Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tag
"Mini Bázis. Bárhova elvisszük a térerőt, ha szeretnéd, bármilyen kieső területről vagy trükkös épületről van szó."
7 kerületbe lakom belváros földszint, le van árnyékolva a lakás...
Tavaly februárba költöztem ide és a mobiltelefon használható volt / gond nem volt...
X hónap után eljutottunk oda annyira szar volt a mobiltelefon, hogy használhatatlan volt...
Nem tudom mit csináltak, de ami eddig jó volt hónapokig az szar lett...másik házat nem húztak fel nyilván...Jó sok panasz levél után mondták a internet alapú telefonálást...
Meg azt a Mini Bázis-t...amikor azt a minibázist mondták akkor, már leveleztem a yettelel...A legjobb fixre az volt amikor maga a vodafone nem ért el , mert szar volt a mobilvétel olyan voltam mintha ki lettem volna kapcsolni... pl ketté választani a WIFI-t, mert az is szar volt egy időben...
A LÉNYEG röviden:
Amióta yettelnél vagyok működik a mobiltelefon erőssége hibátlanul, tudok telefonálni...A WIFI is elég szar volt vodafone sokáig...
Jelenleg TV és a vezetékes net van tőlük...
T-com az dupla annyi enne kb , más meg nincs...Az a aranyos, hogy több mint 10 évig UPC-s voltam csak vodafone megvette őket...
UPC-nél sosem volt gond max pár alkalommal pár órás leállások de tökéletesen működött mindent, volt ott mobil előfizetésem is minden működött mindig![ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Kb 2 hete használhatatlan a mobiltelefon a lakásban.
Szakadozik, elmegy a térerő teljesen…
VII kerület belvárosban.
Le van árnyékolva a lakás ez igaz, de eddig ehetett használni a telefont azért bőven.
kb 2 hete használhatatlan
Hívtam ügyfélszolgálatot és azok sem értette, amit mondtam, ki kellett mennem a lakásból az utcára.
Ma megyek be és írásban nyújtok be panaszt kötbér fizetést kérek tőlük!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest