Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    válasz tsteve #52695 üzenetére

    nincs nagy titok, 10000 forintos listaárú a net korlátlan csomag. De az bruttó. 8475 forint nettóban / 1200 = 7GB

    Ne keverjük azt, hogy 2-3 önálló csomag együttes megrendelése esetén kap kedvezményt az árból valaki azzal, hogy van egy csomag, ami maga tartalmaz különböző lehetőségeket. *
    Persze érdekes kérdés, hogy engedi e a jogszabály, hogy megbontsa a csomagot ilyen szempontból a szolgáltató a számításhoz.

    *: józan paraszti ésszel lehet ugyanannak tűnik, de jogilag nem. Ahogy például a csekk költségét sem terhelheti rá az ügyfélre a szolgáltató (nem számíthat fel érte plusz pénzt). Ellenben az árból adhat kedvezményt, ha nem csekken fizetik be. Gyakorlatilag ugyanaz az eredmény, de jogilag mégsem ugyanaz.

    (#52697) Ksix
    a hipernet home-nak is része a korlátlan bögészés és adnak hozzá külön roaming keretet. Az éjszakai viszont külön opció, arra is adnak persze. A beépítettnél esetleg az számíthat, hogy külön opcióként is létezik-e és annak az árából számítják.

    (#52699) Ksix
    megint csak kitaláljátok, hogy szerintetek mi van. Viszont mégis van roaming keret opcióra is. Hogyan lehet megrendelni a korlátlan net opciót és mi az ára a telenornál? Ja, hogy nem lehet. Szóval mégsem opció :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák