Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Novics

senior tag

válasz Kimmuriel #10094 üzenetére

Pont ezért mondtam a MILC-et. :K Nagyzsákos túrán egyrészt kényelmetlen volt még a nagy fotóstáskát is cipelni. Nem is a súlya miatt - a 20+-os zsák mellett már mindegy volt :D - hanem a mérete. Ha a mellkasomon hordtam, akkor egyrészt nem láttam hová lépek, másrészt lefegett ha előredőltem. Mondjuk a Lovepro TLZ Pro táskákhoz van heveder - ezért is választottam ilyet - de attól még nem látom hová lépek. Azt mondjuk a csípőhevederre is fel lehet fűzni, de ott meg oldalra nyúlhat ki túlzottan. No meg mindig rohanhatok a többiek után, mert kukucskással nem is olyan egyszerű fotózni, mint zsebből elő a kompakt, katt, vissza, és még csak meg sem állt. A hegyoldalon mondjuk néha veszélyes is volt a kukucska, mert könnyebben kibillentem az egyensúlyból.
    Az időjárás állóság nem tudom, hogy mennyire komoly szempont, mennyire mászol szakadó esőben/hóban. Olyankor szerintem úgyis táskában lesz a gép jórészt, azt meg nem hiszem, hogy egy kis eső bármelyik gépben kárt tenne. Ha csak a túrákat szeretnéd megörökíteni, és nem akarsz amúgy "művészkedni", akkor szerintem egy MILC bőven jó. Ha meg tudsz barátkozni a LCD-ről komponálással.

A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés