Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz fckdup01 #60501 üzenetére
Sziasztok!
Csak benéztem ide még sosem jártam itt. Lent van a konfigom. Kicsit kísérleteznék mit bírna el még a ram. Most 1600 Mhz az órajel. Tudom húzzak gyorsan.
Hosszú történet, lehet tuningolt 1333Mhz ram modulok(olcsó kínai), nem tudom nem értek hozzá. Szóval van nekem nyitott bios is ahol lehetne fixálni 1866Hzz-ra de mivel az Aida csak 1800-at ír így ezt nem teszem, meg minek ha van működő XTU. Inkább szoftveresen kísérleteznék.
Lenne kedvem azért belőni a moduljaimat 1866Mhz-ra csak nem tudom hogyan lőjem be a számokat. Az hogy milyen CL az most nem érdekelne, ha végeredményben lassabb lenne mint volt az sem csak 1866MHz-t szeretnék látni kimutatásilag.
Ha valami nagy butaságot mondtam kérlek bocsássátok meg nekem ebbe a témába még sosem ástam magam bele.Clevo P751TM1 i9-9900K, DDR4 96GB 3200Mhz, 1TB M.2 Sata + 2TB M.2 NVME, 2TB HDD, Nvidia Geforce Zotac Trinity RTX 4080 Super (desktop 320W)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest