére
Egyszer el kéne már néznem erre.
-
bagszi_lucas
tag
-
válasz
#12634880 #2292 üzenetére
1-2 napja pont árult itt is valaki 25-30 körül, szóval ki lehet azt fogni.
A gép kódja arra jó, hogy néha vannak akciók, amikor újonnan regisztrált gép mellé ingyen teljes játékot ad a Nintendo, eddig a Monster Hunter és az Animal Crossing volt ilyen promócióban, utóbbi talán még mindig van.
Játékok itt aprón szintén pörögnek, ha nem zavar a német doboz (a játék angol), akkor Paper Mariot és New Super Mario Bros 2-t akár üzletelhetünk is
-
törölt tag
Üdv! Lassacskán nekem is vennem kell egy 3DS-t, mivel már annyira rápörögtem, hogy aludni sem tudok miatta
! Használt, de sérülésmentes konzolban gondolkodtam, innét az apróról, 25k körül. Láttam, hogy 'rachmaninoff' fórumtárs újonnan, bontatlanul vette, boltból 25-ért. Én boltban legolcsóbban 37-ért látok játék nélkül. Kérdés: mire érdemes odafigyelnem a vásárlásnál? Úgy olvastam, van valami kód, amivel be lehet regelni a konzolt, ezt ha egyszer felhasználják már gondolom nem használható, de mégis, ez mire lenne jó? Másik kérdés, játékokat honnét érdemes venni hozzá, hol találok a legolcsóbban? Bocsi, ha ezek a kérdések már százszor elhangzottak, de sosem volt még kézi konzolom, de Nintendo korszakom sem ma volt utoljára!
-
-
moli.hu
őstag
de mekkora fos jatekokrol is van szo. Egyetlen minosegi jatek van androidra: a Where's My Water sorozat, otletes, kihasznalja az uj iranyitasi modot, megvalosithatatlan billentyuzettel, gamepaddel, egerrel (lenyomott egergombbal preciziosan huzni az egeret nem lehet) Pedig en aztan vegigneztem az elso 200 jatekot a legeladottabb toplistabol, mind - mind fos.
-
Jeno.L
tag
No kérem, eljött az amitől minden kemény magos konzolos félt, a fizetős Androidos játékok eladásának száma ma már meghaladja a 3DS / Vita (meg még DSi és PSP) játékok eladásának számát!
Mondjuk annyira nem csoda. Az új tablet / telefonok simán tudnak hasonló grafikát adni mint a fent említett konzolok viszont 39.99 helyett 5-10USD-t kell fizetni egy játékért (már ha fizetni kell)
[link] -
válasz
rachmaninoff #2286 üzenetére
A Game Boy Micróból hagyták csak kit, a GBA-k és GBA SP-k kompatibilisek mind. Mint ex-GBA tulaj, azt tudom javasolni, hogy a sima GBA-t kerüld el messziről ha játszani akarsz, mert a kijelzője rettenetesen láthatatlan.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2285 üzenetére
Ja... Akkor úgyis van 3DS-em, ezek szerint elég vennem egy GBA-t, ha az is lejátssza a sima GB játékokat is.
És mindegyik GBA játszik régi GB ROM-okat, vagy van olyan típus amiből ezt kihagyták?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
rachmaninoff #2284 üzenetére
DS Lite lejátssza a GBA játékokat, de a sima GB kazettákhoz régebbi Gameboy gép kell (pl egy GBA).
-
rachmaninoff
aktív tag
Segítségeteket kérném.
Olyan DS-t szeretnék venni, ami lejátszik régebbi játékokat, pl. GB, GBC, GBA. Létezik ilyen típus?
-
Azért a Nintendo 12 éve is keményen tolta: Plastik Józsi és a GBC-s Zeldák esete.
-
rachmaninoff
aktív tag
Csak egy tuti tipp, ha 10 perc alatt akarsz eladni hardvert: bolti ár fele.
Ha nem, akkor meg türelem, ha izzadsz, nem megy el gyorsabban.
Én 25-ért vettem boltban újonnan, játékkal. (csak tájékoztatásképp mondom, nem azt sugallom, hogy 12.500-ér add el(vagy ha igen, akkor privi!
))
-
-
-
XuChi
addikt
Sziasztok
Lenne nekem egy 0perces vadonat új 1év papiros garanciás fekete 3ds-em amit szeretnék eladni.
-
adalbert1
veterán
Megvan a fekete XL
Nektek is érezhető holtjátéka van a kijelzőnek 2 pont között?
-
rachmaninoff
aktív tag
Mario and Sonic at the London 2012 Olympic Games 3DS-re.
Nem pályázik valaki erre?
-
Jeno.L
tag
válasz
ViharVadász #2271 üzenetére
Vagy esetleg egy régió független beetető verzió?!
(szépeket álmodtam, tudom)
-
ViharVadász
őstag
Hát ha nincs is Európába beszállítva EU-s fekete változat, akkor jó sok vagy Japán vagy USA változat lehet itt, mert Szlovákiában is kapható teljesen fekete változat[link]
-
adalbert1
veterán
Köszi mindenkinek a válaszokat. Igaz, itt most nincs raktáron, de elméletileg volt nekik. Egy másik helyen is láttam, szerintem holnap megérdezem őket telefonon, hogy mi a helyzet. Mondjuk az eléggé problémás lenne, ha japán/usa verziót árulnának, úgy, hogy nincs feltüntetve. A zavvin van pre-order 2014-es megjelenéssel, persze ez semmit se jelent, azt raknak ki, amit akarnak.
-
Jeno.L
tag
válasz
adalbert1 #2265 üzenetére
A képen látható konzol valami szerencsétlen módon ráesett valamire.
Nekem piros (metál fényes) sima 3DS-m van semmi kopás nincs rajta.Fekete 3DS XL NINCS EURÓPÁBAN (Viszont normál 3DS van)! Az vagy Japán vagy Amcsi régiós. Japánban 2012 óta kapható, USA-ban 2013 Aug 11 óta !! A Mario & Luigi: Dream Team-l együtt hozta a Nintendo of America!
Mondjuk nekem amcsi régiós a gépem, ha nem zavar,hogy digitálisan könnyebb beszerezni a játékokat rá akkor GO FOR IT mert nem kell fél vagy akár éveket várnod mire valaki EU-ban ráfanyalodik, hogy behozzanak egy játékot rá a piacra -
-
bagszi_lucas
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2266 üzenetére
http://3dshungary.com/?p=9884
9. Találkozó jövőhét szombaton!
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
adalbert1 #2265 üzenetére
Szerintem alapból mindegyik készülék fekete, csak aztán valamilyen színre fújják őket (talán a fehér változat az anyagában is fehér). Amit a képen látni sérülést, az inkább horzsolásnak tűnik, mint kopásnak. Szerintem valaminek hozzáütötték, vagy nagyon szerencsétlenül ejtették le. A saját gépemen (ezüst) semmilyen kopás nincs, pedig nem védem semmivel sem a kasztniját.
-
adalbert1
veterán
Valamelyikőtöknek van esetleg teljesen fekete 3DS XL-je? Ugyanolyan anyagból van a külső borítása, mint a többi színes verziónak? Várható, hogy így kopjon, mint itt a 4-es képen? Illetve akinek nem fekete van, annak mennyire kopik? Jellemző a készülékre, vagy inkább hanyagságból fordulhat elő?
-
-
Jeno.L
tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2261 üzenetére
Nagyon nagyon sok dolgom volt annyira,hogy még az Etrian IV-t is csak most fejezem be pedig tudod,hogy Márciusban vettem meg...de megérte nekem legalább is. De most már vagyok leszek
-
Jeno.L
tag
Hosszú eltűnésem után jelentem, RE(tekegér) minden kedves régi és új ismerősömnek
-
qper
tag
Hölgyek, urak!
Hogyan lehet arany ásóra szert tenni a New Leaf-ben?
-
qper
tag
válasz
ImpersonatoR #2254 üzenetére
igen, elég jó ár volt érte, én meg egy kicsit nepperkedtem is, kettőt vettem, a másikat eldtam 4ezer haszonnal, tehát a kombó 21000-be fájt
Érdemes kipróbálni, nekem lapáttenyereim vannak, sajnos azokkal a játékoktól amik használják a két felső ravaszt is (jó sokan vannak, hála az Égnek az Animal Crossing pont nem ilyen)egy idő után kézgörcsöt okoznak.
A 3D érdekes dolog, két hét alatt a második szem-és szemhéjgyulladáson esem át (előtte kb. 10 éves koromban volt ilyen), élek a gyanúperrel, hogy esetleg a 3D-nek lehet hozzá köze. Biztos ami biztos, lehúzom a 3D-t, így is elég szép minden
-
qper
tag
válasz
FuRiONight #2253 üzenetére
az AC NL-et nem Te tudod letölteni, hanem egy barátnak/ismerősnek tudod felajánlani, aki most vesz/vett XL-t, illetve még nem regizte be. Nem tudom, hogy hányszor lehet letölteni, de gondolom, egy géphez akár többször is. (elvégre a SD kártya beszarhat)
-
válasz
FuRiONight #2253 üzenetére
25 ert uj garis az tenyleg durvan jo ar. Bar eloszor nekem ki kene probalnom. Az a baj, hogy itt Tatabanyan meg MM sincs. A budaorsi MM ben meg mindig ki lehet probalni a vita val egyutt? Vagy mondanatok egy helyet Budapesten vagy Gyor be ahol tuti ki lehet probalni ? thx
-
idevman
csendes tag
Itt van az AC promocio leirasa:
Hozz letre egy Club Nintendo felhasznalot magadnak:
http://www.nintendo.co.uk/NOE/en_GB/club_nintendo/join_the_club/index_register-0b-productcode.jsp
Regisztrald be a sajat AC peldanyodat a Club Nintendo felhasznalodhoz szeptember 7-ig. A regisztracio soran egy kerdoivet kell kitolteni, a vegen kapsz egy Recommendation kodot. Ezt tudja valaki mas felhasznalni, ha szeptember 7-ig regisztral egy uj 3DS XL-t.
-
qper
tag
Sziasztok! Tök véletlenül találtam ezt a 3ds topicot, gamer365-ön szoktam garázdálkodni, de ez láthatóan kicsit jobban pörög
. Két hete vagyok boldog 3ds tulaj, régebben kacérkodtam már gépvásárlással, de mindig másra kellett a zseton, de a fóti ósanban kifogtam egy kiárusított darabot Mario&Sonic-kal 25 ért, nem tudtam ennyiért ellenállni neki. Perpillanat szinte csak az Animal Crossingot nyúzom, de beszereztem már az Ocarina of time-ot illetve egy Golden Sun dark down-t is (1200-ért, köszi Tesco!).
Kérdeném tôletek, hogy ez az AC-promóció hogy mûködik? Nen teljesen világos. Ha odadom valainek a regisztrálatlan club nintendos kódot, akkor az le tudja tölteni grátisz a játékot?
friend kódom: 2680-9869-5492
-
FuRiONight
addikt
válasz
Mister_X #2248 üzenetére
Pontosan, nekem olyan olyan hatása van kicsit mint egy gyerekjátéknak, azok az anag karok
Vagy 2 Percit csak azon mosolyogtam
Inkább 3DS mint Vita ez fix!
Bogyi007: nem, találtam egy 3DS XL-t, be se kapcsol semmi, gondoltam megkérdezem mit tud tenni az eladó. Mondja h le van merülve, fel kéne tenni tölteni. Nem szól semmit se, meg se mozdul. Mondok oké, akkor tegye fel tölteni. Nah akkor nagynehezen megmozdult és felrakta tölteni a 3DS-t. Igazából csak a néhány alap dolgoz próbáltam, pl. 3D-t, a kamerát, meg úgy a gépet. De nagyon bejön az egész
-
Bogyi007
veterán
válasz
FuRiONight #2247 üzenetére
Jófejek az eladók, tán hivatkoztál rám hogy engedték?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
FuRiONight #2247 üzenetére
Nekem a Vita-val az a legnagyobb bajom, hogy kényelmetlen. Kicsik a gombok, az analóg karok. Meg már annyi játékom van (Plus), hogy minimum 32GB-os memkari kellene
Meg viszonylag kevés a húzócím, ellenben a 3DS-sel.
-
Bogyi007
veterán
válasz
FuRiONight #2243 üzenetére
Igaz hogy nem a MM-ban de egy szinttel lejjebb Szegeden az 576-ban én ki tudtam próbálni a gépet anno (mindkettő az Árkádban van)
-
Mister_X
nagyúr
válasz
idevman #2244 üzenetére
Az igen
Nekem ennyire nem volt türelmem. Én kétszer fél óra alatt letudok mindent. Sode questekbe nem megyek bele, mert előbb jobban kellene tudom A nyelvet. A gyomlálós questre is elment fél órám, mire a kétszázakárhány gyom közül kettőt sehol sem leltem.
A skorpiókat, pókokat be lehet fogni?
-
idevman
csendes tag
válasz
Mister_X #2205 üzenetére
ACNL napi rutin:
- Minden fat megrazni, lehullo cuccokat osszeszedni. Meheket is (haloval)!
- Sziklakat megasozni, amibol erme hullik azt tobbszor is!
- Mindenkivel beszelgetni, side quest-eket megcsinalni.
- Retek arat napi ketszer csekkolni, jo ar eseten eladni.
- Fossziliakat kiasni.
- Halat, bogarat fogdosni a vegtelensegig vagy amig meg nem unod.
- Minden cuccot (fosszilia, bogar, hal, mukincs) eloszor a muzeumban bemutatni, ami nincs meg nekik azt odaadomanyozni.
- Ami marad cucc azt eladni.
- Boltokban minden nap megujul a kinalat, ami megtetszik megvenni.
- Allomas mellett hirdetotablat olvasni.
- Isabelle-t kikerdezni a varosrol es az eletvitelrol.
- Szigetre atmenni gyujtogetni, boltozni, turazni.Min 3 - 4 orat b@szok el minden nap.
Amugy:
- Vasarnap deleott retket venni.
- Hazat bovittetni.
- Plazat csekkolni, alkalmi arusok elofordulnak.De meg csak 1.5 hete van meg.
-
FuRiONight
addikt
Szegedi MM-be ki lehet pròbàlni 3DS-t? Se szolnokon se szegeden nem volt
-
Bogyi007
veterán
válasz
adalbert1 #2238 üzenetére
Hogy a Szegedi MM-ban miért nincsenek ilyen akciók?!
Az a Gta a kicsi Ds-emhez kurta jól jött volna...
Egyébként lett egy kis gebasz a géppel, jobb oldalán letört a tartó s forgató pöcök, ettől mondjuk lehet kinyitni és becsukni is a gépet de esztétikailag azért nem olyan szép így. Lehet tenni vele valamit? -
bagszi_lucas
tag
Na ide is írom, ha netán valakinek nincs programja hétvégén:
www.animecon.hu
Bárki jönne esetleg a rendezvényre, ugorjon be a konzolszobába hozzánk 3DS streetpassolni, WiiU-zni, retrozni vagy letölteni az ajándék Pokémont. -
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2239 üzenetére
Remélem hogy lesz is, de igazából notórius játékvásárló vagyok
, Xbox360-on is vár kb. 15 játék hogy végigjátsszam őket. Szerintem az új generációt ki is hagyom egy darabig, miután cseréltem majd 3DS-ről XL-re legalább 1 évig jó lenne megállni hogy új konzolt szerezzek be (habár a Wii U nagyon csábít, most már elegendő játék is lesz rá), és a jelenlegi felhalmozott játékokat végigjátszani. Szerencsére PS4-re és Xbox One-ra még nem jelentettek be olyan címet, ami miatt késztetést éreznék a beszerzésükre.
3DS-en eddig a New Super Mario Bros. 2-t játszottam végig, illetve Mario Kart 7-ből a legkönnyebb fokozaton az összes Grand Prix-t. A Donkey Kong-ot félreraktam amíg nem lesz XL-em, ugyanis a NSMB2-vel ellentétben itt kicsinek éreztem a képernyőt, a MH3-ban pedig az első küldetésen vagyok túl - annyi időm még sose volt, hogy igazán kényelmesen neki üljek, és itt is jót tenne a nagyobb képernyő-.
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2237 üzenetére
Jobban megnézve a honlapjukat azért elég sokat frissült a régi állapothoz képest, pl. fent van a retro játék kínálatuk is (igaz azt nem tudom, hogy mekkora része).
Mai DS/3DS beszerzéseim (mind új, fóliás példány):
Tetris - 3490 (e-shop-ban olcsóbb, de ezt legalább el lehet adni, ha esetleg úgy adódik, utána másik boltban már 3k-ért is láttam)
Super Street Fighter IV - 3490
Shinobi - 3490 (ez zavvin olcsóbb 2 fonttal, de ha már ott voltam elhoztam)
Ace Combat Assault Horizon Legacy - 5900 (ez zavvin olcsóbb 1k-val de nem volt kedvem a rendeléssel szórakozni)
Grand Theft Auto Chinatown Wars - 500 (ez az utolsó példány volt az összes media markt készletéből, gondolom nagyon akartak tőle szabadulni, különösen azért örültem neki, mert a konzolvilágban egy nem fóliás példányt hozott elő a srác, ami az elmondása szerint amerikai - nem néztem, hittem neki-, igaz a DS-nél még csak a DSi tartalmakra van régiózár, ha jól emlékszem, de inkább otthagytam - igaz, most jobban megnézve, erre is az van írva, hogy for sale, rental and use only in USA, Canada, Mexico and Latin Ameria
).
Solatorobo Red the Hunter - 500
-
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2233 üzenetére
Viszont előfordulhat, hogy 3DS játékot nem, a Nintendo, mint a régiózár földi helytartója simán tilthatja, hogy Japánon kívülre szállítson a bolt. De gondolom ez csak akkor derül ki, hogy valaki regisztrál magyar címmel és megpróbálom elindítani egy rendelést.
-
Mister_X
nagyúr
Már játszadoztam a gondolattal, hogy eladom a g*cibe és veszek egy XL-t, de marad a gép. Eshopon is van azért tartalom, talán az MH4 is felkerül.
Amúgy Amazonra számítottam, Play-Asia van csak eddig akkor... HMV-t (http://hmv.co.jp/en) csekkolná valaki, hogy küldenek-e ide csomagot? (lassú a mobilnet)
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2223 üzenetére
Régebben már jártam náluk, igaz akkor a használt SNES kínálatot böngésztem, találtam is pár érdekes játékot. Igaz a honlapjuk az eladó bevallása szerint se túl naprakész, szerintem felhívom őket, vagy benézek hozzájuk.
ldave: tényleg sok retro cuccuk van, SNES játékból is volt legalább 100 darab náluk. -
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #2227 üzenetére
Elvileg nem postáznak JNTSC játékokat Japánon kívülre. Há' ezeknek is büdös a pénzem
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
Mister_X #2225 üzenetére
Próbáld meg értelmezni, az én tudományom itt ér véget.
-
válasz
Dr.F.E.R.I. #2223 üzenetére
Köszi ezt a boltot, nem is tudtam, hogy ilyen nagy a retro részlegük van, pont jó lesz a GC projektemhez, holnap lehet be is nézek hazafele melóból.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
Dr.F.E.R.I. #2224 üzenetére
Az kemény.
MH4-et honnan a frászkarikába vegyek?
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A japán Amazonon kilenc(!) óra alatt elfogytak az előrendelhető pokémon x és y gépcsomagok. Állítólag százezer darab előrendelésre kaptak engedélyt. Ennek lesz még egy érdekes startja, ha végre piacra dobják.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
-
adalbert1
veterán
válasz
Dr.F.E.R.I. #2219 üzenetére
Köszi mindkettőtöknek, remélem én is, hogy így működni fog. Körbenézve elég lepusztult a 3DS kínálat a legtöbb konzolboltban (legalábbis azokban, amiket ismerek). Fekete 3DS XL-t 1 helyen láttam, de ott sincs raktáron (talán pár hete még volt, ha jól emlékszem), Animal Crossingot pedig csak az 576-ban 14-k ért. Esetleg van valami tippetek, hol érdemes körülnézni? Ennyire háttérben lenne szorulva a forgalmazóknál?
Mister_X: a lemezes Xbox360 játékaimnak szerintem a 90%-a onnan származik
, viszont zavaró, hogy ha akarnám se nagyon tudnám itthon megvenni amit szeretnék.
Érdekes, hogy a PSP nincs ennyire mellőzve, pl. a váci úti tesco-ban is a DS/3DS játékok ki lettek árusítva, és ha jól láttam új nem került a helyükre, ennek ellenére PSP játékból van pár db a játék részlegen (igaz a tesco árképzése erősen vicces kategória, néha Xbox360 játékoknál szoktam nézni, hogy milyen árak vannak kiírva, és jókat mosolygok - a legdurvább talán a 20k-s Forza3 volt anno). A duna plázában található Media Markt ugyanez, van pár darab DS/3DS játék, PSP-ből legalább 3-szor annyi.
Igaz az itthoni keresletet/eladott darabszámokat nem ismerem, de valószínűleg inkább helyet adnak a jobban pörgő xbox/ps játékoknak, gépeknek. -
válasz
Dr.F.E.R.I. #2219 üzenetére
Szerintem is működhet ha előbb transzferálsz és utána regisztrálod be az AC-ért.
-
adalbert1
veterán
Nekem is ezek a játékok a kedvenceim. Kicsit sajnálom, hogy virtual console-ra ennyire nem jönnek a címek, egy Super Mario Bros. 3, vagy egy Contra (mai napig az egyik kedvenc játékom) nagyon jó lenne (illetve az összes jobb régi címet kiadhatnák
).
Egyre inkább érik bennem a gondolat, hogy a 3DS-em egy XL-re cseréljem. Kolléganőm XL-ét próbálgatva szinte az összes fejlesztés tetszik, egyedül a súly, ami elsőre kicsit zavarónak hatott ( de a nagyobb kijelző, kényelmesebben elhelyezett stylus, matt felület, nagyobb akkumulátor, több ponton "beakadó" zsanér, jobb 3D csúszka ezért bőven kárpótolna).
Fel is merült ezzel kapcsolatban egy technikai kérdésem:
A 3DS-em-hez beregisztráltam a Dr.F.E.R.I.-től kapott Monster Hunter 3-at. Ezt ha jól értem system transferrel lehetne átvinni a másik gépre. Viszont így a másik géppel még részt vehetnék az Animal Crossingos promócióban? -
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Mister_X #2216 üzenetére
Még sikeresebb az nem egyenlő a semmivel. Nem tudom, hol írtam ilyet, vagy te hol olvastál, pedig már olyan meleg sincs, mint eddig...
A hozzáadott értéktől pedig még egy termék az marad, ami. Attól, ha a városi autóm kapna 20 lovat pluszba, nem lenne tőle se Bentley sem űrhajó, de attól én örülnék neki.
ON:
próbálta már valaki a felvett vieókat kipattintani 3D TV-re? És az állóképeket "lejátssza" más eszköz is, v. csak a 3DS?
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff #2215 üzenetére
Eeee? 40 millió eladott példány két év alatt az neked semmi?
Amúgy ez csak amolyan extra feature, pár AR játék épül erre, és ennyi. A Nintendo termékek mindig is konzolok maradnak.
-
rachmaninoff
aktív tag
Ez a 3D-be videózás-fotózás nagyon patent! Ha nem lenne ilyen nyommer a felbontása, akkor még sikeresebb gép lehetett volna. Jó, persze, ennyiért így is jópofa.
-
rachmaninoff
aktív tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #2211 üzenetére
Köszi, rárepülök.
Mister_X : nem lehet általánosítani, de mégse hagytad ki őket...
Értsd jól. BTW kösz a listát, kb. a fele wishlistre került.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff #2210 üzenetére
Nem lehet általdnosítani. Én nem szeretem annyira az akciójátékokat, ezért nem szeretek Unchartedezni sem. Ha nem szeretném a hack'n'slasheket, akkor lehet a God of War se lenne a kedvencem, sőt, bottal se piszkálnám. A The Lasr of Us-t meg egyelőre félreraktam, mert rég kellett ennyit taktikáznom, gondolkodnom egy TPS-ben és a zombikat se csípem annyira. (az eredettörténet megvett kilóra, már csak emiatt meg fogom venni)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
rachmaninoff #2210 üzenetére
A GoW-ra legjobban a Castlevania - Mirror of fate hasonlít, ami van 3DS-re, ezt is még aránylag gyakran boltolják egymás közt emberek. Ezzel akár tehetsz is egy próbát, majdnem biztos, hogy ha megunod, tovább tudod passzolni. Remek játék szerintem, egyes lehúzós kritikák ellenére is. A másik két címed nem tudom, minek a rövidítése.
-
Mister_X
nagyúr
válasz
rachmaninoff #2208 üzenetére
Általánosítani egy játékot sem lehet a "kihagyhatatlan" kategóriára, mert mindenkinek mások az igényei. Ha platformer kell, akkor ott van a Super Mario 3D Land és DKCR 3D, ha casual versenyzős akkor a Mario Kart 7, ha SRPG akkor Fire Emblem: Radiant Dawn, ha valami akció-RPG, akkor Monster Hunter, ha visual novel, akkor Virtue's Last Reward, stb. További címek: Resident Evil: Revelations, Castlevania: Lords of Shadow - Mirror of Fate, Kid Icarus: Uprising, Luigi's Mansion 2, Mario & Luigi: Dream Team, Pushmo, NSMB2, stb.
-
Goldwin
aktív tag
válasz
rachmaninoff #2206 üzenetére
Mennyibe került?
-
Mister_X
nagyúr
Amúgy ki mit csinál AC-ban? Én most épp az ereim vágom fel unalmamban, mert napi 2*30 percben le tudom rendezni a játékot. Néha találok valami "side questet" is, este megmarnak az állatok (pókot/skorpiót lehet fogni vagy csak magam szívatom a próbálkozásokkal?), bogarakért több pénzt kapok, mint a gyümölcsökért, stb.
-
válasz
rachmaninoff #2202 üzenetére
Gratu a géphez, milyet vettél végül? Újonnan sajna tényleg drágák a játékok, de használtan, vagy egyéb forrásból (itt hardverapón is árulnak páran) már olcsóbban beszerezhetőek a régebbi címek. Sok olvasnivaló nem kell a géphez.
Most van amúgy valami promóció, hogy Animal Corssing-ot lehet szerezni új 3DS XL mellé, szóval ha XL-t vettél és még nincs regisztrálva, akkor ez egy jó lehetőség megszerezni a 3DS egyik legjobb játékát.
Német tokos, angol nyelvű Paper Mario-t és New Super Mario Bros 2-t üzlethetünk
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
válasz
rachmaninoff #2202 üzenetére
Üdv köztünk! Ha nem nagy teher, olvasd el az elmúlt ~200 hozzászólást, mondjuk a #2000 utániakat, elég sok minden ki lett tárgyalva, mert jó néhányan mások is vettek gépet a közelmúltban. Szerintem a kérdéseid nagy részére (ha nem mindre) fogsz valamilyen választ találni.
-
rachmaninoff
aktív tag
Becsatlakoztam én is a táborba a minap, de lehet, kétszer meggondolom, ha előre ismerem ezeket a játék árakat... Brutális.
Amúgy jópofa, nagyon bejön ez a 3D dolog, mondjuk játékom még csak egy van (Mario-Sonic Olympics).
Kezdőknek tudtok ajánlani vmi olvasnivalót? Milyen játékokkal kompatibilis/hol érdemes venni/egyéb tudnivalók?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest