Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
freee
csendes tag
Mr.Skynet és GabN73 segítségével megvettem az első "szuperautómat", történetesen egy Dodge típusú személygépkocsit.
A végsebesség, a sprint és a kezelhetőség mind 300 fölött van...Viszont csalódtam... Nem is kicsit!
Annak ellenére hogy 300 fölött van minden tulajdonságjelző, akkora egy ramaty sz@r az egész hogy el sem hiszitek. Az eddigi kis Mazdámmal szemben ez 250-el tud menni (a mazda képes 229-re is), de a kezelhetősége olyan szörnyű hogy el sem hiszitek. A mazda kezelhetősége 190, de százszor jobban kezelhető, mint a Dodge!
Pedig minden "Performance" tuningot ami az adott modelhez elérhető, azt megvettem rá... (100 ezer dolláromba került a tütü+tunning)
Aki teheti hogy új kocsit vesz, NE Dodge-t vegyen...
akinek már esetleg volt ilyen nemű problémája egy újonnan beszerzett "vassal", esetleg elárulhatná, miképp lehetne még kezelhetőbbé tenni, vagy hányas lvl után (nemsoká 15-ös a lvl szintem) lesz elérhető újabb fejlesztés (min. a kezelhetőségre vonatkozóan).
Köszi a tanácsokat, segítségeket.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Everest / AIDA64 topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Jövedelem
- Xbox Series X|S
- Robotporszívók
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest