Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz szkaroly #97901 üzenetére
Kaptak? Kitől?
A 3G lekapcsolásért felelős minisztériumtól?
Az sincs előírva, hogy le KELL kapcsolni. Szimplán gazdasági okok miatt lövik le mert nem éri meg. Gyakorlatilag viszi a pénzt.
Szóval máris próbált nagyot mondani, hogy hosszabbítást kaptak. Minden szolgáltató maga dönti el, hogy mikor kapcsolja le. -
VGYke
addikt
válasz aprokaroka87 #97890 üzenetére
Nem, nem tudom. Ráadásul a barátom sem segít.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
zseko
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #97908 üzenetére
A lényeg, hogy aktuálisan ez év végét kommunikálják:
https://www.yettel.hu/3g-lekapcsolas -
4Grider
nagyúr
válasz aprokaroka87 #97910 üzenetére
A VoWiFi is első negyedévre volt várható. Annyira, hogy az első éves yeti marketingrizsába be is került, mint bevezetett szolgáltatás.
-
cotagg
tag
Sziasztok, segítséget kérnék, hátha valakinek van ötlete, én kifogytam belőlük… Adott egy iPhone 11 PRO, amiben a hagyományos fizikai SIM kártyát eSIM-re cseréltem pár napja. Sajnos az iMessage és Facetime aktiválása nem akar összejönni, pontosabban a telefonszámot nem sikerül aktiválni ezekhez a szolgáltatásokhoz. Vagy aktivációs hibát dob fel, vagy napokig pörög a kerék a telefonszám mellett és nem történik semmi. Jártam 2 Yettel ügyfélszolgálaton, beszéltem velük telefonon, kaptam új eSIM-et, egyik sem segített. Volt hard reset, eSIM ismételt hozzáadása, törlése, eSIM hozzáadása másik készülékhez, hálózati beállítások törlése stb. Semmi haszna. Jelenleg pörög a kerék és aktiválásra vár felirat van a beállításokban. Váltsak vissza fizikai SIM-re vagy esetleg van valakinek biztos tippje?
-
zseko
veterán
Mi az ami tőlük független?
Vajon ha szépen megkérném őket, lehet rá esély hogy bekapcsolják nekem? Annyira keveset telefonálok, és azok se fontosak, hogy számomra tök lényegtelen működik vagy sem, és mennyire, így nem zavar az 'alfa/béta' jelleg, de szívesen tesztelném. A telefont csak nem cseszi el, ha meg épp nagyon gáz, akkor még mindig le lehet kapcsolni a wifit és ott a rendes telefonálás.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #97893 üzenetére
Az, hogy a 900MHz-es 3G lekapcsolás mekkora területet érint a településen belül.
Ez még a tavalyi 900-as lekapcsolási lista.
Kíváncsi vagyok a jövőhónapi lekapcsolás után melyik lesz a következő terület. -
félisten
-
cotagg
tag
válasz szabonagyur #97923 üzenetére
Igen, minden más megy rendesen, csak a mobilszámot nem lehet aktiválni iMessnál és Facetime-nál. Köszi, várok, hátha helyreáll a rend magától. Mondjuk 4 nap után fogy a reményem.
-
félisten
-
cotagg
tag
válasz szabonagyur #97925 üzenetére
Jogos kérdések, sajnos ezek is túlvagyok. Csak az eSIM van a készülékben és a telefonszámomat is hozzáadtam az Apple ID-hez.
-
MODERÁTOR
Nem, mintha egy kis off ne férne bele, de ezt nem inkább egy iPhone-/iOS-topikban kellene kitárgyalnotok?
Xiaomi 13T
-
félisten
-
félisten
válasz Viktor0610 #97927 üzenetére
Mivel Yettelről van szó így szerintem maradhat, legalább annyira nem off mint a VoLTE vagy VoWIFI napokig tartó vergődése (ezekre is van külön téma).
De nekem8, átmehetünk oda is.
-
cotagg
tag
válasz szabonagyur #97928 üzenetére
Igen, ott is meg van adva.
-
cotagg
tag
válasz Viktor0610 #97927 üzenetére
Hát úgy gondoltam ez elsősorban Yettel probléma, mert tőlük nem jön vissza az aktiválás megerősítése, de lehet, hogy tévedek. Bocsánat nem akartam szétoffolni a topikot.
-
donjohnson
addikt
válasz cotagg #97931 üzenetére
az apple-től jönne a megerősítés, mert ezek apple-ös alkalmazások. azért javasoltam, hogy próbáld ki telekom wifi-n, digi wifi-n, vagy amid van.
ha nincs otthoni wifi-d akkor esetleg egy repülőgép üzemmód be-ki-t próbálj esetleg, hogy újracsatlakozzon a hálózatra, hátha segít.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
cotagg
tag
válasz donjohnson #97932 üzenetére
Köszönöm, akkor próbálkozom az Apple topikban. Ezek egyébként megvoltak, 3 különböző wifi hálózaton is, repülőgép üzemóddal is próbáltam erőltetni, egyelőre semmi haszna.
-
Gloob
addikt
válasz cotagg #97933 üzenetére
Most lehet, hogy mondok egy nagy baromságot, de a telefon nyelvét állítsd angolra. Nem egészen ilyen helyzetben, nem iPone esetében, de volt ,hogy ez volt a megoldás. Próba szerencse. Ha jól emlékszem xiaomi esetében valami aktiváló sms nem jött meg, csak ha angol volt a nyelv.
Samsung Galaxy A52S
-
VGYke
addikt
válasz 4Grider #97922 üzenetére
Köszönöm! A kérdés már csak az, hogy nem yeti szerveren történő Speedtest mérés, biztosan fogyasztja e az adatkeretet. Mert ha igen, megnyugodtam! Ha nem, kezdhetek aggódni, mi forgalmaz adatokat a tudtom nélkül.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
-
DrBubo77
veterán
-
addikt
már második sms-t kapom yettel-tól, hogy tarifacsomagomagomat érintő ÁSZF változás lesz. ez gondolom törvényileg kötelező, és innentől kezdve vége is az ügyfélbarátságnak.
hogy elérjem a dokumentumot, be kell jelentkezni (2FA) majd kapok egy végeláthatatlan wall of text-et, hogy ez lesz az új ÁSZF....nincsen valahol emberileg értelmes formában összeszedve, hogy mi változik?
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
tomp
félisten
Esetleg próbaként megnézni a Yettel oldalát?
Yettel oldala letekerve a legaljára->ÁSZF és kapcsolódó dokumentumok->Kicsivel tovább letekerni mint az oldal fele->Hivatalos közlemények
Értesítés ÁSZF-módosításokról 2023. május 15.
Értesítés ÁSZF-módosításokról 2023. május 26.
Még el sincs dugva... -
addikt
Köszi. Annyiban van eldugva, hogy az SMS-ben ez a link van:
https://bit.ly/y-aszf-valtozas
Amihez továbbra sem értem, hogy miért kell bejelentkezni.
Érdekes módon viszont mostmár itt is változásos doksik vannak, pár hete még azt hiszem teljes ÁSZF volt oda rakva (vagy telefonon máshova vitt, vagy rosszul emlékszem).Mindenesetre köszi mégegyszer.
Természetesen egyik változás sem érint, nem tudom miért küldték az SMS-t, vagy miért nem tudják beleírni, hogy milyen szolgáltatásokat érintő változások lesznek. Ugyanaz, mint Vodafone, ami a számlaértesítőbe beleírja, hogy lehet(!), hogy van fontos felhívás a számla alján ezért mindenképpen nézem meg a számlát...
[ Szerkesztve ]
It's a rare occurrence, like a double rainbow, or someone on the Internet saying, "You know what? You've convinced me I was wrong."
-
b10up
tag
Másnak sem működik mobil előfizetésen a voip? Van egy saját voip szerverem és hiába regisztrál be, nincs adatforgalom de csak yettelnél, minden más szolgáltatónál jó vagy ha vpn-nel megyek fel a szerverre. Nemrég ez még ment
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest