Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz KamuMazsola #61045 üzenetére

    Konkrétumok kellenek, nem pedig barchoba Barkochba. Dual simes telefonokból van sokféle, a legtöbb dual standby és amennyire tudom, azok jellemzően csak egy simen tudnak 2G-nél jobbra felmenni egy időben. Persze kivétel lehet. Dual simesek közül ráadásul van (főleg nagyon olcsó kínainál), aminél ugyanaz az imei szám tartozik mindkét slothoz... hát az sem biztos, hogy egészséges.

    Szóval, hülyeségezés helyett az embereknek meg kéne tanulni rendesen leírni a problémájukat. Hogy miben, melyik területen, milyen beállításokkal, mit használnak. Mit mutat a készülék. A helpdesk is csak konkrétumok alapján tudhat bármiben segíteni, anélkül csak általános válaszokat lehet kapni, meg találgatásokat. Plusz a pontos időpontot is jó közölnie, ha helpdesknek tesz bejelentést.

    Mivel ezeket mind értelmesen megfogalmazni, elmondani és persze a helpdesk oldalán értelmesen felfogni, rögzíteni nem egyszerű, lehet hatékonyabb inkább a webes felületen bejelenteni. Ott van idő a fogalmazásra és a részletek összeszedésére.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák