Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A PH! amerikai futball rajongóinak gyűjtőhelye.
A 2024-es szezon tippjáték itt található: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Aksomatic
senior tag
Dallas @ Giants
4&15-re TD + 2 point conversion -
troland26
őstag
válasz
*Mukeey* #16793 üzenetére
Azért ez szomorú , ok hogy AR12 megsérűl , de egy nyomorult FG nem tudnak összehozni ? Mondjuk a kilátogato x10k néző kedvéért akik kimentek a gondolom már igen barátságtalan idő ellenére , hogy megnézzék a szezon utolsó meccsét ..erre kapnak egy ilyen sz@rt ...
[ Szerkesztve ]
-
*Mukeey*
addikt
NO is nulláz!?
-
rlazol
veterán
NE meccs eléggé eldőlni látszik már az első félidőben. Végre nem kapok infarktust, talán.
Többi pálya? -
-
A Zéé
Topikgazda
Bejglimérgezés utáni, alapszakaszt záró tippsor.
Berek21 felzárkózása beérett, és meg is előzte Carvust -
darvinya
titán
Mintha elvonási tünetem lenne.
El sem hiszem, hogy 1 tucat mérközés vége az idények. -
darvinya
titán
válasz
callmeakos #16781 üzenetére
De ennyire?
-
-
darvinya
titán
Raiders nem is játszott, hanem Fehér lóvat beledöngölte pályába.
Fehér lónál sok és nagy gondok vannak.
-
-
vond
MODERÁTOR
Bakker, az első Raiders TD-t láttátok?
-
vond
MODERÁTOR
válasz
darvinya #16775 üzenetére
Óóóó, csak egy csöppet!
De sokat nem veszítettél. Ezt a gólt nézd meg a hátsó kamerából, és kb. meg is vagy.
-
darvinya
titán
Kellemes ünnepeket.
Bocs Off -ért, de tegnap inkább ma hajnalban látom megy a Orosz foci VB.
Csak pislogtam, hogy ez mekkora sz@r lett gurulós foci.
90 perc-ből 5 perc ami tényleges meccs volt, a többi csak tilitoli. -
vond
MODERÁTOR
Hú, de jó meccsek voltak tegnap.
A Chiefs@Seahawks különösen tetszett.
Boldog ünnepeket mindenkinek!
-
rlazol
veterán
ggeleven: matematikailag még nem, de eléggé lerongyolódtak az esélyeik. Ugyan a Browns feltámadt, de a Ravens is erős.
Veron:
2002-ben alakultak ki a mostani csoportok, azóta az AFCben 16*2=32 Wildcard helyet osztottak ki. Vegyük le azt a két évet, amikor, nem a NE nyerte a csoportot (2002, 2008) , marad 28. Ebből 9 North, 7 East, 6-6 South és West. Ez elég kiegyensúlyozott arány, nem?
Ugyanez az NFCben: 8-8 East és North, 6-6 South és West.
Vagyis az AFC East meglehetősen középerős.
A NE meg évente játszik velük 6 meccset, +4 meccset csoportgyőztesek (3 AFC-1NFC) ellen és van egy 205-60-as rekordja.
És nyert 27 meccset a rájátszásban a 37-ből, köztük 12 AFC döntőből 8-at, 8 SB-ból ötöt.
És szerinted ezt a gyenge csoport miatt...
Az AFC East azért tűnik gyengének mert ennyire erős a NE.[ Szerkesztve ]
-
Veron
addikt
A NE megint ott van azért 39202. alkalommal zsinórban, amihez persze grat. de azért megnézném őket egy veretesebb csoportban is. Úgy többet érne az a csoportgyőzelem.
-
Pittsburg - Saints meccs... Huh. Nem kicsit jó.
Van itt minden. Fumble, blokkolt FG, fake punt, 4 pont diffi és a Steelers vezet.
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz
*Mukeey* #16759 üzenetére
nem is lesz ebből nagy menetelés, hacsak össze nam kapja magát a társaság, vhogy idén nem lappolnak a dolgok. De nehéz ezt így mondani, amikor egy hazai JETY elleni győzelem kell a bye-weekhez.
Másrészt 11-5 höz hasonló mérleg utoljára 2009-ben volt, 10-6, amikor az első körben kiestünk, illetve 11-5 2008-ban (Brady sérülésének éve), amikor a PO se jött össze.
Szóval fura. -
rlazol
veterán
Gronknak még elkapása se volt ma :/
Az egyik labda átment a két keze között, abból lett TB12 második INTje.
Edelman kezd kicsit magára találni, a TDje olyan igazi 11-eshez méltó volt.szerk.: most nézem, a NYJ meg agyonveri a GB-t
[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
Giants meccset nézi valaki? Mi van ott?
A NE megint magának teszi nehézzé, Burkhead fumble-ja óta az off. sehol nincs, szerencsére a Def jó.
Az Eagles meccse pedig kifejezetten élvezetes.
-
darvinya
titán
Ma nincs csütörtöki mecss?
.LnB
Új studióba kötöltöztek, így már tényleg NFL fő vonaluk.
Bár virtuális, emiatt háttérben lesznek meccsek is. -
.LnB
titán
Micsoda új stúdijó' van a Trash Talk-ban. Nagyon baba. Vagy ez csak nekem újdonság?
-
berek21
őstag
Mi ez a Josh Gordon téma?
-
rlazol
veterán
válasz
polonic #16742 üzenetére
vhogy hiányzik az a befejezés, ami eddig megvolt. Nincs gond a playhívással, de egyrészt senki nem alkot kiugrót másrészt azok a bizonyos kulcsplayek, amik fejben dőlnek el, és eddig a NE javára dőltek épp emiatt, valamiért most 50-50 alapon mennek. Fejben nem elég erős ez a csapat most. Lásd a Mia utolsó play. Tisztán fejben dőlt el, ki akarja jobban és a Pats már fejben az öltözőben volt. Ilyen eddig nem volt. Kicsit belekényelmesedtek volna páran? Elhitték, hogy a PO és a bye adott dolog?
Meglátjuk, hogy lesz tovább -
Múlt héten kihagytam, de most úgy rámentem, csak úgy füstölt
Azt szokás mondani hogy saját csapat ellen nem illik, de az a helyzet hogy a hétvége után totál elment a bizalmam irántuk, pedig azt mondtam szezon elején hogy ezt a meccset be kell húzni (csak akkor még nem láttam hogy így megy a ColtsÖ
-
A Zéé
Topikgazda
Megjött az aktuális tippelde!
-
Kreatív....
Amúgy viccen kívül múlt héten még San Antonioban voltam, most meg aludni sem tudtam - egyrészt mert ezek a faszok kikaptak, másrészt mert még mocskos jetlagem van (és a hajnali négyes kelést szem előtt tartva) hajnal háromkor feladtam azt a próbálkozást hogy elaludjak.
Üdv amúgy Bordeauxból.
Fáradt vagyok photoshoppolni valami ideillőt megfelelően csípős választ....
[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Jót tett a Rams-nek 2 hete a byeweek.....jah, NEM!
-
-
.LnB
titán
És neked ez milyen forduló volt? Több kedvenc csapatod nyert mint amennyi kikapott?
Gondolom már csak a Bears PO miatt is pozitívra jön ki ez a forduló nem?
Az eredményt látva azt hittem Foles varázsolt valamit. De nem, a statját látva, abszolút nem csinált sokat.
Futásokból lett a 3 TD. Ma megnézem a meccset ha lesz időm.
[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #16724 üzenetére
Te meg minek örülsz? Tegnap jelentették be, hogy nálatok meg jövőre is Eli a kezdő.
Na ezen röhögjél!
Háh.. milyen nagy pofám van így reggel, miután az Eagles elverte a Rams-et nem?
[ Szerkesztve ]
-
-
-
*Mukeey*
addikt
válasz
callmeakos #16720 üzenetére
Azért a nulla az durva 😶
-
válasz
*Mukeey* #16719 üzenetére
Melóban voltam, de mivel elég nyugi volt, suttyomban bekapcsoltam a streamet telón, és pont arra jöttem meg hogy Eli dobott egy INT-et, utána meg kicsúszik a kezéből a labda. Mondom akkor én innen meg is jöttem
Az a baj a Giantsel hogy brutálisan inkonzisztens, pláne idén. Ha megy akkor megy (Bears - Redskins vagy akár korábban a Panthers meccs második fele) de ha nem akkor kis túlzással még a cheerleaderek is bucira verik Manningéket (lásd ez a meccs vagy korábban az Eagles vagy a Cowboys ellen). Barkleynak is ótvar napja volt, szóval annyira nem is meglepő a zakó
-
*Mukeey*
addikt
Na f.szán lenulláztunk ma😑
A NE meccs nagyon szenvedős...
-
KoVee84
senior tag
Nézem a Colts-Cowboys, és igazából eddig nem is tudtam, hogy Steven Spielberg a Colts vezetőedzője
-
.LnB
titán
Nehogy a Packers - Bears meccset adják nehogy...inkabb A Dallas..
-
vond
MODERÁTOR
válasz
callmeakos #16710 üzenetére
Figyeld meg, behúzzák a csoportot.
-
válasz
callmeakos #16709 üzenetére
Amit még elfelejtettem hozzátenni. Hogy ha a Browns bejut a PO-ba én besírok
Pedig most hogy verték a Broncost, elég nagy sanszuk van. -
-
.LnB
titán
válasz
callmeakos #16704 üzenetére
Csak egy adat a hétfő esti meccshez. A Rams-nél egy darab kezdő játékos nem tudja vállalni a játékot. Az Eagles-nél ez a szám 15. Szóval 15 kezdő játékos sérült. Ez egy ilyen szezon, nem kell túlgondolni. Minden évben vannak olyan csapatok, akiket durván súlytanak a sérülések. Hát idén az Eagles van szopórolleren.
És Foles fog játszani, mert Wentz is sérült. Van valami a hatával. Állítólag nem is kicsi a baj, de majd kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Azon jár az agyam hogy az Eagles mennyire tropa ebben a szezonban, de hogy jobb lenne a helyzet ha Wentz helyett Foles játszana?
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Az épp aktuális mérkőzések kibeszélése is itt zajlik. Így ha nem akarod megtudni az eredményeket, inkább hanyagold a topikot, amíg meg nem nézted a kedvenced mérkőzését.
● Streamek
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Eredeti játékok OFF topik
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- Star Trek: Fleet Command VIP Box gyűjtői ereklyék
- Dji Avata Pro View Bundle + Fly more combo kit + Remote Controller 2
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo (FMC) RC drón szett - kijelzős távirányítóval és extra táskával (2)
- DJI FPV Racer drón
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest