Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz djpoti #40642 üzenetére

    Alfa11-et használok és 4GB-os netet rendeltem mellé, mobilon néztem végig az osztrák-magyar meccset, az 2.25GB forgalom volt. Valamint ma is ment puszta kíváncsiságból, így a MyTV forgalma 3.5GB jelenleg. A beépített adathasználat figyelő 4.46GB-nál jár, viszont újraraktam a telefont ~ jó két hete, így biztos hogy 1-200MB-al több. A MyTelenor app szerint a 4GB-ból még van 2.95 (ha az aktuális költésemet nem is, de ezt legalább mutatja), sms sem jött még, hogy elfogyott volna, így azt gondolom lehet hogy működik :)

    Mondjuk pont nem a Play-en kellett volna kérdezni, hanem FB-n, ott valószínűleg hamarabb kapnál választ. Igaz én beszéltem a 1220-al, de ezt pont nem kérdeztem. Mondtam, hogy az eb-t nézném, és mi különbség van az online és a net apn között, mert újratettem a telefont, és magától a net-re állt be, amit nem is ellenőriztem, csak később tűnt fel. Azt válaszolta, hogy a net az a csak adatkártyás kártyához van, az online pedig a hanghívást is tartalmazó kártyához, egyébként nincs különbség.
    Bár lehet szóba került, hogy én nézhetem-e flottásként, mert azért hívtam, hogy lehet-e különbség a sima és a flottás előfizetésnél az apn beállításában, de nem kezdte el mondani, hogy flottásoknak nem ingyenes a MyTV nézése. Kihangsúlyoztam, hogy az vagyok, mert jelszót is kért volna, azt meg ugye nem tudok adni.

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák