Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokokka
őstag
válasz kiskakas #1397 üzenetére
Nem tudom. Olvastam régebbi hsz-eket erről ott, akik aktívan használták azt írták, hogy pár esettől eltekintve semmivel sem rosszabb a helyzet ping terén, mint vezetékes netnél. De ezzel még nem adtál választ a konkrét kédésemre. Ezek szerint te képben vagy ezzel kapcsolatban, légyszi írj valami a fohgyaztásról is ha lehet. Köszönöm!
-
kokokka
őstag
Sziasztok!
Fiam rengeteget játszik online. Az volna a kérdésem, hogy ha mobilnet-et veszek neki akkor mennyire kell tartani attól, hogy rengeteg adatfogalmat generál? Web Quick-et néztem ki sávos fizetéssel, akkor 2Gb-ig havi 3000Ft lenne a díja. Tudom, hogy nem a legolcsóbb, de más lehetőség nagyon nincs. Egyszerüsítve : sokat fogyasztanak az Online játékok (steam, Ubisoft stb.)? Nen lesz netes videózás, Youtube-ozás sem csak normál netezés és játékok. Akinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban legyen szíves írja meg nekem! Köszönm szépen előre is!
[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Azt csináltam és így 9.5-10 megabittel tölt, ami egy álom a régi vonalas netemhez képest ami itt van.Én 5200-at fizetek nappali 10gb ,éjszakai 100gb és ha elfogyott a nappali 10gb nem lassítják a böngészést(csak a lrtöltést és a videókat).Neked milyen az a kárcsás csomag?Mert én néztem telenor oldalán de az sokkal drágábbra jött ki.
-
-
-
Imi1981
veterán
Szerinted egyfolytában töltök?De ha letöltök egy játékot vagy filmet vagy akármit ami 6-8 gb akkor az jöjjön le minnél hamarabb!Bár ez is jobb fényévekkel mint a vonalas netem (nálunk faluban sajnos a vonalas net max 1 megabitt ,de az márnagyon max!)de ha lehet gyorsabb miért ne?Akármit számolgatsz a gyorsabb net hátránnyal nem jár.
De az eredeti kérdésemre tud valaki választ? Ami ez volt : A kérdésem az lenne ,h ehez [link] lehet valamilyen jelerősítő antennát kötni?És érdemes?Ha már 4-5 megabittet gyorsúl nekem már érdemes![ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
Sziasztok!Nemrég előfizettem telenor hipernet médium csomagra ,és éjszakai 100gb-oscsomag is van hozzá amit éjféltől reggel 8-ig használhatok.Ilyen wifis modemet kértem : [link] .A kérdésem az lenne h ehez lehet valamilyen jelerősítő antennát kötni?Googlen keresgettem de pont ehez a tipushoz nem találtam.És amiket találtam valami furcsa csatlakozó volt rajta ami nincs ezen a modemen,csak mikro usb van.Most így a szobában 600-800 megabittel tudok tölteni,konyhában már 1200 megabittel!Gondolom ha lenne ilyen antenna és kiraknám valahova akkor a szbában(mert a konyhában nincs gép és nincs laptopom) is fel tudnám tornázni a sebességet.Kösz előre is a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Salak
aktív tag
válasz kiskakas #1381 üzenetére
Áh, értem ,köszi.
Most már akkor csak az nem világos, hogy ezt hogy tudom feltölteni. Vagy csak simán használom és aztán számláznak? De ha pl az edigitalban veszem meg, akkor hogyan szerződők a Telekommal?
Bocs, ha evidens a válasz..."Winners never quit and quitters never win."
-
kiskakas
senior tag
Nem, 3ezerert mar van benne usb-s modem is.
Ez az edigitalos link,de ugyanez kaphato pl tescoban is, barhol.
Sztem atlagos netezessel 2-3 giga boven eleg..
-
Salak
aktív tag
válasz kiskakas #1379 üzenetére
Köszi a részletes leírást. Ez a web quick csomag ha jól látom csak SIM kártya, ehhez még kell egy modem vagy valami stick, amibe beleteszem, nem?
Másrészt azzal vagyok gondban, hogy nem tudom mekkora adatforgalmat generál egy átlagembert egy hónapban netezéssel, emailezéssel, youtubeozassal...
Mert kb 4-5-tól már nem éri meg ezt a csomagot venni, mert van fix 9gb-os csomag 5k-ért a Diginél pl...
"Winners never quit and quitters never win."
-
kiskakas
senior tag
válasz kiskakas #1378 üzenetére
helyesbitem magam, elolvastam megint a domino web quick leirasat..
Tehat ha 30 napon belul akar csak 1 megat forgalmazol, levonnak az egyenlegedbol 500ft-ot. 250 meganal ujabb 500ft levonas lesz, ergo 250 mega letoltes 1000ft-ba kerul. 1giganal 2000ft ,2 giganal 3000ft, ergo ha 30 napon belul minimum 1gigat forgalmazol, mar megeri ezt a csomagot venni.
http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/domino/domino_web_quick
-
kiskakas
senior tag
hi,
nem kell huseg, mindenhol van feltoltos net.. Telenornal Djuice Reload , Vodanal vmi hasonlo, Tmobile-nal Domino Web.
3g usb modemmel mindegyik olyan 5-6e ft korul van, altalaban 1g netet is kapsz a csomag vasarlassal, ami csomagtol fugg, de X napig, pl 1 hétig él.
A Telenort (sajnos) ismerem, ez a djuice reloadnet ugy mukodik,h feltoltesz ra X ft egyenleget, ha ez az egyenleg 3000ft vagy tobb, akkor 1 evig aktiv lesz a kartyad/egyenleged, 5ft/1mbyte a hasznalat. Tehat ha 1honapban csak 1 megat forgalmazol, a kovetkezoben mondjuk 200-at, akkor is 365napig, 1 evig el a csomag.
A Tmobile-nal, Vodanal nekem ez mar nem egyertelmu,sztem itt a feltoltott egyenleg max 1 honapig el, ergo gyorsan le kell hasznalni, ergo ha mondjuk juniusban es augusztusban mesz a balcsira, 2x fel kell tolteni, elveszik jo par 1000ft.
(Ha megis van a djuice reloadnet-hez hasonlo csomagjuk, remelem valaki kijavit,engem is erdekel
A Telenor a balcsi kornyeken katasztrofa, (Siofok, Zamardi, TIhany, Almadi, Alsoors.., ezekrol tudok beszamolni) . Siofok/Zamardiban a Tmobile nagyon jo volt ismerosnek.
Tmobile-nak van most egy jo csomagja, Edigitalban,Tescokban is kaphato, 2900ft-ert,usb-s modemmel.
http://www.edigital.hu/Telekom_ajanlatok/Telekom_Domino_Web_Quick_feltoltokartyas_mobilinternet_csomag-p326346.html, viszont ahogy irtam, Tmobile-nal valami savos leforgalmazas van, amit egy user atszamolt
"T-nél 13 ft/ 10 kbyte, a t.nornál 5 ft /1 mb"Roviden, Tmobile/Voda lefedettseg (3,5g/4g) sokkal jobb, Telenor olcsobb.
-
Salak
aktív tag
Sziasztok!
A tanácsotokat szeretném kérni. Szüleim a nyáron hosszabb ideig lesznek lent a Balatonon, ezért mobilinternettel szeretnénk biztosítani, hogy tudjanak internetezni. Viszont nem szeretnénk 1-2 év hűségidőt vállalni, mert ősztől nem lesz szükségünk a szolgáltatásra, hiszen itthon rendes vezetékes net van.
Melyik szolgáltatónál lenne érdemes beruháznunk egy ilyen stickre, ahol nincs hűségidő, normális sebességű az internet (kb böngész, emailezni, videokat nezni kell majd) és nem horror árú?
Ha jól láttam a 3 telefon szolgáltatónál mindél hűséget kell vállalni?Köszönöm előre is a tanácsokat!
"Winners never quit and quitters never win."
-
bobsys
veterán
Vegulis nem kellett vennem egy kartyat az internethez (hiaba vettem meg a hotspotot), mert a telefonomon keresztul is megy engedi a szolgaltatom, de a vodafone halozatara csatlakozik. 3G elvileg van, de Pomazon hasznalhatatlan volt. Alsonemedin viszont eleg jol mukodik, elviselheto sebessegu.
Enterprise Admin? Kirk kapitany leszel? - Ne törődjél semmivel, egyél zsömlét kiflivel
-
Guvasi
csendes tag
Halihó!
Tudtok olyan hazai feltöltőkártyás szolgáltatást ajánlani, ahol ha nem fizetek elő külön mobilinternetre, akkor is van mobilnet elérhetőség?
A tesco mobil ad 10 mb-ot, de ennek elfogyását követően nem lekorlátozzák, hanem megszüntetik az elérést.
Nekem a lekorlátozott 32 kb/sec elég lenne.
köszi az ötleteket.
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok!
Vásároltam egy ilyen készüléket: Vodafonos wifis mini router. Az lenne a kérdésem, hogy van lehetőség arra, hogy egy wifis routerral összepárosítsam? Mert szükségem lenne a ethernet kábelre a routerből, de ebbe a minibe nem lehet csatlakoztatni!
Köszi
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
soultrapp
senior tag
hello!
2g ès 3g között sok különbsèg van sebessègben?
ki milyen böngèszőt használ tömörîtès miatt??
nekem az opera mobile hiába van mobile megjelenîtèsre állîtva valamit asztalin hoz be..
ès ugye úgy sok a forgalom...... -
Slaveaxel
csendes tag
Miért nem válaszoltok???
Valami rosszat mondtam?
-
kiskakas
senior tag
Sziasztok!
Ár/érték arányban melyik most a legjobb feltöltős mobilinternet szolgáltató csomag?
Egyelőre egy telenoros djuice reload net-em van (1mega = 5ft), ebben az a jo, minimum 3000ft feltoltesnel 1 evig megmarad a keret, havonta nem nullazzak le.
Tmobile-nak, Vodanak van hasonlo csomagja?
Pl T-nél mi a különbség domino web és domino web quick között? egyik modemmel 3ezer, masik 6ezer.
[ Szerkesztve ]
-
Sickboy25
addikt
Sziasztok
Új lakóhelyünkön sajnos nincs lehetőség egyenlőre semmilyen internet elérésre, csak mobilinternetre. Milyet ajánlanátok belőle, amivel azért lehet netezni? Mert sajnos amik a telefonjainkon vannak, azokat a lakásban szinte lehetetlen használni, de még az udvaron is nagyon lassú. Ez 30-as telókhoz való csomag...
Létezik valami jelerősítő? Vagy a Té helyett próbálkozzak más szolgáltatással? Köszönöm
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Slaveaxel
csendes tag
Sziasztok
Azt szerettem volna töletek kérdezni hogy van egy T-mobile-os internet stickem ZTE MF626 és mióta újratelepítettem a Windows 7-et azóta nem működik a laptopomon. Eddig hibamentesen ment ostmár elindul az internet manager de ha ráklikkelek a kapcsolódás gombra nem történik semmi. Az asztali PC-n működik ahol XP van rajta.
Laptopom egy Lenovo Z575-ös eredeti Windows-al. Már mindenhol kerestem választ de nem találtam egyszerűen nem értem mi let vele, ha csak a Windows 7 SP1 be nem zavarhatta.
Nagyon megköszönném ha tudnátok nekem segíteni.
-
FeRkE
őstag
Sziasztok,
3G-s tabletbe szeretnék venni mobilnetet, szerintetek hol lenne érdemes? Nézegettem a Digi oldalát, itt nem lenne hűség, viszont a sávszélnél azt írják UMTS-re is, hogy 120/40kbit/s. Létezik, hogy ennyire le lenne korlátozva az összes csomagukban a sávszélesség? Jól gondolom egyébként, hogy a mobilstickes netet tableten is tudom használni, csak be kell állítani APN és társait? Esetleg lenne tippe valakinek, hogy 2Gb/hó mnobilnetet honnan lenne érdemes venni ? Köszi!
-
club1
veterán
válasz zolka95 #1361 üzenetére
Mindegyik net belassul vagy megszakad ha nincs megfelelő lefedettség.
A T-Mobile 3G lefedettségére azt mondani, hogy mindenhol stabil nagyjából az országban, nagyon erős túlzás.
A 4G-t azért szeretjük, mert ahol van sokkkal kisebb csomagkéséssel és nagyobb lefedettséggel szolgál ki, mint ugyanott a 3G cella.
Ha 4G-re előfizetsz, logikusan ahol nincs 4G, ott tudod használni a 3G-t (és 2G-t is) mert mind az előfizetés, mind az eszközök lefelé kompatibilisek. Fordítva nem működik, márpedig vannak olyan helyek, ahol a 3G szakadozik, a 4G pedig még vígan elvan (mivel a 4G alacsonyabb frekvencián dolgozik). -
zolka95
őstag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy melyik mobilinternetet érdemes használni okos telefonhoz?
3G vagy 4G?
vidéki vagyok, Szolnok mellett lakom pár km-re
megnéztem a t-mobile 3G és 4G lefedettségi térképét
a 4G épp hogy elér ahhoz a településhez, ahol élek
a 3G pedig szinte az egész országot lefeditehát akkor melyik az amelyikért érdemes fizetni? megszakad-e vagy belassul a 4G mobilinternet ha nincs lefedettsége? a 3G pedig teljesen stabil nagyjából az egész országban
legalábbis én így gondolom, de segítsetekFigyeltél rám? Vagy azt a piros ruhás nőt nézted?
-
LámaZ
addikt
Egyébként a VOIP-os topikban a srácok most szóltak, hogy van olyan mobilinternet, amelynél 300 ft-ért 3 hónapig kapsz havi 100 MB-ot. Hátha valakit érdekelnek ezek az olcsó megoldások...
Legyen minden jó!
-
betyarr
veterán
megtenném én,de az én fiókomban egyszerűen nincs ilyen lehetőség.most megvárom a megerősítő kódot a telenyomortól,ha azután sem jelenik meg hogy beírtam,akkor törlöm a fiókot és újra regelek.
a 1220 azt mondta,hogy eddig azért nem látszott mert nem volt aktiválva az internet (pedig 10mb alapból jár a simhez és az aktív is volt).de hiába rendeltem meg a klikk-et,még mindig nincs ilyen opció a menüben. -
LámaZ
addikt
-
betyarr
veterán
óóóóh,fck!!4!44négynégy eldobom az agyamat!mégis nálam (bennem) van a hiba...apn beállítás kérdése volt az egész vettem egy másik simet és azzal sem történt semmi.na mondom itt valami egyéb hiba lehet.aztán a homlokomra csaptam,hogy hoppá,hiszen ezt már olvastam valahol,hogy ha nincs mobilnet,akkor az apn beállításokkal van bibi.és tényleg.mostmár műxik.
ezt híjják júzer errrornak (akkorának,hogy 3 r-el kell írni).aztat nem tudja valaki,hogy a neten a mytelenyomorban hol lehet újabban csekkolni,hogy mennyi adatforgalmam van még hátra?
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
Hát attól függ, otthon már lincshangulat van ezzel kapcsolatban, és a lemondás merült fel, merthogy "nehogymár még fizessünk és rohangáljunk olyan után, ami eddig működött rendesen anélkül is". Hát megmondom, én is erre kezdtem hajlani, de remélem, hogy az antenna megoldja. Pár kérdésem azért lesz az azt felszerelő emberkékhez, na meg majd utazhatok haza mikor jönnek, de annyi baj legyen.
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
Arkennys
addikt
Hát ennyiket nem adok ki rá, inkább nem netezek otthonról
Viszont ma felhívtak, mert szóltam bent, hogy nem jó az egész. Állítólag a Tmobile telepít antennát a helyszínre, a házra, és az majd erősíti a jelet. Hogy ez miképp lesz az érdekel, mivel állítólag ingyenes, a szolgáltatás része. Viszont kíváncsi vagyok, most ez ilyen antennába csatlakozik kábel, amit rá kell dugni stickre, vagy hogy s miképp lesz, mert két gépen van váltva használva a stick, két külön épületben.
-
LámaZ
addikt
válasz Arkennys #1342 üzenetére
Nekem nem volt ilyen, én is csak olvastam ezekről. Árulják is őket, persze a komoly cuccok nem olcsók.
Magyar próbálkozás is van![ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
club1
veterán
válasz betyarr #1344 üzenetére
Azt azért látni kell, hogy a szolgáltatóknak 72 órájuk van bekapcsolni az igényelt szolgáltatásokat. Ha nem vagy elég türelmes, így járhatsz. Klikknél különben is fontos a türelem, mert ha egy számon már előfzetted majd lemondtad, onnantól már nem lesz ingyenes 3 hónapig.
-
betyarr
veterán
ritka nagy telenyomorség ez.ugye kezdődött azzal hogy megrendeltem,de semmi.belép a honlapon a mytelenorba,látom hogy a rendlhetők között ott a klik,de az aktvak közt is ott van.mondom wtf?megrendel a nem aktiv,de megint semmi.egyiket lemondtam,de semmi.hivtam a 1220at,de ahogy gondoltam semmi értelmeset nm mondott.annyi volt a válasz,hogy mivel lemondtam,ezért csak 999 ftért tudom újra megrendelni,úgyhogy tőltsem fel az egyenlegem.na mondom tudod mikor...nagy ganéjság ez!
-
őstag
válasz betyarr #1341 üzenetére
Kb 3 hete regisztráltam Praktikum +net sim-et, nem kellett a megerősítő kódot megvárni. Regisztráció, My Telenor-ba beléptem, rögtön utána 1741-en megrendeltem a Klikket.
Kimenő hívást tudsz indítani, pl. 1220? My Telenor-ba be tudsz lépni? Próbáld meg újra megrendelni a 1741-es számon.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
üdv!
jelenleg valami gebasz van a telenyomornál,vagy én maradtam le valamiről?vettem egy 300ft-os simet aktiváltam rajta a klik-et de mobilnet az nincsen.a T szépen működik,illetve az előző telenyomoros simmel is működött a mobilnet.vagy az lenne a kínja hogy online regeltem és meg kell várnom a postán érkező megerősítő kódot?
azon a telibelökött oldalukon meg már el sem érhető az adatforgalom lekérdezés.mi van most?tönkre mentek?[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
telefonok is családban t-sek, azért lett ez. Modem rendben, cseréltem is, ugyanaz a jelenség (volt egy még bontatlan dobozos kb fél éve szerződéshosszabbításból). Másik dologról fogalmam sincs. Holnap megkérdezem bent t-ponton, de gyanítom sok érdemi választ nem fognak adni
-
club1
veterán
válasz Arkennys #1337 üzenetére
Nekem nincs gondom Budapesten.
Nem lehet, hogy a modemed döglődik? Vagy esetleg állítottak a közeli cellán mert mondjuk LTE-re bővítenek, vagy a szomszéd falu problémázott, hogy nem elég jó a net?
Egyébként nagyon vidéken én inkább Vodafone-t szoktam javasolni a 900 MHz miatt. -
Arkennys
addikt
Más is szenved mostanság a t-mobile sticknettel? Nekem úgy talán két hete teljesen hulladék az egész...modem ugyanott van ahol eddig vidáman jól működött, most meg már használhatatlan kategória a "sebessége". Vidéken lakóként (még falun kívül eső területen ráadásul) nem sok egyéb opció van net megoldásra, de eddig jó is volt.
-
LámaZ
addikt
Erre mondtam én évekkel ezelőtt, hogy ha mi, felhasználók/fogyasztók a sarkunkra állnánk, ki tudnánk alakítani olyan akár világméretű hálózatot településeken belül, amelynél az egyes felhasználók vesznek és adnak, másoknak is. Gyakorlatilag egy osztott hálózat ez, mint a torrentezés.
Van olyan skandináv kisváros, ahol tudtommal megcsinálták.
Adótornyokat csak településeken kívül kellene építeni.
Az biztos, hogy többet fogyasztanának a készülékeink, de legfeljebb otthon állandóan konnektorba lennének dugva.Legyen minden jó!
-
club1
veterán
válasz misimagaki #1333 üzenetére
És Vodás nincs melletted?
-
club1
veterán
válasz misimagaki #1331 üzenetére
Speciel ha van ott Telenor, pont annyira lehet ott 3G Voda cella is. A kettő lefedettsége Budapesten nagyjából hasonló, sőt a Telenor kicsit pontszerűbb...
-
club1
veterán
válasz misimagaki #1329 üzenetére
Lehetséges. Budapesten a Vodafone is 2100 MHz-en nyomja a mobilnetet, itt a 900 MHz-en meglévő frekvenciablokkjuk kevés. Ráadásul még 2100 MHz-en is kis adóteljesítményekkel kell dolgozni, hogy egy-egy cella nehezebben terhelődjön túl. Emiatt iszonyat sűrűn (50-200 méterenként) kellene lennie egy-egy átjátszónak a tökéletes lefedettséghez, ezt a cellasűrűséget pedig nem termeli ki a hazai mobilnet piac.
-
misimagaki
aktív tag
Sziasztok!
Az lehetséges, hogy Pesterzsébeten a Nagysándor József és az Attila utca sarkán nincs 3G/HSPA beltéri lefedettség?
Jól hangzik Vodánál a 8 GB 3591 Ft-ért....
Murphy mondja: "Ha nem megy erőltesd, ha eltörik, akkor úgy is ki kellett volna cserélni."
-
7ER
aktív tag
Nem biztos egyáltalán, hogy a vezetékes antenna kimenete nagyobb dB-el rendelkezik. Nagy a kábel csillapítása és az antenna nyeresége nem egyenlő a kábel, vagy csatlakozásvégen mért dB-el.
Ha meg a felesleges kábelt levágja valaki, akkor lerontja az antenna SWR-jét.
Tehát: Van, amikor a kevesebb több. -
LámaZ
addikt
Nem 900-on?
Egyébként én is kinéztem már a 3G Huawei E5730-as hotspotom helyett egy 4G-st, aminél azt írja a kis kínai, hogy:
„This mobile hotspot allows you to connect up to 5 Wi-Fi-enabled devices to the Internet through 4G LTE and HSPA+ networks.
Network Technology: LTE, HSPA+, HSPA, UMTS, EDGE, GPRS
Frequency Bands: LTE 700/1700 MHz (AWS), UMTS 850/1900/2100 MHz, EDGE/GPRS/GSM 850/900/1800/1900 MHz, GPS 1575 MHz
Antenna Diversity Support: No
...
Max Uplink Speed: 50 Mbps
Max Downlink Speed: 100 Mbps”Az gondolom őket nem zavarja, hogy:
„The LTE specification provides downlink peak rates of 300 Mbit/s, uplink peak rates of 75 Mbit/s”[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
Atomixx
tag
válasz Atomixx #1312 üzenetére
átraktam win7 gépbe, ott megjelent a meghajtó (az emulált), utána Xp gép > ott is jó lett, driver felment, de konfig nem jön be.. m.home weblap.. van valami parancs, amivel szimulálni tudom az USB eszköz csatlakoztatást?
eszközkezelőben az usb cuccok letiltás/engedélyezés nem jó
irodában megy a gép, tv-vel bennt vagyok, de most nincs senki ott, holnapra meg kellene csinálni
thxvbbb >
"Egyébként nem feltétlen kéne elvesznie a jelnek a kábelen."
Nem kéne, de lehet el fog veszni.. Ezen a frekvencián törekedni kell a minnél rövidebb kábelezésre
Ha van megfelelő térerő, nem lesz gond, de ha extrém távolságról kell eredmény, akkor nem jó
jobban jársz USB hosszabitóval + fém tésztaszűrővel<~>
-
vbbb
addikt
CRC 9-es antennát szeretnék venni, szerintetek melyik lehet a jobb vétel?
3.5dbi 1970-2170 MHZ
3m-es kábellel + 9cm-es antenna
60 W3dbi 1900-2100 MHz
10cm-es antenna
50 W -
Balathruin
veterán
válasz Balathruin #1309 üzenetére
Ez végül megoldódott, felraktam egy Windows 7-et, máris működik...
-
7ER
aktív tag
válasz Atomixx #1310 üzenetére
Ha a google barátod lenne, akkor bizony találnál drivert [például itt (is)]
-
Atomixx
tag
Üdv
Van egy Telenoros ZTE modem, nincs rajta a driver.
Honnan lehetne beszerezni?
ZTE oldalán nincs csak manuál
XP SP3-ra kellene
kösz<~>
-
Balathruin
veterán
Üdv mindenkinek! Van egy mf100-as és egy mf195-ös modem amit nem érzékel egy WinXP-s gép! Régebben mind2 ment, újratelepítés óta csak a régebbi mf100 megy az újabb szoftverével, de ma megpróbáltam beüzemelni az újabbat és a virtuális lemezek nem működnek egyiken sem. Mindenféle illesztőt töröltem, de továbbra is csak az üres microsd helye jön be. Szerintetek mit csináljak, hogy működjön az újabb?
-
t72killer
titán
Kérdés: van olyan stick, ami az amcsi és az EU LTE frekvenciákat is rendesen támogatja? (700 ÉS 800MHz, stb)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
t72killer
titán
-
club1
veterán
válasz t72killer #1304 üzenetére
Én nem hiszek ezekben az óriás nyereségű külső antennás csodákban, amennyivel annó próbálkoztam, mindtől csak gyengébb lett a jel. Próbálj meg inkább szolgáltatót váltani, vagy kérj kölcsön egy B593-ast, mert ahol egy adott cellára nézve gyenge a 3G, ott előfordulhat hogy van még használhatóbb LTE (mivel az utóbbit alacsonyabb frekvencián nyomják, ezért nagyobb területet lehet vele ugyanarról a toronyról lefedni).
-
t72killer
titán
Hmm, lehet akkor mégis vmi USB-s megoldás után nézek, mert a jel tényleg gyenge viszont egy jó antennával talán még az LTE-be is be lehetne csusszanni. Ergo hiába stabil a rendszer, ha a a rossz vétel miatt szakadozik a net
Viszont nem hagy nyugodni a 7/24 stabilitási kérdés. Látom, LTE műfajban komoly pénzeket el lehet költeni, és a dolog több változós - főleg, ha gyenge a lefedettség. Pl EZ az antenna +USB-stick kombó szimpatikusnak tűnik, de kérdés, vajon mennyire szakadgat meg a net, ha routerbe dugom?
[ Szerkesztve ]
-
club1
veterán
-
t72killer
titán
válasz CoolBoy323 #1299 üzenetére
Áhh, ebayen nem kerestem, a Dlink-et már nézegettem, de a húzós ára miatt egyelőre elvetettem. Ebayen eléggé nyomják a Huawei B593u-91-t.
Arra nem jöttem még rá, hogy a SIM foglalatos megoldásoknak van-e 3-4G antennacsatijuk, vagy az antenna csak a wifinek szól?
#1300: köszi! Egy alternatívát találtam még, bár határozottan nem 2 perc volt: Huawei B970 ez csak 3G-s, de lényegesen olcsóbb (ebayen 50$ körül megkapható)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest