Új hozzászólás Aktív témák

  • asdf_

    veterán

    Dijvalrtozas kozlemeny aljarol:

    A fenti módosításokra az ÁSZF Törzsszöveg 9.2.1. pontja szerinti kétoldalú (közös megegyezéssel történő) szerződésmódosítás szabályai szerint kerül sor. . A kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó Telenor-ajánlat akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető az értesítéstől számított 15 napon belül az ÁSZF 9.2.1. pontjában rögzített módok egyikén kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta, illetve az elektronikus hírközlési előfizetői szerződések részletes szabályairól szóló 6/2011. NMHH rendelet 15. § (5) bekezdésével összhangban kialakított ÁSZF Törzsszöveg 9.2.3.10. pontja alapján a nyilatkozattételt fenti határidőn belüli elmulasztotta.

    Elektronikus hirkozlesi torveny:

    132. §
    (8) Az előfizetői szerződés kétoldalú, közös megegyezésen alapuló módosítását bármelyik fél kezdeményezheti. A ráutaló magatartással kötött előfizetői szerződések kivételével a kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat - az Elnök rendeletében meghatározott kivételekkel - csak akkor tekinthető elfogadottnak, ha azt az előfizető kifejezett, tevőleges magatartással elfogadta. Szóban kötött előfizetői szerződés esetén az előfizető kifejezett szóbeli vagy írásos nyilatkozata, írásban kötött előfizetői szerződés esetén az előfizető kifejezett írásos nyilatkozata szükséges kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlat elfogadásához.
    A szóban és írásban kötött előfizetői szerződés esetén az előfizető tevőleges és kifejezett elfogadó nyilatkozata hiányában a szolgáltatás további igénybevétele, mint ráutaló magatartás elfogadásnak nem tekinthető, ettől érvényesen eltérni nem lehet. Amennyiben az előfizető kétoldalú szerződésmódosításra vonatkozó szolgáltatói ajánlatot kifejezett, tevőleges magatartással nem fogadja el, a szerződés változatlan feltételekkel hatályban marad. kétoldalú szerződésmódosítás további szabályait egyebekben a szolgáltató általános szerződési feltételei tartalmazzák.

    En nem vagyok jogasz -bar mar jo ideje bujok mar jogszabalyokat- de nekem ebbol a kettobol az jon le (ne felfeledjuk, hogy az EHT az erosebb, nem az ASZF), hogy ha igazolhato modon -fax, tertis level, telenor online-on beluli uzenet- azt mondja az elofizeto, hogy o ezt a valtozast nem fogadja el, akkor nem lephet ervenybe az emeles. De ha valakinek mas gondolatja van, cafoljon nyugodtan, lehet, hogy hulyeseget beszelek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák