Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
lalamper
csendes tag
Mi az a 2-es szám a telefon kagyló mellett?
-
félisten
-
Kronk
őstag
-
félisten
-
félisten
-
aprokaroka87
nagyúr
Az új Yettel tv esetén csak nekem fura az egész bejelentkezési rendszer?
Itt most elsősorban Androidos app-ról van szó.
Ismerősnek próbálok segíteni.
De mondtam neki hogy menjen be ügyfélszolgálatra. -
sfdrakex
nagyúr
Volt egy hónapig Yettel Prime Plus csomagom, ami korlátlan beszéd és net, de a net limitálva vsn 250mbitre, speedtest méréskor felugrott induláskor 5-600 mbitig, majd beállt stabil 250-re. Nem tudom te mikor mérted, ez pár hete volt. Mostmár Prime Plus+ban vagyok, aminél korlátlan a sebesség.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
szaboi6512
őstag
válasz aprokaroka87 #97264 üzenetére
Ezt kifejtenéd?
Csak fiókkal tudsz belépni vagy kóddal android tv esetén.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz szaboi6512 #97268 üzenetére
Igen, de azt tudja a rendszer hogy az adott e-mail cim-hez tartozik-e Yettel tv előfizetés is?
Mert szerintem ha a Yettel tv-ben az elfelejtettem a jelszavam részre megyünk, akkor azzal a Yettel fiók jelszava változik meg.
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #97269 üzenetére
Igen a Yettel fiókhoz van társítva a TV hozzáférés.
-
aprokaroka87
nagyúr
-
zseko
veterán
válasz sfdrakex #97267 üzenetére
Hát, az igaz, már elég régen. És most eszembe is hoztad, hogy be is akartam írni már az előbb is a végére, hogy persze azóta lehet már változtattak ezen.
Most (már) a Prime+ csomagban vagyok, de nem hogy 250Mbps-t, még a 2018-as 140/50Mbps-es értékeket sem mérem, legtöbbször 50/10Mbps...Bár mostanában mintha javulgatna, legalábbis a letöltési irány.
HR24.hu
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #97271 üzenetére
-
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #97274 üzenetére
"ha meg csak ezzel akarják akkor az user legyen tájékoztatva normálisan."
Mikor előfizettem az üzletben elmondták, hogy a Yettel fiókhoz lesz társítva azaz a Yettel fiók belépési adataival tudok majd belépni.
E mellett emailt is küld a rendszer, hogy a Yettel fiókkal tudsz belépni a Yettel TV-be. -
szaboi6512
őstag
válasz aprokaroka87 #97269 üzenetére
Tudja, ahhoz van regisztrálva a tv előfizetés.
ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
tomp
félisten
válasz aprokaroka87 #97276 üzenetére
Aki nem tudja, hogy milyen email címmel van regisztrálva a Yettel fiókra az a saját telefonszámát se tudja.
Erről már nem a Yettel tehet. A lényeg, hogy maximális tájékoztatást ad a szolgáltató, hogy miként lehet belépni.
Sőt a Yettel TV oldalán a GYIK mezőben is le van írva!
Szükségem van Yettel fiókra az új Yettel TV használatához?
A Yettel TV, az HBO Max, RTL+ Active és a TV2 Play Prémium szolgáltatások igénybevételéhez egyaránt szükséges egy Yettel Fiók létrehozása email cím és jelszó megadásával. A felsorolt szolgáltatások csak a Yettel Fiók létrehozása után rendelhetőek meg. -
sfdrakex
nagyúr
-
bul07
nagyúr
Sokan a citromail fizetősé válásával nem kicsi gondba voltak
Öcsém is, azt se tudta hogy van gmail-es címe, majd informáltam hogy sok sok éve amióta androidos telefonja van van gmail email címe(minden telefon cserekor megy a gondolkozás hogy mi lehet a jelszó)
Így arra költözött át, hát nem egy közüzemi és egyéb helyen kellett átírni vagy átíratni( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
pourri
aktív tag
Ma péntek van, csak gondoltam szólok.
-
kl122
tag
Nem lehetne már ezt a Vowifi cirkuszt befejezni? Nagyon unalmassá kezd már válni amit itt emiatt folyamatosan leművelnek egyesek.
Akinek nem tetszik hogy nincs az miért nem megy a Telekomhoz? Ott van. -
kl122
tag
válasz 4Grider #97190 üzenetére
"vagy kivárod Pató Pál úréktól a javítást (amit persze később újból elcseszhetnek), vagy másik szolgáltató, ahol a modernizációt nem ilyen"
Milyen Pató Pál, miről beszélsz? Jelenleg pont a Yettelnek van a legtöbb modernizált állomása és nem mellesleg ebből is adódóan a leggyorsabb 4G és 5G hálózata az NMHH mérőautós vizsgálata alapján (is).
Vagy esetleg olyan hálózatmodernizációra vágysz, mint a Telekomé, hogy 5G kiépítés gyakorlatilag megállt, a 4G fejlesztés meg náluk annyi, hogy a modernizált állomásokon bekapcsolták a B1 sávot, ezáltal a mobilnetjük rengeteg helyen a túlterhelés miatt folyamatosan akadozik és döglődik.
-
MODERÁTOR
-
Somatom
veterán
válasz Viktor0610 #97294 üzenetére
Gondolom, azoknak fontos, akiknél gyenge a lefedettség. Ha ennyire népszerű a téma, akkor sok helyen gyenge a lefedettség. A péntekezés meg nyilvánvalóan a késlekedésre utal.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz gabor9991 #97296 üzenetére
Te nem olvasod a topikot? Amikor hűséget kötött, akkor még jó volt a lefedettség, csak aztán jött a modernizálás. Nem is értem, hogy a hűség miért nem kétoldalú. Ha a usernek biztosítania kell a befizetendőket, akkor a szolgáltatónak miért nem kell garantálnia a meglévő elérhetőséget?
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
bigdigit
addikt
-
Katicza
tag
Ha minden téma túl van tolva, minden unalmas, akkor miért van a fórum? Sok a tv téma, sok az 5g téma, sok a VoWifi téma. Lehet tényleg sokat lovagolnak egyesek egy-egy témán, de kinek mi a fontos, ki miről szeretne írni, kérdezni, véleményt cserélni. Nem elfér mindenki és minden hozzászólás? Egyesek pedig túl komolyan veszik a fórumot, könyvtár szerű kategorizálást, katonai fegyelmet és minimál hozzászólást szeretnének? Jó ez a fórum szerintem így ahogy van, szerintem elfér minden hozzászólás. Akinek valamelyik nem tetszik, továbbgörgeti. Én szeretem elolvasni mindegyiket és sokat tanultam az itt olvasottakból. Kellemes Húsvétot mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest