Új hozzászólás Aktív témák

  • INGJOKE

    veterán

    válasz sfdrakex #87351 üzenetére

    Másodiknál már úgy csináltam, akkor meg hibásan ment a rendszerbe és vártam hogy jöjjön, de semmi. Persze senki se telefonált, hogy leadtál egy rendelést amire kifizettél közel 300.000-et, de szar mert a rendszer szarul fogadta be és soha nem lesz belőle semmi. Persze mind ez karácsony előtt, mikor karácsonyi ajándék lett volna. A legjobb ötlete az volt a telefonos kishölgynek hogy kiküldeti egy üzletbe és mindent megtesz azért, hogy karácsony előtt megjöjjön. Persze csak kp-vel lehetett volna az üzletben fizetni, hiszen nincs ott bankkártya terminál…
    Aztán megkérdeztem hogy hol van készleten a legközelebb. Nyilván a telefont nem
    vették fel 1 órán keresztül s vissza se hívtak. Majd mikor kimentem azt mondta a csávó hogy nem adnak el ők kártyásan IPhone-t, csak előfizetéssel. Majd mikor a főnöke felvilágosította, hogy de akkor azt mondta, hogy jó de ebből nekik nincs semmi hasznuk egy kijelző védő fóliát azért tettesek rá. Mondtam neki, hogy tudtommal ti nem partner üzlet vagytok, milyen haszonról beszélsz akkor meg csak hebegett habogott, hogy a MM-ba is ugyan enni miért nem ott veszem meg? A végén eljutottam arra a szintre, hogy mindegy öreg csak csináld ne kérdezz. Köszi. :)
    És ekkor még nyilván nem került vissza a pénz a kártyámra ami teljesen normális, hogy legyen 600000 Ft-ja az embernek, ha akar venni a telenornál yettelnél egy 300000-es telefont.

Új hozzászólás Aktív témák