Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz zzola #83515 üzenetére

"Mini Bázis. Bárhova elvisszük a térerőt, ha szeretnéd, bármilyen kieső területről vagy trükkös épületről van szó."

7 kerületbe lakom belváros földszint, le van árnyékolva a lakás...
    Tavaly februárba költöztem ide és a mobiltelefon használható volt / gond nem volt...
    X hónap után eljutottunk oda annyira szar volt a mobiltelefon, hogy használhatatlan volt...
    Nem tudom mit csináltak, de ami eddig jó volt hónapokig az szar lett...másik házat nem húztak fel nyilván...

Jó sok panasz levél után mondták a internet alapú telefonálást...
    Meg azt a Mini Bázis-t...amikor azt a minibázist mondták akkor, már leveleztem a yettelel...

A legjobb fixre az volt amikor maga a vodafone nem ért el , mert szar volt a mobilvétel olyan voltam mintha ki lettem volna kapcsolni... pl ketté választani a WIFI-t, mert az is szar volt egy időben...

A LÉNYEG röviden:
    Amióta yettelnél vagyok működik a mobiltelefon erőssége hibátlanul, tudok telefonálni...

A WIFI is elég szar volt vodafone sokáig...
    Jelenleg TV és a vezetékes net van tőlük...
    T-com az dupla annyi enne kb , más meg nincs...

Az a aranyos, hogy több mint 10 évig UPC-s voltam csak vodafone megvette őket...
    UPC-nél sosem volt gond max pár alkalommal pár órás leállások de tökéletesen működött mindent, volt ott mobil előfizetésem is minden működött mindig!

[ Szerkesztve ]

• Sziasztok!
    Kb 2 hete használhatatlan a mobiltelefon a lakásban.
    Szakadozik, elmegy a térerő teljesen…
    VII kerület belvárosban.
    Le van árnyékolva a lakás ez igaz, de eddig ehetett használni a telefont azért bőven.
    kb 2 hete használhatatlan
    Hívtam ügyfélszolgálatot és azok sem értette, amit mondtam, ki kellett mennem a lakásból az utcára.
    Ma megyek be és írásban nyújtok be panaszt kötbér fizetést kérek tőlük!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés