Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz Viktor0610 #82614 üzenetére

    lehet félreértjük egymást... arra gondoltam, hogy mivel az otthon net helyileg korlátos, ezért azt lehet, hogy csak bizonyos sávokra vagy tornyokra engendik fel valami profilozással. Vagy, ha nem teljesen zárják ki a többiből, akkor legalábbis arra próbál először felmenni.

    Viszont a többi csomagos előfizetőket szerintem simán felengedhetik az új frekikre is. Szóval arra gondoltam, hogy az otthon netes korlátozottsága lenne logikus, míg a többi csomagnál a bárhová (bármelyik sávra) felkapcsolódás lenne ésszerű. Meglepne, ha az otthon net kapna dedikált csatornákat a "kedvezményes" díjszabásával, s a drágább általános csomagokat nem engednék fel a jobb szolgáltatás minőség reményében bármelyikre.

    Marketing nyelven persze lehet, hogy úgy adják be, hogy az otthonnet "dedikáltan" közép frekvenciát használ. De lehet ez azt jelenti szvsz, hogy nem engedik fel máshová :D

    De amúgy tényleg fogalmunk sincs még. Lehet nem technikai, hanem "üzleti" a logika mögötte, hogy hová engedik előfizetni. Erre nem látunk rá szintén.

    csak azért találgatok, mert kíváncsi vagyok :)

    4Grider: jogos :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák