Hirdetés
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- GTA VI
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
- Apex Legends (PC, PS4, Xbox One)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
Én is streamelem. Idén alig tudtam meccset nézni, ez a SEA-LA az első késő esti meccsem, ha a jövő év kicsit is nyugisabb, gamepass lesz nálam is. ég sehol nem olvastam jót az Aréna-ról
Amúgy egyszer drukkolok a SEA-nak és máris kikapnak Legalábbiss itt a 4, negyed közepén ez a fumble végzetesnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #22012 üzenetére
Erre mondják, hogy felfele bukott. Elnökként ugyan beleszól a GM kinevezésébe, de nem szól a szakmai kérdésekbe, főleg nem a rosterbe. Az elnök a tulaj és a GM között áll, sok helyen egyszerűen a tulaj vagy az örököse tölti be azt a pozíciót. A cink abban van, hogy a Broncosnál most nincs tulaj.
Pat Bowlen halálával egy 3 fős bizottság vette át a vagyona kezelését, amibe más csapatok (Aréna foci és Lacrosse) is bele tartoznak, és megy a jogi vita, hogy a 7 gyereke közül ki legyen a hivatalos tulaj. Mert az egy dolog, hogy lehet több kisebbségi tulajdonos papíron (ld. Giants vagyRedskinsFootball Team) de az NFLnél alapszabály, hogy egy kinevezett tulajdonos képviseli őket a liga felé, és gyakorolja egyedül a tulajdonosi jogköröket. Ez alól egyedül a 360ezer+ "kisrészvényes" drukker által birtokolt Packers a kivétel.
A 3 fős bizottságban Joe Ellis az erős ember, de sem mer olyat lépni, amivel magára haragítja a későbbi tulajt (akinek a személye még kétséges!). Ezért nem kirúgták, csak félreállították, kihasználva, hogy Ellis egyben a CEO és az elnök is volt. A legjelentéktelenebb posztját odaadták Elwaynek, aki ezáltal tudja képviselni a csapatot egyes NFL megbeszéléseken, ott lehet mindenhol, nyilatkozhat (PRra még jó) de lényegi beleszólás nélkül, mert az egyik oldalon nem ő a tulaj, a másikon meg felette a CEO alatta a GM. A Broncost emiatt a szitu miatt már megszívatták idén: nem volt tulaj, aki protezsáljon, ezért látványosan COVID IR-ra tették az összes QB-ját, holott más csapatoknál hasonló helyzetben elhalasztották a meccset. Hogy a Denvernél erre nem került sor egyfajta nyomásgyakorlás a Liga részéről, jelzi, hogy keményebb szívatások is jöhetnek, ha nem tesznek eleget a szabályoknak. Egy 10M. dolcsis büntetést már kilátásba is helyeztek, ha nem oldják meg záros határidőn belül. A Covid persze ennek se tett jót, mert az eredetileg őszre tervezett bírósági folyamat jócskán elnapolódott, most július a céldátum, de ez késő az NFLnek.
Summa summarum: Akik kirúghatnák, nem merik, magától nem megy, ennyit tudtak kihozni a helyzetből. Majd az új tulaj eldönti, van-e rá szüksége, addig is nem (vagy csak egy kicsit) van útban.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Én kicsit sajnálom, egy jobb edzői stábbal több gyűrűje és MVP címe es rekordja lehetne. Az az 1 gyűrű, 0 MVP nem mutatja meg milyen fantasztikus QB. A rekordjait meg jövőre lenyomja TB12.
De innentől ebben a POban a NOnak drukkolok h Breesnek meglegyen a második.Számomra a mai nap bombája: Elway lemondott!
-
rlazol
veterán
Állítólag Brees visszavonul a szezon után és kommentátor lesz.
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #21993 üzenetére
Hogy mi történt?
Én a Ne meccsét nézem. A védelmünk továbbra is jó, még úgy is, hogy a top játékosaink ülnek, de a támadósor...
És JMD iszonyat kreatívan hív, de egyszerűen nincs meg a tehetség, főleg elkapó oldalon.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Hát a bírók sincsenek a kutyusokkal. :/
Volt egy kérdőjeles visszafújt fumble return-TD (túl korán fújtak) most meg egy repülő játékos hozzáért a punterhez - 15 yard.
De nem ezen múlik, a CLE megtett 144 yardot, 5 perccel a 3. negyed vége előtt. 140 yard Bakernél és 4(!) futott yard a liga elvileg 3. legjobban futó csapatától a 29. D ellen. LOL
Persze a Browns az elkapói nélkül van, de ez akkor is ocsmány.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Micsoda JETS TD! Inkább a Brownsnak drukkolok, de ez a TD nagyon ott volt.
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
Alvin Kamara
-
rlazol
veterán
Hű, ezt nagyon szépen összeszedted!
Szerintem a normális NE-drukkerek örülnek, hogy a divatozók kiszállnak kicsit.Jaj, ez a MIA meccs, de jó hogy nem láttam...
Ráadásul Gilmore is IR-on. Nagyon drukkolok a 8 győzelemért, de ahhoz verni kéne a Billst itthon, kizárt.Fura dolog decemberben már azon filózni, mi lesz az offseasonban, de jó lesz görcs nélkül nézni a PO-t, végre.
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #21874 üzenetére
A védelem jó volt, sajnos a támadóoldal nagyon gyenge, csak ismételni tudom magam: egyrészt Cam is túl lassan szabadul ehhez a falhoz, másrészt azért szabadul lassan, mert nincs célpontja. Jó lesz ez - de sajnos nem idén.
-
rlazol
veterán
válasz F-ECT$ #21824 üzenetére
Nekem T-Home on van, asszem nincs Arena-m, szóval meg se próbáltam még idén a magyar közvetítést.
Viszont 14-0ra vezet a NE! Ilyet is rég láttam... TD az első driveból. Asszem idén még nem is volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Moss óta kukázzuk csak az elkapókat, lásd AB is csak akkor jött, amikor már bagóért is elérhető volt. Ja és egy évig Brandon Cooks. De a WR2 már Edelman/Welker vagyis Slot Reciever, aztán már a TE-k. Jelenleg Edelmen IR-on, ki tudja, visszatér-e valaha? Harry bust, a többiek WR3-4 szinten, TEnk Gronk távozása óta nincs.
Nem a 20 év a döntő, hanem a 6 gyűrű után. Elképzelhetetlennek tartom, hogy kirúgják. És szerintem addig nem vonul vissza, amíg legalább egy PO győzelemmel nem igazolja, hogy Brady nélkül is megy neki.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21790 üzenetére
Hát a NE offense biztos nem. A 15-ös yardos sárga, amit a végén bekapott az ARI ellensúlyozta a korábbi véleményes hívásokat, pl a TD visszafújását vagy az ide-ode PI újrajátszását. Nem jó, hogy a bírók ennyire belenyúltak, szar meccs volt anélkül is.
Igazából most látjuk Brady miért ment el: nincs elkapó. És azt is, hogy ő hasonló helyzetben azért 100-150 yarddal többet tudott, mint most Newton. Pedig Newton se lenne rossz, de ahogy a Denvernek nincs esélye QB nélkül, úgy nekünk sincs elkapó nélkül. Aki van az olyan WR3 szint.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21788 üzenetére
MÉG egál.
Pff, szerencsés mellé és szerencsés 50 yardos győztes FG
Nem érdemeltük meg.Newtonnak semmi célpontja, és önbizalom nélkül játszik, nem is fut. 2 buta INT, és vár-vár-vár. Persze, nincs célpontja, de ez akkor is gyenge játék. A védelem jó, csak pár buta szabálytalanság, főleg az ARI utolsó TD drive-jában. Szidnám a bírókat is, mert volt pár fura ítélet, de az a két kritikus holding sajnos jogos volt. Pff... De azért most örülünk, Vincent
-
rlazol
veterán
NE-ARI - borzasztó meccs. A bírók is szarok, de Cam is szenved. De legalább vezettünk egy kicsit a meccsben, ilyen is rég volt.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21783 üzenetére
Sose jön be. Részben mert nincsenek ott az összetevők, de inkább azért mert úgy gondolta ő is, JMD is, hogy egyből megengedheti magának azt, amit BB 20 év után. Pedig z agy lassú folyamat, fokozatos fejlődés eredménye volt. Nem tudod egyik percről a másikra gyökeresen kitépni a kultúrát és nem várhatod a tiszteletet a múltbeli eredményeid miatt ha helyben nem jönnek.
Bocs a politikáért: Pennsylvania állam kormányzóhelyettese kommentálta a Trump-kampány újabb bírósági vereségét: "Ha folytatják a folyamatos vereségeket, a Cleveland Browns be fogja perelni őket a szerzői jogok megsértése miatt" -
-
rlazol
veterán
Kirúgták Matt Patricia-t és Dann Quinn-t.
-
rlazol
veterán
Minden héten elmondom: Newton iszonyú lassan szabadul meg a labdától. És most nincs futójátékunk se :/
És amúgy nem lenne rossz ez az off, ha nem lenne ennyi hiba. 6 2nd down-ból 5 10+yardos vagy mert sack, vagy mínuszos futás vagy sárga.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #21737 üzenetére
Hát én se.
Szerintem kevesen. Amúgy a PATS elvileg nem rossz csapat, nagyon szoros meccset játszottunk a SEA-val és a BUF-val is, utolsó driveon dőlt el, de épp azért nem elit csapat, mert az utolsó driveokon ellenünk dől el. A NE rendszeresen lassan kezd, meglátjuk mire lesz elég. basszus, 5 vereséggel és negatív mérleggel nehéz rájátszásról álmodni. :/Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
A szakadó esőben feltámadt a NE, nem adtuk el végre a labdát, de engem így is meglepett a W.
-
rlazol
veterán
A NE off olyan lassú, hogy megalvad a tej a számban. Newton megiszik egy kávét a snap és a dobás között. Pedig alapvetően jó ez a csapat, még ha Gilmore hiánya fáj is a védelemben. De Newton van, hogy csak áll és nézi, ahogy jönnek rá a védők. Villant párat és persze jobb, mint a többi opció, de uhh, milyen lassan szabadul.
-
rlazol
veterán
Tegnap dolfoztam, észre se vettem, hogy vasárnap van. Mi volt a Bills meccsen és mi az, hogy a PIT hátrányban Dallasban????
-
rlazol
veterán
Cam Newton Fumble-vel ért véget a NE-BUF meccs. Kár érte, mert kétszer egyenlítettünk, és a győzelemért támadtunk a végén, és a bills 15ösén jött a labdavesztés 2-5, hű de fura ez
Mert persze nem volt elkapónk és a legjobb védőnk, de ez nem kifogás, ez nyerhető volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
nocsak, két szép INT után visszajött a meccs a NEnek, de most kellene az OFF.
Elképesztő, Newton mennyire lassan szabadul meg a labdától :/
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
És harmadik eladott labda. Az első pech, a másik kettőre nincs mentség. Meglátszik nagyon, hogy a támadósor uilyen összeállításban még sose edzett, nemhogy játszott volna és 2 hete lényegében nincs edzés. Kár érte. Innen már nem hiszem, hogy felállunk.
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #21552 üzenetére
A jetstől kapott egy 52M-s 4 éves szerződést, az azért nem kicsi, ha nem is giga, de manapság egy RB ennél jobbat nemigen kap.
Nézem a NE-DE meccset: Az elmúlt években fanyalogtam Wilsonon, hogy sokat dajkálja a labdát. Hát most Newton sokkal rosszabb ezen a téren. Fura a toporgását nézni Brady villámai után :/
-
rlazol
veterán
Köszi!
Bell: egyetértek, manapság egy RB egyszerűen nem éri meg a nagy szerződést. Bell biztos elszerződik valahova játszani, de újabb nagy pénzt nem fog kapni, kevesbbért meg nem fog elmenni. Kár érte, sajnos nem volt szerencséje.
-
rlazol
veterán
válasz Balesz1899 #21510 üzenetére
Azt hiszem még sose követtem el egy mondatban ennyi tényszerű hibát Köszönöm a korrekciót!
-
rlazol
veterán
BoB libát-libára halmozott. Már régóta esedékes volt a menesztése, abból az anyagból ami neki volt ott sokkal többet ki lehet hozni. Egyetlen érdeme DeShaun Watson felfedezése.
A NE meccsnek csak a statisztikáit láttam. Most fáj igazán Cam hiánya. A két irányító összesen 4 labdavesztés, plusz az ostoba sack az első félidő végén pontszerzés helyett.
Bíztató, de a 2-2 nagyon messze van a Bills 4-0jától.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21466 üzenetére
Hol olvastad ezt?
Mit értesz az alatt, hogy komolyabb teszt? Mit jelent ez a kifejezés?
Én mindenhol azt olvasom, hogy Cam Covid-IRon van és Hoyer játszik.
2 negatív teszt 24 órán belül a visszatérés feltétele.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21461 üzenetére
A Dallas is pocsék.
A kutyák sorsolása nem túl nehéz, relatíve, lehet hogy lesz nekik PO idén.
Bradynek közben 4 TD passza van a pick 6 után.Hétfőn játszák a NE-KC-t. Logikus döntés, mert nagyon nagy kavarás lett volna újraszervezéssel halasztani, mint a Titans meccset. És egyik csapatban se lett más pozitív.
Pff. mekkora verés lesz ebből , remélem Cam felépül a Denver meccsre.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
A Dallas meccsen egész sok néző van. OBJ futóként kapott labdát és szerzett sok yardot az imént.
szerk.: És egy OBJ TD - volt neki már idén egyáltalán?
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz FollowTheORI #21436 üzenetére
Szerintem ha lesz ilyen, akkor gondolni fognak a Game passosokra, és a nem lejátszott fordulók arányos árát levonják a jövő évi passzból, vagy oda is automatikusan érvényes lesz az adott számú forduló erejéig.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21422 üzenetére
Szerintem el kell majd tolni a rájátszást, azért, hogy a pót-meccseket lejátszhassák. Ez nyilván nem lesz teljesen fair, de ha az egyik csapatnak 2 hét bye van a szezon közepén az se fair.
ettől még nem kell majd csillagot tenni a SB győztes neve mellé, de abban igazad van, hogy eljuthatunk oda is.
A nézők nagyon hiányoznak. Képzled el a SB-t helyszíni nézők nélkülAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
-
rlazol
veterán
válasz callmeakos #21389 üzenetére
Mik történt?
Igen, minden meccs alatt van alapzaj, ezt azNFL csinálja standard módon az összes stadionban, engem a szitkomok alatti műröhögésekre emlékeztet.
-
rlazol
veterán
Folk helyet kéne egy rúgó...
Kihagyott egy extrát, amiatt most még nyitott a meccs, mert 16 pont a diff és nem 17.Na, végül a D megoldja, Safety vagy fumble ret. TD - mindegy. Hú de kellett ez a W. Jövő héten KC, nem lett volna jó 1-3val indulni.
Mi van a RAMS meccsen?[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Nem gondoltam, hogy a nézők hiánya ennyire zavaró lesz a TVben. A meccs elején volt egy fumble, a riporterek nem vették észre, semmi hang reakció nem volt, mintha semmi se történt volna. Hiányzik.
-
rlazol
veterán
Lett némi változtatás a futásban, bejött a rookie és máris van tűz. Közben a LV is megállt, pedig az elején jól mentek.
De még nagyon nincs vége.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
NE off nincs sehol, a LV egyelőre jobb minden szempontból, hiába a 0-0.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #21349 üzenetére
Számomra ez meglepő és egyben biztató. Sose voltam oda Cam játékáért, és nem örültem, hogy hozzánk igazolt, remélem rám cáfol. Viszont a NE jellemzően "lassan" kezd és a szezon második felére indul be, ha ehhez képest már a második héten felvesszük a versenyt az NFC egyik nagyágyújával az jó jel. De továbbra is azt látom, hogy az AFC címhez Kansasen vagy Baltimore-on keresztül visz majd az út, és arra ez a NE kevés.
-
rlazol
veterán
Nem néztem a vasárnapi meccseket, sajnos, és nagyon meglepett, hogy ennyire kiélezett volt a NE-SEA. De örülök neki. Mindig NE győzelemre fogadok, de most nagyon nem hittem benne.
NYG: Lesz ott azért versenyfutás NYban az 1/1értAz orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21299 üzenetére
Sok igazság van ebben, nagyon tehetséges, de azért volt 5 1000+ yardos szezonja, 13-14 y/catches átlaggal. Vagyis 5-6 elkapás/ meccs ami nem sok, de abból sokat kihoz.
Attól tartok nem teszi bele azt az egyéni szellemi felkészülést amit a "nagyok", ezért egysikú a játéka. 31 éves koráig szerződés alatt áll, 15M/és-s cap számokkal, ez vsz sok lesz a Brownsnak a jövő évi cap szűkülésnél.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21296 üzenetére
Azért kiváncsi lennék, hogy milyen csapattárs. Vajon milyen lenne a hozzáállása egy fegyelmezett, egységes öltözőben? SEA, PIT, NE, KC? Mert eddig csak azt láttuk, hogy kaotikus csapatokban, rossz edzőkkel is tud villantani.
A Zéé köszönjük!
-
rlazol
veterán
Belenéztem a BUFF meccsbe. Josh Allen kifejezetten nagyon jól játszott. Türelmesen, okosan.
-
rlazol
veterán
Én nflbite-on néztem, hála ggeleven-nek, a NE meccs végét meg a Tampa elejét.
A NE offense, defense egyaránt vállalható, ha még érnek össze az ősz során egész jó is lehet ebből. Cam láthatóan egsészéges, de még nagyon szokja a helyét. Hogy mit ér a mai W az majd abból derül ki, hogy milyen a lesz a MIA a következő hetekben. Mert ha olyan semmilyenek, akkor a Nenek se elsz sok esélye ezzel a játékkal a KC mag a BAL ellen.
Brady is szokja még, de ez a Tampa. Szerintem HC csere érik ott.
A Saints nagyon brutál.KoVee84: Yepp. én hülye meg nem O'brian-re fogadtam, mint első kirúgott HC
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
A "Téma tudnivalók" alatti Streamek link nem jó. Tud valaki jót?
-
rlazol
veterán
Én az utolsó pillanatig reménykedtem, hogy lesz valami. T-Home előfizetésem van az itteni UPC nagyon szar, arra nem megyek vissza.
Idén amúgy se nagyon fogok tudni meccset nézni, majd minden hétfőn 8 órát adok elő az MNF és a TNF eddig se játszott. Maradnak a 19.00-s meccsek streamtről. A rájátszás majd lesz valahogy, addig még sok idő van.
Kezdődik a szezon, bár most nem vagyok olyan libabőrös mint szoktam, hiányoztak a felvezetések, fura ez a kezdés és rendhagyó év előtt állunk. De kezdődik!
GO PATS!Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Szóltam azoknak, akik még nem jelentkeztek.
-
rlazol
veterán
-
rlazol
veterán
válasz Hansomester #21077 üzenetére
Köszi szépen idén is!!
És persze A Zéé-nek is, hogy elvállalja a játékmesterségetA tavalyi kalapból a 2 FK! kártya még benn maradt, mert nem tudtam őket akkor megvenni, egyelőre új nincs, majd egyeztetünk a nyertesekkel, mi legyen vele.
-
rlazol
veterán
Innen nézve az egész felfoghatatlan. Nagyon-nagyon sokrétű a probléma. Aki itt eddig hozzászólt, szerintem mindenkinek igaza van, és a felvetések mind a megoldás felé mutatnak, de odaát egyszerűen olyan szintű álszentség keveredik olyan szintű cinizmussal és ostobasággal, amivel rövid távon biztos nem lehet mit kezdeni.
Nem véletlen, hogy ott él a laposföldhívők, holdraszállástagadók, oltásellenesek 90%a. Nem véletlenül onnan ered a "tengerimalac a mikróban szárítása tilos" jellegű összes figyelmeztetés, dehát csak írd be a google-be hogy "florida men" és röhögj.Jogaik vannak és azokat ismerik, a kötelezettségeikről viszont csak halvány ismeretük van, a kritikus gondolkodásra nevelés elmaradt, helyette jött a "növeljük az önbizalmát és dicsérjük meg akármi van" hozzáállás, amikor mindenki kap valamit a befektetett energiától függetlenül.
@Kotomicuki: a fegyvertartás engedélyezése onnan ered, hogy a szabadságharcban a civilekből álló miliciáknak óriási szerepe volt, nem is annyira a reguláris csatákban, de az ellenség hátországának, utánpótlásának, kommunikációjának partizánszerű akciókkal való zavarásában. A fiatal és törékeny állam ebben látta a jövőbeni megszállási kísérletek, esetleges brit revíziós kísérlet elleni harc zálogát. Csak akkor egy puskában 1 golyó volt, és percenként 2-3 lövésre volt alkalmas, ezért egy-egy magányos harcos nemigen tudta a közrendet megzavarni, a rosszfiúk meg pénzt akartak nem hírnévért tömegmészároltak.
-ha lőnek rád, persze, hogy visszalősz. De én most nem a lövöldözésről beszélek. Rengeteg civil vs rendőr konfliktus van a videomegosztókon, töredékében kerül elő fegyver, max a sokkoló. Nagyon sokszor van olyan érzésem, hogy a rendőr empatikusabb, kevésbé agresszív, kevésbé az tekintélyelvre épülő kommunikációval elkerülhette volna a konfliktust.Uhh, én abbahagyom az off-ot, de nagyon örülök, hogy mindenki ilyen érzékenyen áll a témához.
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #21060 üzenetére
"fehér rendőrök feketéket ölnek" - ez sajnos mindig is így volt. A bűnözők 28% fekete, ami a duplája a népesség arányuknak, plusz egy vagon előítélet. Egy kimutatás szerint 1980-2013 között 262.000 fekete férfit öltek meg, csak New Orleans-ban 6.000-et. Ezen gyilkosság 90+ százalékát másik fekete hajtja végre, ezekből mégsincs tüntetés és ügy. Hetente egy-két rendőrt megölnek, megintcsak aránytalanul sok a fekete elkövető. A rendőr meg rosszul képzett és félti az életét, kialakult benne egy adag előítélet, teszi amire tanították: erőszakkal lép fel, ha nem megy akkor lő.
Nincs ebben semmi új, sajnos, csak a rengeteg feszültség időnként a felszínre jön. Ezt hívják képmutatásnak.
Javaslom ezt a videót.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz F-ECT$ #21056 üzenetére
Azokban a videókban, ahol az előzményt is látjuk, sokszor teljesen kilátástalan, csőszerű kommunikáció van a közeg részéről "respect my authority" felkiáltással. Még jóval a pisztoly előrántása előtt is erővel akarja átvinni az akaratát megoldáskeresés helyett. Nyilván az éremnek két oldala van, és mi csak kiragadott, sokszor szélsőséges példákat látunk, de az tény, hogy odaát valami nagyon el lett állítva fegyver szempontjából, mindkét oldalon.
-
rlazol
veterán
Az amerikai rendőrök 22 hét kiképzés után mennek az utcára, és mindenhol azt látják, hogy veszélyben vannak és azt tanulják, hogy fegyverrel kell megvédeniük magukat. Máshogy fogalmazva alulképzett, túlstresszelt emberek iszonyat nyomás alatt. Ezt baromi nehéz még lassan is megváltoztatni, akarat nélkül meg lehetetlen - az államoknak nem érdekük a több éves, kommunikációval spékelt képzés bevezetése.
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #21046 üzenetére
Kicsit A. Brown utánérzés, állítólag a Cowboys-val flörtölnek. Meglátjuk.
@21031: Yepp. Ez a kezdő felállás 3-4 esetére. Ez nagyon erős, tiszteletet parancsoló számok. Csak rotáció nélkül nem viszi őket messzire. Még ha nem is sérül meg senki a szezonban, akkor se lehet 16 meccs-en meccsenként 70-80 snapet a pályán tölteni, se fizikailag (30 év az átlaguk), se GamePlan szempontjából. Ezt csinálja a Center meg a QB kb, más nem. A ligában összesen 5 DL játékos van 80% snap felett. Lawrence 62.5% volt tavaly, Griffen 78%.
Aldon Smith? Utoljára 2012-ben játszotta végig a szezont, akkor viszont 95%ot fenn volt . 2013-ban 5 meccses eltilás, 2014-ben 9 meccses, 2015-ben 7 meccses, azóta, 2015 november 15 óta nem játszott.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #21024 üzenetére
Crawford kapcsán igazad van, benéztem a statjait, ő kezdő kaliber.
De Hill nem. Eddig bőven bust, 9 meccsen inactive volt egészségesen, 4 solo tackle-je van.
Vagyis annyiban módosítok, hogy Crawford-nak hála a kezdő soruk rendben, de rotációs lehetőség alig lesz.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #21022 üzenetére
Szegény
És nincs mögötte mélység. Tyrone Crawford egész jó kis DT, de nem kezdő kaliber. Van egy 3. körös újonc, aki lehet jó, de főleg csak futás ellen használható.
Mindenki más draftolatlanul érkezett idén vagy korábban, esetleg rotációba beilleszthetőek, de lényegében sajnos értéktelen töltelékek, a többségét el kell majd küldeni szűkítéskor.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz ggeleven #21017 üzenetére
Nem hiszek a Dallasban. Nincs mélységük. A 193M cap-ből 113-at 7 játékos visz el, vagyis 80M marad 46 játékosra. Összesen 16 játékosnak van 1M felett a garantált fizuja. Vagyis nem tudnak rotálni, ha rotálnak, azonnal veterán minimumért játszó töltelékek jönnek. Ha valaki megsérül, lyuk lesz a helyén. Ha valami nem a tervek szerint sül el, nem tudnak változtatni. Szoros meccseken végig a kezdőknek kell játszani, akik a végére elfáradnak emiatt negyedik negyedes összeomlásokat várok.
Travis Fredrick visszavonulásával nagyon nagy lyuk támadt az OL közepén, hiába van 3 ProBowl ember a falban, a center poszt gyenge. Mike McCarthy más stílus, mint Garrett volt, de hogy jobb-e? Erősen szidta őt mindenki a GB élén, főleg az utolsó pár évben, ez előrelépés?
Szerintem lesz egy jó rajtjuk, aztán megfogják őket. A PO lehet hogy meglesz, mert gyenge a csoport.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
Ez nem adja ki, a másik 31 csapatnál mindenki úgy érzi, hogy SB esélyesek?
Mármint Atlanta, Chargers, Steelers pl, ahonnan senki nem opt-out olt? Miami Dolphonsból 2-en, a többiek szerint ez lesz a nagy menetelés éve?
Clevelandban meg New Englandben meg megingott hit?
Ezek szerintem egyéni döntések, egyéni preferenciák, NE-nek egyszerűen peche volt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
A végleges szám: 67 opt out, ebből 20 sincs, aki kezdő. A Patriots-nál a legtöbben (8 játékos; 3-4 kezdő köztük a MLB), 3 csapatnál senki.
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20993 üzenetére
Igen, vagyis akkor ZÁRUL, addig kell dönteni a játékoknak a lehetőségről.
Te meg ezt írtad: "Ok, kiderül csütörtökön milyen lesz a kezdés. " - Ezek szerint semmi nem kezdődik csütörtökön, hanem az opt-out zárására gondoltál.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20987 üzenetére
Nem.
Kevered az opt-out ot a COVID-IR ral.
A COVID IR-ra azok kerülnek, akik pozitív tesztet adtak vagy a környezetükben valaki pozitív. Három hét után ismétlik a tesztet, ha negatív, akkor visszatér. Ez a 110 tehát szezonkezdetre már játszhat.
Lényegében egy speciális sérült lista, ahogy a neve is mutatja. 110 ember augusztus elejére már amúgy is ilyen vagy olyan sérült-listára került volna, tehát nem befolyásolja lényegesen a szezont.Amiről én beszélek az az OPT-OUT, amikor a játékos úgy DÖNT, teszttől függetlenül, hogy kiüli a szezont. Minden évben ennél sokkal többen vannak, aki ilyen-olyan okok miatt erre kényszerülnek - pl ACL az első nap...
Vagyis a jelenlegi tendenciák szerint szezonkezdéskor több, de semmiképp se kevesebb egészséges játékos áll majd a csapatok rendelkezésére, mint szokott .
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20983 üzenetére
Azért tolták ki, mert csak most lett a megállapodás 100%osan végleges, csak most írták alá. Milyen eredményre gondolsz? Arra várnak, hogy X játékos kiülje a szezont és amíg ez nincs meg, addig tologatják a határidőt? Semmi érelme, főleg, hogy a határidő után is lehet opt-outolni, megfelelő indokkal.
-
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #20980 üzenetére
A játékosszakszervezet belement ebbe a feltételrendszerbe és körülményekbe. Több hónap tárgyalás után. Papírok aláírva, akinek nem tetszik, kiülheti a szezont még pénzt is kap.
És épp azért van odaát ekkora gáz, mert egészen más értéke van az emberéletnek és egészen más a szemlélet. A milliárdos cégtulajok (Elon Muskkal az élen) már május elején a teljes nyitás mellet kardoskodtak, az emberek közel fele lelkesen nyomja az "it is just a flu" mantrát.
Ha meghal egy sztár? Kit fog érdekelni? Nézd meg hogy viszonyulnak az agyrázkódás következményeiben meghaltakhoz. Lesz egy gyászcikk, kiadnak mindenféle sajnálkozó nyilatkozatot, fogadkoznak egy kicsit, elneveznek róla egy egészségügyi programot vagy ahhoz kötődő díjat és a másnapi meccsen tartanak egy egy perces gyászszünetet. De lesz másnap meccs, mert mindenki pótolható. Csak a tulajok nem lesznek ott az öltözőben meg a vonal mellett, mert azért ők se hülyék...Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz *Mukeey* #20971 üzenetére
Szerintem nem lesz eltörölve. Jelenleg mennek felfele a számok, de pl az opt-out határidő ha jól emlékszem ma van. Ezt még lehet, hogy kitolják a hét végéig, de aztán lezárul. A Covid IR meg most felszalad, amíg letesztelnek mindenkit, aztán mindig lesz X új fertőzött, de a szezon el fog kezdődni így vagy úgy. PR okokból nem tehetnek mást, mert Amerika, főleg az NFL rajongó redneck emberek NYITÁST akarnak. Ha az NFL töröl, miközben pl az NBA megy, közröhej tárgyává teszik magukat.
Az oroszok már októberben tömeges oltást terveznek, Trumpnak nagyon kell egy hasonló hír még ősszel, szerintem október közepén be is jelentenek egy hasonlót. Az NFLnek pont addig kell kihúznia. Vsz el tudja érni lobbiból, hogy elsők között oltsák be a csapatokat.
Nem fair az NBA-hez hasonlítani:
-ott nem kellett edzőtáborokkal foglalkozni, itt még a keretek se alakultak ki
-ott van 30 csapat, mindegyikben 13 játékos és 5 edző. Ennyi elfér egy sporközpontban, a pályák meg akár folyamatosan is használhatóak. Az NFLben van 32 csapat, jelenleg 90 fős roster, 10+edző és a pályának kell 5-7 nap mire újra használható lesz egy-egy meccs után.
Egészen más a liba.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
rlazol
veterán
válasz darvinya #20969 üzenetére
Mindkét lista folyamatosan nő. Kemény év lesz a NE szurkolóknak, de a Colts-nak is kemény volt, amikor Manning kihagyott egy egész évet a nyaksérülése miatt. Annyira nem is lesz gáz, utána meg szerintem nagyon sok minden arra mutat, hogy rendeződik a Patriots, ahogy a Colts is megtette annó.
-
rlazol
veterán
válasz f4lcon #20967 üzenetére
Azért lássuk be, nincs nagy esélye annak, hogy Mahomes beleáll a földbe és jövő ilyenkor arról beszélgetnénk, hogy csak azért nem küldik el, mert nagy lenne a halott pénz. Erre Prescott sokkal esélyesebb, az ő játéka sokkal kevésbé meggyőző.
Az összes szerződés úgy van megszerkesztve, hogy a sapka növekedésére számít hosszútávon. Erre nyilvánvalóan soha nem volt és nem is lesz garancia, de emberi számítások szerint, főleg az új CBA-val ez a reális. A MOST tekintetében viszont a 2021-es év a kritikus, amikorra már tudjuk, hogy a sapka 30M-t esik. Erre az évre a KAN sapkájából 25M-t vesz el a SB MVP irányító.
Prescott (és most mindegy, hogy a döntésében az ügynöke/családja mennyire és milyen irányban befolyásolja) esetében ezt lényegében már most bukták. Akár egy második tag, akár egy új szerződés, az már semmiképp se lehet egy hosszabbítás, ezért az első év terhelt lesz, hacsak Prescott nem tesz egy gesztust az aláíráskor garantált tartalmak vagy a szerzőpdés hosszának tekintetében. A történtek fényében ez nem valószínű.
A Cowboys ezt már régesrég elbaszta, évek óta mondom, és most Prescotton csapódik. Nincs még egy csapat ennyire torz sapkával. 2021-re a top 6 legjobban fizetett játékosuk 95M-t fog megenni a sapkából úgy, hogy közülük lényegében csak Tyron Smith, az all-pro LT küldhető el jelentős halott pénz nélkül (aki az egész 2019es szezonban 1 sacket engedett és minden statisztikában elit). Ja, ez az irányító nélkül. Ez akkor se fenntartható, ha növekszik a sapka, mert akkor is marad 47 játékosra 105M. Erre jön a QB, marad 80M 46-ra. Ebből csak a maradékra jut pénz, bajnokcsapatba illő kezdőkre aligha. Ez van idén. Jövőre, 176Ms sapkával mi lesz? 130M elmegy 7 játékosra, mindenki más minimumot kap?
Ezért kellett volna megállapodni idén, benyelni valamit, hogy jövőre ne 35-37M-t egyen a sapkából.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- EA Sports WRC '23
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hardcore café
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mikrotik routerek
- Futás, futópályák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- Babyliss AirStyle meleglevegős hajformázó szett új6hó jótállás!
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, Care Refresh, FPV Controller, ND Filter szett
- Braun Silk 9 Flex epilátor 6hó jótállással!
- Corength dönthető pad + 20kg-os súlyzókészlet + 2x5kg tárcsa + francia rúd
- DJI Air 2s FMC (Fly More Combo) drón - 5 akkumulátor, koffer
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest