Új hozzászólás Aktív témák

  • ΞΔGLΞ

    nagyúr

    válasz polonic #57299 üzenetére

    A laguna 3 2.0dci-nek, és ezt nem először hallom már mástól is, de az omw premium konkrétan gyilok. Régóta nem tankoltam már direkt azért, mert szinte már-már csörömpöl tőle a motor, de a napokban úgy alakult, hogy muszáj volt beállnom (talán változott valami alapon), hát nem ...nem egész 1 órán belül már éreztem is, hogy hangos, morgós, nem is úgy megy. Valamiért nagyon háklis a motorom erre a fostalicska üzemanyagra. Mint írtam, több laguna 3 tulaj panaszkodott már erre. Szerencsére, pont emiatt "csak" 5 ezerért nyomtam bele, utána alig vártam, hogy tele lökhessem a shell vpower-rel.

    El is múlt és 200km múlva már szinte benzines csöndességű lett. Az én autóm nagyon megérzi, számomra az omw (magyarországi) prémiuma egy ócska gané, de azt a legdrágábban adják. Ha viszont érzésre nálad semmit nem változik, akkor azt tankolsz, amit csak akarsz. :)
    Nálam végleg kiestek és nem tudom, hogy mit kevernek, ha egyáltalán kevernek valamit az üzemanyagukba, amitől premium lesz, de ettől inkább hányingere lesz a motornak, meg nekem is.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák