Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Archer

    őstag

    válasz fattyu #32529 üzenetére

    Viszont az sem várható el egy bolttól a hazai körülmények között, hogy az összes forgalmazott márka mindegyik modelljének összes méretéből legyen legalább egy mérete. Itthon mekkora felvevő réteg van új motoros cuccokra? Jó, lehet az Arlen, Mugen Race meg ezeket az olcsóbb ruhákat azért viszegetik de a 200-300 ezres Alpinestarsokból nem hiszem, hogy akár csak hetente is vennének egyet-egyet.

    Az, hogy azt mondja nincs de megrendeli, nem feltétlenül jelent leszarást, sok éle képen elő lehet ezt is adni. Amikor hivatalos viszonteladója egy adott márkának, előfordulhat, hogy ő tudja e legkedvezőbb áron megrendelni, többször jártam már így, a magyar bolt az ebaynél meg mindennél olcsóbban tudta megszerezni az adott cuccot. Ilyen is van. Meg sok olyan is, amit te említettél.
    A felpróbálom, segítőkészek, aztán megrendelem neten az én értékrendemben is elég szemét dolog, akkor inkább konzultálok a netes eladóval, leméricskélem magam aztán reménykedek, hogy jó lesz. Mondjuk én nagyobb értékű ruhát nem vennék felpróbálás nélkül, igaz sisakot anno a kezdetekkor így vettem és mázlimra tökéletes lett.

    Beszélni már gyerekkorában megtanul az ember. Hallgatni csak sokkal később.

Új hozzászólás Aktív témák