Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
-NoVa- #35999 üzenetére
én hiszek neked és látva az erejét én erre lőnék, ha nem lenne az se100 és 250k keretet maxosan ki akarnám használni... de mivel van az se100 és imádom (akiknek mutattam mind nagyon szerették, főleg olyanok, akik a kategóriájának közelében nem hallottak még cuccokat), ezért én jó szívvel merem azt is ajánlani (bodor kolléga SR25-jét meg hallottam is, ahogy írtam fentebb, azt meg azért).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Gumi és felni topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ukrajnai háború
- Gitáros topic
- Anime filmek és sorozatok
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- További aktív témák...
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SHADOW 3X OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM WHITE - Új, 2 év garancia - Eladó!
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest