Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeni
félisten
Akit érdekel,viszonylag jó áron.
A hirdetés nem az enyém. -
jeni
félisten
válasz B. Tamas #12518 üzenetére
találtam Pentax K7 mattüveget neked. egyértelműen mely típushoz van ,az nincs megadva.
2 üveg bontatlan sörrel jössz majditt licittel komplett készülék most még olcsón még 3 nap 21 óra van hátra a lezárásig.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz B. Tamas #12516 üzenetére
Nekem is 10000 éve a K7 gépem van. Tudtommal mint hivatalos szerviz a Camera KFt a Budapesti Corvin áruház melletti utcában található. Kérdés van-e még ehhez alkatrész? Lehet jobban járnál egy másikat használtat venni ebből a típusból.
A vázat üvegét csak ott tudnád megjavítani.Én meg eredeti DBG4 Battery Gripen gondolkodom annak beszerzésén. Utángyártottat nem akarok, volt olyanom.Egy két funkció sosem ment rajta rendesen.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia!
Találkozott valaki olyannal,hogy a Pentax K7 vállpántja ereszti a színét?A piros pólóm tiszta fekete lett a pánt nyomainál tegnap este. Vizet nem ért mégis,legfeljebb az izzadság van mögötte.
Ernyire nem volna szabad eresztenie,még akkor is ha tíz éves a cucc. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz beis-compo #12275 üzenetére
ha azt nézzük,hogy 30000Ft-ért csak megreszeli a mágnest a Camera Kft vagy tesz bele kisebbet akkor nagyon inygééér van a munka otthonra!
-
jeni
félisten
válasz tarsan #11802 üzenetére
Hello
Igen a korábbi kiadásokkal azonosak a bajonett zárjaik. Abben nem vagyok biztos,hogy maga a lencse is 1000%azonosak? Bár akkor még nem gyártott tükrösgépet.
Talán a Pentax K20D-ig azonosak voltak,illetve akkor kiadott lencsék is.
Samsung GX-20-ig Pentax komp. volt. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz zaiczd #11391 üzenetére
Pentax szervizbe Bp-n vagyis a híres Camera szerviz.
-
jeni
félisten
válasz andris1602 #10886 üzenetére
A Pentax D BG-4 az 60000 Ft (egy helyen esett az ára),hogy mi kerül annyiba?
A márkanév!
A szigetelt váz!
A gumírozás!
A két féle elemhasználat!
A jobb kényelmes használat ami dobja az értéket!
A funkciók amik rajta vannak! -
-
jeni
félisten
pletyka szerint a színes burkolatú gépvázak azok rosszabb minőségűek,mint a fekete alapszínű.
-
jeni
félisten
Használt árak hogy mennek ezeknél?
55-300mm
és a
50-200mm -
jeni
félisten
használ valaki ilyet?
jó dolog,hogy még biztonságosan cserélgethetsz egyikről a másikra. -
jeni
félisten
válasz Colonel993 #10319 üzenetére
na ezt amit senki sem tud kivédeni,míg ki nem lép az ajtón,jobb esetben ott helyben rákérdez ha igaz akkor kifizeti, ha nem akkor káromkodik egyet, de ha a papíron rajta van,hogy 2év garancia akkor a digital.ko-nak ku@@ van!
ez a Pentaxra értettemde azért is írtam,hogy a gyári képviselettől vagy vele szerződésben levő boltban vegye meg a Nikon-t 3 év garival.
-
jeni
félisten
feltehetőleg a bolt fizeti a +1 év garit
ha sűrűn vagy vendég a Galloknál akkor ott venném,bár ott csak 1 év garisal kapod.
az tény ha elromlik a második évben akkor sok-sok pénzbe kerül a javíttatása.
színeset ne vegyél mert sokan panaszkodnak a váz milyenségére,minőségére,még sem azonos a gyári alap fekete színnel.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
igaz,hogy megspórolnál közel 30000 Ft-t de csak 1 év garanciát kapnál hozzá.
Ellenben itt magyar árakon kapod 135000 Ft-ért de már 2 év garit kapsz hozzá. Máshol mindenütt 1 év garancia van.Megfontolandó még akkor is ha drágábban kapod,de tutira a Camera kft. javítja meg és 2 év garanciával (ha nem a Camera kft.-re érvényes a 2 év jótállása ,akkor azt rendszerint a bolt állja) nyugodt lehetsz.
-
jeni
félisten
Hello
Itt az infó ahol szerepel a külföldi vétel.
u.i.:
Ellentétesek a mondatok benne,csak a Canon-t említi meg.
Az Európán kívüli termék esetén érthető a dolog.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
K-x mennyivel lenne kisebb egy K7-hez képest?
Valaki elcserélné a K7 vázra és fizetne rá 45-t.
a kisebb LCD pixelben és méretben egyaránt, a szenzor 12 MP de nagyobb érzékenység 12800, 1 tárcsás,Penta tükör,nem szigetelt váz,2000-rel kisebb záridő nagy vonalakban.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz bercsi #10251 üzenetére
Hello
Tény gyanúsan olcsó a K7-s váz. Azon az áron K10D szokott eladásra kerülni,picit drágában 60-70 között a K20D.
Ha nem volt gondod a K100D-al akkor azt olcsóbban ha elég neked a 6MP,de lehet érdemesebb az újabb kiadások közt keresgélni.ha igaz akkor a
Pentax K7
Pentax K200
Pentax K20D
Pentax K-x[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz Colonel993 #10243 üzenetére
az összes Pentax K gép tudja a WIFI-SD adapter-t kezelni? Az SD kártya mérete ami ha jól tudom 16GB a max. amit láttam WIFI-s kivitelben. A wifi adatátvitele gondolom b/g-s változat.
amelyikre egyértelműen leírják azon nem kételkedem,a fater Olympus SZ-16 gépe tudná kezelni. Csak az bibi ,hogy az Eyefi kártyát aranyárban mérik. áraik[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
válasz Colonel993 #9709 üzenetére
mivel írtad korábban,hogy inkább eladnád.
-
jeni
félisten
válasz Deadpapa #9701 üzenetére
szia
Lehet,hogy a Colonel993 eladja a Pentax K30-t kedvező áron neked.
Érdemes lecsapni rá -
jeni
félisten
válasz fi:zi'k #8981 üzenetére
üdv
általánosságban a 35mm vagy a 50mm a jobb?
amúgy melyik ad szebb képet,pár sorral mutattok egy webáruházat ahol eddigi legolcsóbban adja és 30000 Ft felett ingyen házhoz jön.
épen az egyik tagtárs árul 50mm/1,8 obit 30000 Ft-ért ,viszont ha a korábban említett weboldalt nézzem akkor 40000 Ft az jobban megérné,lévén vadiúj és 2 év garanciával számlásan adná. -
jeni
félisten
van ilyen is bár van melléje pluszban egy 55-200-s,mondjuk drágábban is adja összességében a vázat
gondolom 30-40 között taksája az obikat egyben
annál én se adnám lejjebb,feltéve ha nagyon megszorulnék anyagilag
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
alkatrészként átveszem,jó lesz ha netalán leejtem a sajátomat (a külföldi utam során egy nagyon távoli helyen,fővárosban felszedtem egy jelölést karcot rá ami sajna letörölhetetlen),és az esetleges törés esetén tudnám pótolni
de szerintem így is egybe pakként megérne akár 170000 Ft-t.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
Van annak jelentősége,hogy 20-25000 Ft-al olcsóbb az obi az egyik-másik bolthoz képest?
Esetleg használt,bontott?Ugyanis nem ez jellemző a fotós boltokra!
Pentax SMC-DA 1:1,8/50 mm
miért ment OFF topikként az írásom?
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz fi:zi'k #8038 üzenetére
ez a fajta van rajta,nem én tettem rá hanem a srác akitöl vettem a gépet
rendesen látható, tükrözödés nem érzékelhetö,védelem maximális[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
hopssz már késő,hogy feltegyem a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
Ma még helytálló,hogy a 55-300mm ED lencsés Pentax obi a nyerő vétel ? Tamron-Sigma kiesik a körből?!
Utazom esetén melyre érdemes kutakodni a neten? -
jeni
félisten
Üdv
valakinek nagyon occcóón egy ilyen -
jeni
félisten
Tény és való ma már én se vennék Pentax gépet,Nikon vagy Canon lehet a befutó nálam.
Maga a vázak tartósságban általában jobbak a Pentaxnál,mint a többi gyártóknál,valamint a régebbi Pentax ,illetve Pentax bajonet záras kompatibilis obik jók az újakra. Ennyiben lehet csak előnyben a Pentax váz.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Pentax K10D vagy a Pentax K20D az előbbit megkapod akár 50000 Ft-s áron a vázat. A K20D olyan 80000 Ft körül lehet az ára, HA kizárólagosan Pentax vázban gondolkodol.
Érdemes a PIXINFO.HU oldalon is keresni.
Esetleg itt az aprón. A kereső rovatba beírod a Pentax szót. -
jeni
félisten
-
jeni
félisten
Hello
USA-ban van ami olcsóbb mint,Európában a Pentax termékeket illetően?(tartozékok,kiegészítők,objektívek,stb...)
Ha igen hol és mennyiért,boltok? -
jeni
félisten
válasz gabor_01 #7257 üzenetére
ez is nagyon jó ár ennyiért 5 év gari
bár a SanDisk csak 1 év garancia jár és 45MB/s az adatátvitele az kicsit fura
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
-
jeni
félisten
ez nem gyanúsan olcsó?
gagyi? -
jeni
félisten
Szia
Pénz kérdés a dolog,mennyit tudsz áldozni? Tény a K10D régi gép, a K20D meg fiatalabb de az már élőképes ,jobb cmos cenzorral,magyar menüs.
A K10D abban még CCD van angol menüvel. Mindkettő gép az év gépe volt 2007 és 2009-ben.
Anno középkategóriás gépeknek titulálták őket. Mivel csepp és porálló valamint 100000 expora tervezet zárszerkezettel. Pentax K30 az új de nem tudom mibe kerül most.
Ezeket már igen kedvező áron tudnál venni vázakat. Az objektivben nincs stabilizátor,csak avázban,így az összes obid stabilizált lesz.Ha van 180000 Ft gépre akkor a mai Pentax gépeket nézzed,a Pentax K30 az vadi új gép de nem tudom mennyibe kerül.
A kedvező árú gép a Pentax K-r
a Pentax K-x az olcsóbb valamivel.Úgy kell választanod,hogy további objektiveket is lehet,hogy veszel hozzá.
Általában 1 obival senki sem áll le,van akinek 2-3-4 objektive is van a vázához.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
tehát ahogy mondtátok a normál méretű SDHC karihoz képest a micro SDHC kari 1000% azonos teljesítményű(egyes esetkeben gyorsabb az adatátvitele a Class 10 kategória miatt).
bár a 16GB normál méretű SDHC Samsung Essential jó árban van mert 2db megvétele abból pont annyi mint az 1db 32 GB Samsung Essential.
kérdés,hogy nem e melegszik jobban az micro SDHC kismérete ellenére? -
jeni
félisten
válasz Zozzant #7152 üzenetére
Gondoltam,hogy jó lenne az mert 1 darab és 3év garit irnak rá.
A telcsiben használandó 16Gb ismeretlennel kipróbáltam és ment a gépem azzal,attól függetlenül,hogy a 16GB drágább akkor olyat érdemes megvenni?
Samsung normál SDHC méret
Samsung micro Class6 SDHC
Samsung micro Class10 SDHCez olcsóbb mivel nem ragaszkodom a micro változathoz,holott váltásnál (más készülékbe) előnyősebb
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Üdv
Ez a kari jó a Pentax K7 gépbe? pont ott lapozgatva találtam ilyet
Az adapter nélküli jobb lenne de az nem nagyon van,inkább ezek a mikro változatok terjednek el a mobilok miatt.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Ha valakit érdekelne ilyen cucc.http://hardverapro.hu/apro/chinon_mc_50mm_1_4_pentax/friss.html
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Valaki már próbált Pentax K7-s vázon nem gyári markolatot?
-
jeni
félisten
Üdv.
Az F1,4-s obikat mindig arany árban mérték és mérik attól függetlenül,hogy mi van ráírva,legyen az Pentax,Chinon,Tamron,Sigma,stb...
Legfőképpen ha régi obikról vannak szó,amik sosem fognak újra gyártatni,főleg,hogy tiszta üvegből és fémből vannak.U.i: a 105000 Ft-os F 1,4 Pentax 50mm új obiban sem üveg van már. De lehet,hogy már nem is fémből van,talán csak a bajonett része ami fém.
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
válasz fi:zi'k #6938 üzenetére
9900 Ft közel egyformák,de a microSDHC az kisebb méret és érdekes képen azonos a memória mérete a nagyobb SDHC-val,ami csak olyanba tehető amely csak nagy méretű kártya fogadó.pl: minden fotós gép. ellenben a microSDHC még a mobilokba is betehetőek.
bár nem néztem meg másutt olcsóbb-e?
a 3testor.hu oldalon láttam hirdetni.[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Mi érné meg jobban a memória kártya esetében?
Samsung microSDHC 32GB Essential MB-MSBGA/EU Class10 vagy a Samsung SDHC 32GB Essential MB-SSBGA/EU Class10
-
jeni
félisten
Hello
Itt Tokióban arany ára van a Pentax 50-200mm tele obinak.
Pontosan 29500 Yen az ára,és az nem is WR tipus ! -
jeni
félisten
Szia
Ha valakit érdekel eladó lett a JIANISI infra táv multis ami több géphez használható.
Fóliásan,zsacsiban,dobozát kidobtam volna anno(egyelőre nem találom),de a leírása meg van.Pentax K10D-hez vettem,de jó ha 2x használtam.Az elem roncsolás nélkül cserélhető benne,de nem is kell mert tökéletesen működik le se merült ezidáig.
Ára:1500 Ft.
Bocsi,hogy ide írtam
[ Szerkesztve ]
-
jeni
félisten
Szia
Használ valaki JIANISI infra távot más Pentaxhoz? Mivel anno a K10D-hez vettem arra jó volt,a Pentax K7-re viszont nem jó,nem reagál rá a gépem. -
jeni
félisten
válasz gabor_01 #6874 üzenetére
Nagyobb piacon ahol a lakosság lélekszáma 313000 millió felett van,ott tudnak adni kedvezményt.
így itthon ha nem annyival de drágább lesz,rosszabb esetben semmi se lesz,csak a KIT obik,
valamint kizárólag megrendelésekre lesznek kaphatóak.Japánban ( Tokió ) mibe kerülnek a cuccok? Váz? Egyes obik? Tartozékok? Markolatok?
Tud valaki linket adni?
-
jeni
félisten
Ha igaz a hír,könnyen lehet,hogy többen inkább a Canon vagy a Nikonra váltanak Pentaxról.
A Pentax eddigi előnye abban mutatkozott ki,hogy a többlet tudás a vázban és olcsóbb objektívek (többségében kevesebb hiba százalékkal,valamint a korábbi évtizedek obijaik is rámennek)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile 2
- Szólánc.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Futás, futópályák
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Apple asztali gépek
- De mennyi az annyi?
- Kémia topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest