Új hozzászólás Aktív témák

  • Grillo

    senior tag

    Na, fasza napom volt. :U

    Ugye csütörtökön hoztam el a Scarabeot, azóta csak itt Dunakeszin mentem vele pár km-t, tankolni, ilyenek. Ma mentem dolgozni, befelé ment is szépen, nem raktam fel az oldaldobozokat, úgyhogy még furakodni is tudtam, nem mondom, hogy megvan a tavalyi magabiztosság, de alakul.
    Hazafelé fél 5 után indultam, fasza tömeg, de a belvárosban még elég jól elcsalinkáztam a kis utcákon, aztán a nyugatinál felmentem a vácira.
    Egészen a Forgách utcáig fasza is volt, aztán csak mintha elerőtlenedett volna kicsit, aztán lámpához gurulva le is állt. Felmentem gyorsan járdára, de nem akart indulni. Telefonáltam haza, hogy nem érek oda 6ig (kellett volna), meg Aszalóséknak, de nem vették fel. Aztán egy 10 percen belül próbálgatva végül életre kelt.
    Egészen a Városkapuig, ahol megint csak leállt, mondjuk már direkt a külső sávban mentem, szépen ki tudtam gurulni. De most nem akart indulni, úgyhogy elkezdtem hívogatni az Öreget is, meg a srácot is, de semmi, SMS-t is írtam.
    Gondoltam, ha már szopó, akkor legalább valami biztosabb helyen hagyom a gépet, áttoltam az Andrettiig, ettem egy fagyit. Közben hívogatás, gondolkodás.
    Végül abban maradtam, hogy hazatolom baze, mi az a 12 km, meg a közel 150 kg. Hátsó doboz fent volt, abba beraktam a sisakot, meg az apraját, a két kabátot (hosszú), meg a hátizsákot meg rá gumipókoztam a hátsó ülésre. Gondoltam, közben majd megállok néha, aztán próbálkozom.
    Végül a GE előtti benzinkútnál, 2 km után álltam meg először, és indult is azonnal. Nem is állt le, úgyhogy felöltöztem, és először csak 50-60-nal, majd teljes gőzzel hazajöttem. Semmi gond nem akadt közben... Itthon leállítva is újra indult azonnal.

    Namármost. Van ugye az új, sűrűbb olaj, szerintem amiatt max nehezebben indulna (és nehezebben is indul), de most nem ilyen jelleggel nem indult. Hanem úgy, mint tavaly előtt ősszel, amikor a benzin fogyott el, illetve nem volt. Tök ugyan így állt el is. Ez meg szerintem azért lehet, mert a levegő csövezést most visszaállította gyárira a szaki, amit még Kawasatiék szedtek szét. Lehet nem kellett volna.
    Na mindegy, reggel Aszalóséknál kezdek, mert holnapra be volt tervezve egy Dunakeszi-Göd-Verőce-Dunabogdány-Budakalász kör, ráadásul munka miatt, gondoltam nem megyek be céges autóért a BAH-hoz, és jövök vissza, de lehet az lesz belőle...

    Mondjuk Verőcéről hazatolni izgalmasabb lenne. :DDD

    Fakkjeee :DD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák