Új hozzászólás Aktív témák

  • #70869248

    törölt tag

    válasz Integra #1648 üzenetére

    125ccm?
    ..lehetetlen :)
    sztem vagy nézd meg ismétlésben, vagy várj egy kicsit és felkerül ide: Bővebben: link

    Nagyjából összefoglalva:
    nagyon nagy zúzda volt, igazi piff-puff, Talma nagyon keményen védte a pozicióját, és közben bezony ügyelt Kallio-ra is, ha csak lehetett őt nem harcolta meg, egyszer élre állt, mert talán úgy érezte hogy Kallio nem lesz képes nyerni, és akkor megpróbálta ő, hogy nyerjen, meg hogy tutter ne vigyen Luthi sok pontot.
    De aztán minden minden körben változott, az irgalmatlanra pedig Kallio nem volt egyben, és elpagelt, magától.
    Nem nehéz azt jósolni egy motorversenyzőnek hogy elesik, mert hisz nagyon benne van, de mégis ez választja el az igazán jókat, hogy nem esnek el, ahogy Luthi sem esett el, pedig neki is bicsaklott a motorja.
    Szal én nem azt mondom most hogy Kallio nem való bajnoknak, csak azt hogy ha bajnok akar lenne akkor többet kell tenni, és azt a többet ne más adja hozzá, és nem a Talma-ra kell mutogatni, Phillip Island-on nem vállalta be, itt pedig már futott az eredmény után, de túl nagyot lépett.
    Ez van, lehet mondani ezt azt, de a pályán kell maradni, és csatázni azért hogy ebben az évben ő legyen a legjobb.
    Most pl. Talma-nak köszönheti hogy egyáltalán matematikai esélye van még a VB-re..
    Talma is sokat esett, de jövőre már nem hiszem hogy fog, ha jó motorja lesz, neki ez az éve volt az amikor megtudta mi kell egy futamgyőzelemhez, és milyen az éllel motorozni, valamint hogy igen is oda lehet kerülni valóban a VB közelébe.
    A KTM-mel történtek fényében pedig nem vagyok biztos abban hogy Talma-nak ugyanannyit kellett kockáztatni egy jó eredményhez mint Kallio-nak...

Új hozzászólás Aktív témák