Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
RedCactus
senior tag
Sziasztok!
Hello Data Startról váltanék Yettel Prime+ -ra. Online tarifaváltásnál ugye nem ajánlja fel a 30%-os kedvezményt.
Kérdésem, hogy ezt csak személyesen vagy telefonon is lehet kérni? Ha telefonon is megy, akkor melyik számot hívjam, mert a 1220-on a menütérkép szerint nem találom a tarifacsomag váltás opciót.Köszi, ha valaki segítene!
-
-Mosquito-
őstag
válasz RedCactus #97051 üzenetére
Ma telefonált rám ez ügyben. Május 17.-én megszűnik a Hello Data,helyette szintén Yettel Prime+ ajánlja,30%-os kedvezménnyel. 11900Ft helyett, 8390Ft lenne. Telefonon simán meg lehetett volna kötnöm. +36202000000 számról hívott. Szerintem üzletben is meg tudod kötni. Mielőtt megkötöd,ide azért nézzél be. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
winbox
senior tag
-
thebeegee
tag
Sportcsatorna 25fps "hiba"
Én múlt héten hoztam ki tesztre a Yettel TV-t, van itthon még Digi kábelTV 1000-es nettel, az 2 hónap múlva jár le, gondoltam tesztelem párhuzamosan a kettőt, és amelyik a jobb, az marad. Erre az M4Sport kivételével a többi sportcsatorna 25fps.
Gondoltam, hogy írok nekik egy emialt, de arra biztos leráznak, így telefonon jelentettem, mint előfizető panasz. 1 nap alatt meg is jött a válasz a "Technikai csoporttól".
"Tájékoztatjuk, hogy panaszát részletesen kivizsgáltuk, és a vonatkozó rendszereink ellenőrzése során, azok működésében hibát nem állapítottunk meg. Az Ön által kifogásoltakat az eddigiekben elvégzett folyamatos teszteléseink során nem tapasztaltuk."
Annyira imádom amikor hülyének néznek. Komolyan gondolják, hogy csinálnak egy olyan szolgáltatást, amit nem mobil TV-nek, hanem igenis otthoni TV-nek szánnak és a sportcsatornákat 25fps-el sugározzák?? Értem én, hogy a mai modern tévékben van már olyan mozgásjavító technológia, ami két képkocka közé beszúr egy általa megjósoltat és emiatt a mozgás folyamatosabbnak túnik, na de ez egy csomó képhibával jár. Nincs olyan tévé, ami hiba nélkül (darabosság, szellemkép, glória) a 25-ből 50 képkockát csinál. Arról nem is beszélve, hogy nekem pl. egy 220 ezer forintos tévém van (Samsung 50q60) mai áron, ami azért egy erős középkategória szerintem 50 colon, és nem tudok olyan képbeállítást, mozgásjavítást beállítani rajta, amivel el tudnám tüntetni a sportcsatornák darabosságát.
Azt amúgy még hozzáteszem, hogy a Digi kábeltévéjével összehasonlítva szebb a kép Yettelen, vagyis magasabb lehet a bitráta és jobb a tömörítés, és a mozicsatornáknak tökéletes is a 25 fps, na de Sport 1-2, Arena-Mach4 és Spíler 1-2 könyörgöm jöjjön már 25 képkocka helyett 50 képkockával másodpercenként. Ez kb. olyan, mintha előfizetnék egy korlátlan mobilinternetre, és a sebesség 0,1Mbit/s lenne és arra hivatkoznának, hogy a garantált az 0/0, tehát nincs itt kérem semmi hiba...
Szóval Yettel, nem kell, hogy érdemben kivizsgáljátok a problémámat, nyugodtan rázzatok le egy copy+paste sablonnal, de ha esetleg nagyon ráérnétek, nézzétek már meg légyszi, csak úgy hobbiból, hogy az iparág mennyire ajánlja a 25fps-t sportcsatornák esetén?
Van abban egy óriási báj, hogy egy műszaki beállítottságú ember rászán 2 napot arra, hogy állítgassa a boxot és a tévét, majd amikor már minden egyéni beállítási hibát kizár és kijön az, hogy csakis a szolgáltató oldaláról lehet a hiba, majd segítő szándékkal jelzi, hogy hé, az úgy azért így 2023-ban nem annyira jó, teljesen sablon válasszal tök hülyének nézik... -
RedCactus
senior tag
válasz -Mosquito- #97052 üzenetére
Köszönöm a segítséget! A megadott telefonszámon sikerült is a tarifacsomag-váltás!
-
vakt
csendes tag
Köszi srácok!
És én még azon aggódtam, hogy a a VPN router nagyon visszafogja majd. Hát úgy látszik nincs mit, rá se merem kötni.
Kicsit marketing szagot érzek. Sebaj 3 hónapig csak 1000 Ft., annál többet nem is ér.
Csak tudnám, mit mutatott a szaki 6-700-as speedtestje a tabletjén?
-
thebeegee
tag
Én be sem mertem köttetni az 5G Otthonnetet próbára, mert ha nem kell hiába 0Ft 3 hónapig, ki kellett volna fizetni lemondáskor a bekötést (30.000Ft). Így csak 4G-vel hoztam ki a tévét, amúgy meglepő módon 60-120Mbit le és 15-20Mbit fel simán jön, szóval még ez sem lenne rossz, de ez a router egy napos teszt után a dobozában pihen, a TV box meg rá van dugva a Digis 1000-es netre, de a 25fps ha marad akkor megy majd vissza minden a 90. napon...
-
thebeegee
tag
Ja és amúgy Yettel TV boxon valahogy az RTL-en ott van a magyar felirat eltávolíthatatlanul. Persze ott van felirat ikon, arra kattintva tudnám ki-be kapcsolni, de ezen az adón nem reagál a kattintásra. Sőt mobilon sem, de ott legalább nincs beragadva az adóra a felirat. PC-n böngészőből lehet ki-be kapcsolni. A múltkori után nem merek nekik írni, mert még a részletes kivizsgálás után nem találnák a hibát. Szóval ez másnál is így van vagy nálam ragadt be valami?
-
donjohnson
addikt
elkezdtél letölteni valami fájlt? attól is függ, honnan töltöd.
inkább csinálj sppedtest-et minimum 3 különböző tesztszerveren (jobb alul Change Server): https://www.speedtest.net/
Digi, Yettel, Giganet
nekem a Giganet szokott lenni ami a leggyorsabb mérési eredményt adja.[ Szerkesztve ]
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
DS39
nagyúr
Ezt a Yettel Payt hogy kell engedélyezni?
A Google Play-be próbálnám beállítani, de azt írja, hogy a számomhoz ez nem elérhető.
(Pedig a leírás szerint kártyásként igénybe vehető) -
vakt
csendes tag
válasz donjohnson #97071 üzenetére
több szerverről próbákoztam 10GB-s fájl letöltésével, de mindnél 5MB/s jött ki.
igen próbáltam több speedtest-elést, volt 350/550/750(!) Mb/s down is, de az előzőek nem azt mutatták. vagy a speedtest-et lehet detektálni és más a QoS?
amit végképp nem értek, hogy rádugtam a VPN routert és most a 10GB-s fájlokat kétszeresével, azaz 10-11 MB/s-sel tölti
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
donjohnson
addikt
de honnan töltöd ezeket a 10 gigabájtos fájlokat?
nem mindegy hogy a kovács béla kft. szerveréről vagy a google drive-ról.
nagyban függ a sebesség a küldő szervertől is. a speedtest.net-et szokta használni itt mindenki a fórumon, amikor a sebességet méregetik.
esetleg próbáld meg tényleg, hogy feltöltesz valamit a google drive fiókodba és onnan pedig letöltöd. ott nem kéne, hogy lassú legyen.ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz thebeegee #97069 üzenetére
A tv menüjében nincs bekapcsolva a feliratozás?
A boxon próbálod kikapcsolni?
Azt hiszem a rtl-en ez a DVB feliratozás, de emelett működik a teletext féle is.
Nekem más szolgáltatótól van tv-m, nincs ilyen boxom, sőt szerencsére csak a kártya van a tv-ben.
Samsung tévémnél van a menüben Feliratok / Feliratmód (Normál / Halláskárosult), ilyesmit keress. -
MODERÁTOR
válasz kovacsmi_74 #97077 üzenetére
Most néztem a TV2-t párszor, a felirat mindig visszakapcsolódik
Nálam szerencsére kikapcsolható, de a következő indításkor ismét mutatja a feliratot.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
thebeegee
tag
válasz kovacsmi_74 #97077 üzenetére
Rengeteg adónak van felirat gombja, mindegyiknél kattintásra feljönnek az opciók, csak az RTL csoport adóin nem. És mobilon sem. Laptopról böngészőben jó. TV hiba nem lehet, akkor mobilon jó lenne (iPhone 13 pro)
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz Viktor0610 #97078 üzenetére
Igen, ott is van ez a kétféle feliratozás, viszont ott ugyanúgy a teletext-es típusúnak látszik (fekete háttérrel txt betük), rtl-en ez az automatikusan megjelenő háttér nélküli másfajta betűkkel.
Én a tévém menüjében ha kikapcsolom központilag, akkor utána sehol nem jelenik meg automatikusan a felirat.
Passzolom akkor. Amúgy én meg örülök ennek a fajta feliratozásnak, hogy nem kell minden csatornaváltás után txt, oldalszám bepötyögése, stb.
De ez az én gondom, nem részletezem. -
kl122
tag
Nem védem a Yettelt, teljesen igazad van, de mondj egy nagyobb bármilyen szolgáltatót ahol te tudsz akár telefonon, akár e-mailben hozzáértővel kommunikálni, aki nem sablonválasszal ráz le. Sajnos már elmúltak azok az idők mikor a hibabejelentő vonalat olyan vette fel aki képben volt a műszaki, technikai dolgokkal, rálátása volt a szolgáltatásra, neadjisten el is tudta hárítani a hibát.
Manapság ilyen multiknál már az ügyfélszolgálatos sem tud mit tenni, max felvesz egy hibajegyet, de olyan nincs hogy odaszól a technikai csoportnak, mert ha nem követi a folyamatot másnap nem kell mennie dolgozni.
Nagyon szar irány, egyetértünk.Legalább itt még tudsz magyarokkal kommunkálni nem mint pl. a Skyshowtime ügyfélszolgálatán ahol indiakkal lehet kizárólag google fordítón keresztül levelezni
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Azért emailben csak lehessen már illetékest találni. Az, hogy telefonon az 1.0-s ügyfélszolgálat van az oké. De ezért írtam nekik és megneveztem a konkrét osztályt akinek szól a levelem.
Amúgy nem kell messzire menni. 2016-ban egyszer csak rám írt a Telenor messengeren, hogy elkérnék az email címemet mert a MyTV-vel foglalkozó osztály szeretné felvenni velem a kapcsolatot mert sok dolgot írtam a fb-on a TV-vel kapcsolatban.
Utána az osztályról xy írt is levelet.
A végeredmény: most március 31-ig volt nekem exMyTV hozzáférésem ami nem a számommal ment hanem egy xy@telenor.hu email címmel. Párszor felhívtak anno a Telenortól, hogy nem e fizetnék elő a TV-re. Mikor közöltem, hogy aktívan használom is xy által és miért akkor mindig hűháztak.
Nem csak a fejlesztésben vettem részt(rengeteg béta appot is kaptam) hanem konkrétan az OTT-ONE-nál is voltam a Fény utcai irodájukban. -
thebeegee
tag
Tudunk olyan tévéről, amire van már Yettel TV app? Android tévére gondolok elsősorban...
-
-
thebeegee
tag
Jelentettem a felirat hibát, tudnak róla, nem egyedi.
-
MODERÁTOR
-
thebeegee
tag
válasz Viktor0610 #97087 üzenetére
Igen de én úgy tudom hogy pl. Sony Philips hiába Android TV nincs közte. De majd bemegyek Media Marktba ma és rájuk nézek.
-
Renwick
őstag
válasz Viktor0610 #97087 üzenetére
Én a Sonymra le is töltöttem, most azt írja a Play Store, hogy nem kompatibilis vele.
Eleve két verzió van fent a Play-ben (ez, na meg ez), de egyik sem telepíthető a tévémre, amin egyébként vígan fut az app a mai napig.I see you blaming each other -- And I love you still
-
DS39
nagyúr
válasz Viktor0610 #97074 üzenetére
Az jó kis türelemjáték lesz (mire a menürengetegben megtalálom vagy ügyintézőt kapcsol).
Ezt nem lehet online (regisztrált fiókban) beállítani? -
gabor9991
őstag
Frissen modernizált bázis esetén mennyire normális az, ha a korábban jó lefedettséget biztosító [B20] mellé a most indult [B28] és [B8] a korábbi B20-hoz viszonyítva jelerősségben és sebességben(B20-on 50/20, B8-on 8/4) is gyengébb? Így ez a fejlesztés inkább vissza mint előrelépés volt.
Most híváskor ráadásul leváltott a telefon 3G-re.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- ZIDOO médialejátszók
- Discord
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Okos Otthon / Smart Home
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Politika
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hardcore café
- Eredeti játékok OFF topik