Új hozzászólás Aktív témák

  • #89309696

    törölt tag

    válasz Pfiucska #79719 üzenetére

    Hogy a francba lett annyi? A kötelezőt kell levezetni és kész. Ha mentél előtte ötvenessel egy hónapot akkor semmi gondot nem okozhat. Ha erősködik az iskola akkor meg magadnak intézed a vizsgát aztán kapják be, a papírokat kötelesek kiadni. Van olyan iskola ahol beültetik a fejedbe, hogy még balfasz vagy és vezessél +10 órát, hallottam erről. Autónál még azt mondom oké, de B125-nél hacsak nem akkor ül először motoron az illető, csak lehúzkodás minden plusz óra.
    Én kocsiból 54 órát vettem, de úgy kerültem ki az iskolából, mintha egy éve vezetnék már. Szóval ott baromi jó plusz órákat venni. B125-nél ha robogóztál előtte sokat akkor viszont óriási marhaság minden az alapórákon kívül, mert semmi pluszt nem ad.

    Amúgy ja minimum A2-t érdemes lerakni, abba már belefér minden, autópályára is egy kényelmes motor, régi vasak 150-200 köbbel stb. Én viszont a gyorsaság, egyszerűség, olcsóság miatt B125-re mentem (legalábbis akkor mikor csináltam az volt illetve nem engedtem magam lerángatni), nekem a sima falusi utakra röhögve elég a 125 4T.
    Csak ugye maga a motor 3x annyiba kerül, így végül az ötvenes libakergetőre ültem mégis.

Új hozzászólás Aktív témák