Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
koháry
tag
válasz spirit007 #4076 üzenetére
Látom azért a digivel is akadnak problémák, azért én mondjuk szívesebben mérgelődnék velük mint a kedves upc-s barátainkkal. Nagyon meghalt ebben a fórumban az információs rész, valaki tud valamit arról, hogy hol járnak a kiépítéssel és hogy mikor érnek monorra?
Tolle Koharyanum vota in coelo Iohannes.
-
Zolás
addikt
válasz spirit007 #3899 üzenetére
Én nem sietek sehova, csak a család ideges. Most is a net sz.rakodik, minden délután 5-6 órától este 10-ig folyton ledobál. Tehát ahogy hazaérnek az emberek, és terhelik a netet, nálam a routert eldobja. Üf szerint ez helyi hiba(tehát az enyém), tény a gépemet nem dobja le, ha kikötöm a routert, de a routert is csak azóta, mióta cseszegették a hálózatot fejlesztés címen. Most napközbe egyszer se dob le, de ahogy jön a délután, azonnal elkezdi. Tegnap este a tv is lefagyott kétszer(megállt a kép), box újraindít, megy tovább.
Ha dobálja a routert, olyankor nagyon nehezen ad netet a gépnek is. Egy perc mire sikerül belépnem a név-jelszó párossal, és további fél, mire be is regisztrál, és van netem is.Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
-
Samott
addikt
válasz spirit007 #3205 üzenetére
"Szóval több százezer forint egy oszlop kihelyezése -ami nyilván valóan vagy 10 év alatt fog megtérülni -de ha ezzel a konkurenciának keresztbe tehetünk - akkor a pénz nem számít!"
Pont ezen tanakodtunk tegnap az uzletkoto sraccal, mi a banatert eri meg a diginek bekabelezni optikaval a teruleltet, talan soha nem terul meg - most ugrott be, ahogy irtad, hogy lehet a UPC szivatasa miatt jonnek: ez a korzet a magas araival aranybanya volt a UPC-nek eveken at, ha ezt sikerul letorni, akkor a konkurencia eletet nehezitik meg. Gondolom a T is azert kabelezett olyan szorgosan. Nekunk csak jo, ritka hogy falusias kornyezetben 3 parhuzamos infrastruktura legyen kiepitve (plane ebbol egy optikaval).
Nekem mostanaban jar a T-home husegem, ezert jon pont idoben a digi.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz spirit007 #3202 üzenetére
En is arrafele lakok, hozzank mar vagy masfel hete megjott a szorolap (P. A.?), tegnap szerzodtunk, 90 nap, de szerinte egy-masfel honap lehet kb. a bekotes. Most elesitik a rendszert azt mondta... illetve meglepo, de nem tomeges az atszerzodes, inkabb csak a fiatalok (meg a fiatalok altal megnyugtatott szulok) szerzodnek. Foldkabeles reszen nem sok remeny van a telepitesre, Monorrol sem tudott semmi biztatot mondani. Szimpatikus srac, hivjatok nyugodtan.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
grobi007
tag
válasz spirit007 #3197 üzenetére
1. köszi a tanácsot, de elővettem a matekot magamtól is. Egy szóval sem írtam, hogy folyamatosan 3090 ft.
2. a 8%-ról, amennyiben Energia Extra kedvezményt veszel igénybe, tudtommal nem opcionális, hanem jár. Nem láttam arra való hivatkozást, hogy arany vagy platina szint esetén, ami az Extra kedvezmény feltétele, a kedvezmény mértéke változó vagy opciolális lenne. Fontos, hogy nem minden díjtételre jár kedvezmény (pl. rendszerhasználati díj), de így is egy átlagos háztartás 1500-2500 ft-os is megtakaríthat havonta, ami azért nem lényegtelen.
3. tudom, hogy nem a legjobb ajánlat, ugyanakkor előnye még, hogy itt meg lehet majd hosszabbítani a szerződést ugyanezekkel a feltételekkel, míg mondjuk a digi esetén a 30% csak az első 2 évre szól tudtommal.
Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy jobb mint a digi, de az energia extra szolgáltatást kihasználva akár kedvezőbb is lehet (nekem pl. kedvezőbb lenne, mint a digi, ami várhatóan nálam egyébként nem is lesz elérhető). Főleg, amennyiben nincs másik alternatíva, érdemes figyelembe venni az ajánlatot.Egyébként kifejtenéd bővebben, hogy miért nem jött be egyik ismerősödnek sem a T energiaszolgáltatás? Komolyan érdekelne, mivel eddig még nem hallottam róla rosszat. (és én is gondolkogok a váltáson)
[ Szerkesztve ]
-
poli27
veterán
válasz spirit007 #2125 üzenetére
[link] A bal oldali a kinai szar osztó, a két jobb oldali a normális, látszik a különbség, a gagyi kinainál semmi nincs csak egy szál, ezt te is meg tudod csinálni, ha összetekered a drótokat.A normális meg tele van alkatrészekkel,panellel ! A net az nem is nagyon megy azokon a rossz osztókon, sok probléma van vele !
-
poli27
veterán
válasz spirit007 #2115 üzenetére
Ezt amit betettél képnek osztót, ezt nem gondoltad komolyan ugye?Ez egy kinai szar, olyan mintha összesodornád házilag a vezetékeket, csak fémházba van. 250ft ért nem veszel normális osztót !!! kb 400 ft nál kezdődik az ára a normálisnak ! [link]Ez egy jó minőségű osztó!!
rg 6 600mhz 17-18db ennyi a csillapítása a jó minöségű rg6 kábelnek 100m-en kb 600mhz-en!explorer68 Azért ezt nem kéne sztem... egyébként meg ha olvastad csak ledobták a szekrény mögé a kábeleket, kb max 10 perc volt megcsinálni a 2tv leágot, ha nem valami lúzer volt a bekötő.
[ Szerkesztve ]
-
hirvadász
csendes tag
válasz spirit007 #950 üzenetére
Sziasztok
Beszéltem 1 emberkével Üllői önkormányzatnál aki felelős a projektért, azt mondta igen megkereste őket is a Digi de mivel Vecsésről hallottak rosz dolgokat (nem részletezte) ezért most várják a Digi képviselőt hogy megbeszéljék vele a részleteket!
Mint például hogyan lehet a helyi tévét szolgáltatni
Bár úgy tudom lehet rosszul üllőnek nincs helyi tv-je!
Azt mondta 1-2 hét és ki derül hogyan döntenek! -
-
orkester
őstag
válasz spirit007 #866 üzenetére
Próbáld telefonon megrendelni. A netes rendelőjük nem az igazi. Nekem anno engedett mindent rendelni, majd hívtak, hogy nem elérhető nálunk. Aztán mikor már tényleg elérhető volt minden, csak telefonon tudtam rendelni, mert a netes oldalon nem voltak meg a szolgáltatások a címemre. Van kavar náluk.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
SirKero
őstag
válasz spirit007 #799 üzenetére
Nekem kb. fél éve cserélték le ZyXEL P-600 típusra a régit eddig semmi gond vele.
(#802) Dictator^
Nálunk az utca másik oldala Bp. nem két kilóméter és mégis ennyi éven keresztül ki voltunk szolgáltatva a néhai MTT jelenleg UPC kénye kedvének.
[ Szerkesztve ]
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
Linkh
tag
válasz spirit007 #394 üzenetére
Én anno egy keddi napon rendeltem meg az ADSLt és már csütörtökön bekötötték,meg is lepődtem,hogy milyen gyorsak voltak. Aztán kiderült hogy miért is ez a gyorsaság Mert az a csütörtöki nap junius 30. volt és ha már július elsejétől kötötték volna be akkor 2 hónapig ingyenes lett volna
-
spirit007
senior tag
-
orkester
őstag
válasz spirit007 #366 üzenetére
Hello!
Ok, én is csak a weboldalra tudtam hivatkozni. Anno még én is néztem mert Vecsés is bekerült a listába és az elején még csak pár utcában volt elérhető a szolgáltatásuk.
Egyébként én ahogy számoltam ugyanaz a "szolgáltatás csomag" amiben most vagyunk, szinte forintra annyi náluk is. Tény, hogy T-nél szabadabban válogathatsz mire van szükséged, így végülis lehet vele spórolni.PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
orkester
őstag
válasz spirit007 #363 üzenetére
Biztos: [link]
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
dr.bubo
őstag
válasz spirit007 #332 üzenetére
Szerintem a music go-t, attól a honaptól, hogy fizetned kell érte lemondhatod.
Addig ajándékba kapod 3 hónapig. (de szerintem az ügyfélszolgálat megmondja pontosan mit lehet tenni)
Ha nem kell telo, akkor válaszd az ADSL SOLOT bár az 4400Ft/hó.
[ Szerkesztve ]
Router beállitása: http://www.rainman.sokoldal.hu/tplink_router_beallitasa / Port Forward: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/routerindex.htm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest