Új hozzászólás Aktív témák
-
butcher eu
senior tag
persze mindent lehet szapulni, én jókat szoktam game-elni az általatok leszolt játékokkal is. most az hogy mi a valósághű azt nem hiszem hogy valamelyikönk is meg tudná ítélni, hiszen nem sokunk vezetett még 200 lónál erősebb autót sem, hátmég 800-1000 lovas erőgépet. sőt azt is megkockáztatom hogy a fórumozók 1/4-e semilyen autót nem vezetett. ne ércsetek félre, nem kioktatni akarom a népet. az elmúlt évek szerintem egyik legjobban sikerült játéka, ami kormánnyal kellőképpen nehéz, és irányítható, hangulatos és élvezhető volt, az a MostWanted ( ez saját vélemény) a carbon nagyon lapos, az a prostreet egy igazi fos, az uc (amiben a bugatti veyron-t ami köztudott 1001 lóerő, haggyám hogy egy porsche, de egy jeep is lelelőz, "na ugyan mennymá") megint épp hogy, de azért leveri a lécet. A grid talán a legjobban sikerült közönségjáték manapság, de mint mindenben, abban is van némi kivetni való. De összességében a többi félcédulás szarhoz képest, határozottan 10 pont. Csatlakozom valamelyik előttem szóló kolegához, aki az underground vonalat részesíti előnyben az NFS palettán.
Én részemről kiváncsian várom az új jövevényt. de hogy kicsit off legyek, a dirt második részét nagyon várom már.minden tiszteletem
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon Kindle
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen széket vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest