Új hozzászólás Aktív témák

  • .LnB

    titán

    LOGOUT blog

    válasz Kotomicuki #15770 üzenetére

    Az akadályozta, hogy sokkal nagyobb számban voltak agyonütve a kapu közelében lévő technikás játékosok. Ha oda valaki bemerészkedett, azt nagy eséllyel úgy takarították ki onnan, hogy csak nyekkent. A nagy sztárok meg nagy eséllyel le voltak vadászva állandóan a hátvédek által. Aztán a csapatoknak meg volt direkt verőlegényük, akik a sztárokat védték. Én ezt nem csíptem annyira. Persze vicces volt, meg látványos, mikor Tie Domi kipakolt mindenkit levert a jégről, aztán még ráadásként berántotta a nézőt is a penalty box-ba és ott verte agyon. Csak ez most más. A jégkorong ma már nem szól annyira a fizikális erőfitogtatásról. Azt az elemét űzték ki a hokinak, ami nem igazán a jégkorongról szólt. Ennek semmi értelme: [link]
    Ráadásul ennek a változásnak a hozadékaként én úgy látom, hogy egyre több arcot kap az NHL. Könnyebben kerülnek előtérbe és lesznek sztárrá már fiatal korukban is a jó játékosok. És kisebb eséllyel törik ketté a karrierjüket egy "Welcome in the NHL" bodicsekkel.

    [ Szerkesztve ]

    „A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Új hozzászólás Aktív témák