Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz Rick4 #2176 üzenetére

    ezt kideríthetted volna pár telefonnal is,


    Tudom, hogy rossz a hozzáállásom, de én azt gondoltam, hogy ha valami van a szolgáltató hivatalos kínálatában, akkor azt lehet kapni, bemegy az ember a boltba, és megveszi. Anno volt ilyen gyerekkoromban, a 80-as években, hogy nekem kellett könyörögni az eladónak, hogy hadd vásároljak, meg a jobb dolgokat csak ismerőssel elrakatva lehetett megvenni. Én azt hittem, hogy az 20 éve volt, de úgy látszik a pannonnál megállt az idő :D



    Végső soron benne vagyok ebben a HTC-ben, természetesen abban az esetben ha 56-ért megkapom. Szerinted reális alternatíva egy kétszer olyan drága készülék? Ha 56e körül néztem ki valamit, akkor egy 109e ft-os jó lesz helyette? Különben is PDA-m már van, nem akarom lecserélni.


    Na mindegy, az általam olyan nagyon utált T-mobilnál 45-be kerül a P990i, és ott is van 10e ft-os kevezmény... Komolyan mondom, nekem tök totál mindegy hogy hol leszek előfizető, a héten beballagok a megyei képviseletre, és szomorúan költök el több mint 20e ft-tal kevesebbet, mintha a pannonnál venném. :O Nekem tényleg mindegy, melyik csapat zsebét tömöm. Amúgy is megrendültem egy kicsit a pannon ügyfélszolgálattal folytatott 1-2 hetes hadakozás során (ld. korábban: hívásvárakoztatás vs hangposta vs ''foglaltságjelzés-szolgáltatás'' --- még mindig felmegy a vérnyomásom 200-ra ha eszembe jut ez a kálvária, a T-nél mikor előfizetők voltunk, akkor a telón lehetett kapcsolni az átirányítást, itt meg... ááá, mindegy).

Új hozzászólás Aktív témák