Hirdetés
Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Fent van eddig kiraly!
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Nxn908xxx
őstag
válasz zsirfecske #6697 üzenetére
Mit javítottak a CM7 rc1.5-ben, amiért javított lett?Miben különbözik az első rc1.5-től?
-
nagyúr
Én wipe data-t is csináltam, eddig nagyon zsír.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
törölt tag
válasz Nxn908xxx #6703 üzenetére
Mármint miért vették le először, és tették fel újra az 1.5-öt? Volt valami hiba az első build-ben, amitől nem lehetett régi verziókról frissíteni. (Csak az aug.17. utáni nightly-król lehetett frissíteni, a második verzióval már bármiről lehet frissíteni elvileg.)
Szerk: Amúgy meg leírták korábban, csak én is hátrafelé olvasom a topikot.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz zsirfecske #6706 üzenetére
Semmi baj nálam wifivel, wpa2-es n-es wifim van. De korábban se volt bajom vele.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Shirchy
tag
Sziasztok!
Nekem most jött elő egy problémám és érdeklődnék,hogy mással is fordult-e már elő ilyen.... Hívás indításnál egyszerűen nem kapcsol,majd megszakítja a hívást autómatán. Mintha a hálózat nem tudna kapcsolni a hívott félhez. Ilyet csak a hegyekben tapasztaltam anno más telefonoknál amikor elment a térerő ,de a defy-m most városban full térerő mellett csinálja. Tegnap csinálta először akkor a 0830-as nightly volt fent,ma feltettem a 0901 RC1.5-ös (még nem a javítottat) romot és ugyan úgy előjöt a probléma. Beszéltem valakivel és magától megszakította a vonalat,aztán meg hiába próbáltam hívni az illetőt magától (még csörgés előtt) megszakította a hívást. Rá pár percre sikerült hívást indítanom és elértem az illetőt,de ez nem kicsit bosszantó dolog.
Van valakinek ötelete,hogy mit kellene lépnem ebben a helyzetben? Mert meggondolatlanul nem akarok kapkodni.
A válaszokat előre is köszönöm!
"jobb adni,mint kapni" mondta a boxoló... :P
-
sazabi
aktív tag
válasz szabof1 #6676 üzenetére
Látom hogy a letötlési oldalán a fileservenek RSD_Lite_4.9.msi néven van kint a file, de amikor elkezdem tölteni, akkor már rar lesz belőle.
Lehet ez valami biztonsági dolga a szolgáltatónak, hogy a userek ne tudjanak véletlenül feltelepíteni valamit. Gondolom az exéket is átneveznék. -
natë
nagyúr
Kipróbáltam a walther79 féle leaked defy+ romot. Annyi fc-m volt, hogy nem tudtam megnézni mit is tud. Még a beállításokig sem jutottam el szinte...
-
csicsaaa
tag
Valaki letudná írni egy-két mondtatban hogy mi a tapasztalat és hogy mire számítsak a T-mobájlnál a hangszóró probléma garanciális javítattása ugyében?
Jaaa, és pár héttel előbb már írtam róla hogy nekem az alsó érintőgombok háttérvilágítással is bajok vannak. Szerintetek cserélik a készüléket?
Szal várom a tapasztalatokat!
THXVédd a fákat, egyél hódot!!!
-
morfondőr
őstag
Üdv!
WIUI 1.9.2-ben tapasztalt más is olyat, hogyha lehúzom a statusbart, kikapcsol az automatikus fényerő? Mitől lehet ez?Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-=Vacsek=-
senior tag
Tudna vki adni egy működő linket erről? JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_HU_ROOT.sbf
itt nem működik a link, vagyis azt irja h törölték a megauploados linket.
szerk: Ez ami nem mükszik
[ Szerkesztve ]
-
akos727
senior tag
Wiui 1.8.29ben csak nekem fc-zik a telefonkönyv? Meg nem lat wifiket amiket mas droidok meg zart csodak latnak, de nem a jel a gyenge az biztos.
-
natë
nagyúr
Nalam tovabbra is a leggyengebb kiadas wifi stabilitas szempontjabol az uj Rc..
-
chab7
addikt
válasz -=Vacsek=- #6716 üzenetére
HU ? Magyar verzió?
szabof1 leírásából ezt szedd le: JRDNEM_U3_3.4.2_179-002_DEBLUR_CEE
(#6722) mszl : Nagyon tuti akkor csak ér valamit az sd fix
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
-
natë
nagyúr
Mennyire normalis bekapcsolaskor, kamera elinditasakor az a fura cicergo hang? Mintha fokuszalna az optika egy fenykepezon.
-
mszl
aktív tag
válasz RootRulez #6724 üzenetére
Igen, szerintem a telo biztos visszafogja, de nem nagy különbség volt árban más lassab kártyákhoz képest, de ha a PC-n összeválogatom a zenéimet, videoimat amit feldobok a telora akkor a kártyát a PC-ben "secc perc" megírja.
Régebben volt egy-két lassab kártyám, de inkább legyen gyorsabb ha kell.
Főleg ha egyszerre hallgatok zenét és használom a navigációt a kártyáról!!!!A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
w333
félisten
Az uj wiui-ban esetleg tapasztalt valaki olyat hogy gyenge a wifi jel ? és más hibákat ?
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
kezdő laikus
csendes tag
válasz szabof1 #6637 üzenetére
Szeretném megköszönni a munkádat, segítségedet!
Máig bírtam a hivatalos CEE rommal, de mert stabilabb rendszert szerettem volna, kipróbáltam a CM7-et. azt kell mondjam: wow.
Néhány CEE-vel fennálló hiba, ami most megoldódott:
- C10-es kártya támogatása
- néhány program nem fut 2.2-es androidon
- "csúszka zár" kikapcsolhatósága, ha van más biztonsági beállítás.Ezek elég alap "szolgáltatások", melyek még 2.1-en is tökéletesen működtek, és többségében olyanok, amik számomra nélkülözhetetlenek.
Mivel úgy tűnik, már nem adnak ki új rendszert a defyre, úgy éreztem, nincs mire várnom tovább.
A cserét a leírásod alapján végeztem el, ez alapján nem tudtam hibázni, tokkal-vonóval, többszöri átolvasással, telepítésekkel se tartott tovább egy óránál, amiért igen hálás vagyok :-)
-
w333
félisten
Valaki a cm7 rc1.5-ből tudna linkelni az uj boot logot ??? esetleg egy pár képet hogy is néz ez ki
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
morfondőr
őstag
válasz forintuser #6731 üzenetére
Köszi a választ! Akkor várom a frissítést...
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Wajk
addikt
válasz forintuser #6731 üzenetére
igen? hogy hoztátok elő?
Nekem be van kapcsolva az "Egyéni beállítás" is, de én ezt nem nagyon tapasztaltamupdate: megvan. Nálatok gondolom a lapozgatós Status verzió van kiválasztva, volt egy megérzésem és leteszteltem úgy. Nálam a Kompakt nézetnél nincs ilyen gond.
(Értesítés van felül és alsó sorban a kapcsolók)[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
chab7
addikt
válasz kezdő laikus #6729 üzenetére
Jó végre olyat is olvasni, hogy nem csak gond van az áttéréskor hanem mindent szépen elolvasva, betartva, siker van. Javítja a statisztikát
-
slecht
aktív tag
Sziasztok!
Hála nektek sikerült felraknom a CM7 RC1.5-öt mindenféle gond nélkül. Természetesen szabof1 leírása alapján és a javasolt wipe-okkal! Mindezért köszönet a leírás készítőjének és a javasolt kiegészítéseknek is természetesen.
Van viszont egy kis problémám. Biztos én vagyok láma, de nem találom, hol lehet beállítani, hogy a hívások közben a hangerő gombokkal tudjak halkítani. Ha megnyomom a hangerő gombot akkor a hívás megszakad. Valaki tudna segíteni, hogy hol találom ezt a beállítást?
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
BitiOne
tag
Hy!
Nektek az új (cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed.zip) cm7-nél működik rendesen a kijelző automatikus fényerőállítása? Mert nálam aztán mindig minimumon van, akárhogy állítom be.
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
BitiOne
tag
Hát nem tudom. Nekem sehogy sem akar működni. A power vidgetben pl. semmit sem állít a fényerőn! A CM setupban láttam, hogy van beállítási lehetőség, de az előző verziókon magától jól működött, most meg semmi. Mindjárt kipróbálom.
Nah így tényleg működik. Bár azért érdekes, hogy ha itt nincs engedélyezve az auto set, akkor máshol sem engedi átállítani (pvr vidget).
[ Szerkesztve ]
//=// (( )) (( )) //-\\ //=//
-
Nxn908xxx
őstag
cső!
Mióta frissítettem a telómat 2.2-re, sokat csökkent a fényerő.Maximumon is gyengébb, mint 2.1-en volt.Kipróbáltam a ledefy nevű programot, amit itt ajánlottatok, de ez sem segített.
Azt hittem, hogy CM7-tel megoldódik ez a problem, de ugyan olyan CM7 alatt is.
Nem tudja valaki, hogy lehet 2.1 alatt produkált fényerőt visszaállítani?
Előre is köszönöm! -
Hajas Mao
tag
Üdv!
CM7 RC 1v2-re telepítenék RC 1.5öt. Elég itt is a wipe cache és wipe dalvik cache? Illetve rögtön telepíthető froyora?
-
mszl
aktív tag
Szaisztok!
A magyarított CEE-ből hogy lehetne eltüntetni a CARDIO Trainert?? Uninstall nem működik.
Vagy csak kilőni memóriából és az üzenetsorból?A hálózat építést csak elkezdeni lehet, befejezni nem.... Eredetije a HUP-on!! Onnan kölcsönöztem!!
-
chab7
addikt
válasz BitiOne #6740 üzenetére
Ki lehet tenni értesítési sávba is akár az ikonját a wifi bluetooth gps mellé és akkor onnan nyomkodhatod hogy auto/25%/40%/60%/100%
Alapból auton nekem is "pulzál" kicsit, vagy előfordul hogy reboot után maxon van, olyankor power gombbal screen off majd vissza és már jó.Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
chab7
addikt
válasz Hajas Mao #6743 üzenetére
Volt már szó róla de, igen, feltehető közvetlenül legfrissebb froyo-ra. RC1v2-re is. Utóbbi esetben elég wipe cache és wipe dalvik, Froyo-ról én javasolnék wipe datát is a biztosnág kedvéért (bár akkor program és személyes adat mentéseket is, vagy újból belakást).
-
Z0C!
őstag
van olyan aki 2.3.5-el használja a Missed It nevü alkalmazást?
nekem folyton FC-zik...----- www.zoci.gumroad.com -----
-
gyuszmó
őstag
Üdv
Cm7 nél tapasztaltatok olyan problémát,hogy egyszer csak minden ok nélkül kikacsol a teló és akksi ki/be hozza vissza csak?
köszi"Ne tégy olyat mással amit nem szeretnéd,hogy veled tegyenek"
-
lipike008
csendes tag
cm7.1.0-Rc0- Jordnara telepíthetem 'cm7.1.0-RC1.5-jordan-signed.zip
101.08 MB September 03 2011 22:27:53' ezt vagy előtte fel kell raknom egy olyan nightly-t, aminek a nevében a BOOT179-4, vagy BOOT179 van?
Előre is köszönöm a segítséget!
Aktív témák
- Mobil flották
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Fotók, videók mobillal
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 11 pro max 64GB 100%-os Akkumulátor 1 év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.TEL:30/2605667
- Apple Iphone 14 pro 128 GB 1 év Garancia.Ibrány Szabolcs út.11 TEL:30/2605667
- OnePlus Nord 2 128 GB
- Apple Iphone 13 pro 128 GB 1év Garancia Ibrány Szabolcs út 11.tel:30/2605667
- Samsung Galaxy Z Flip4 8/128GB 1 év garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest