Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz Samus #11472 üzenetére

    Értem, alapvető kényelme ennek is megvan. Egyenesen ülsz rajta Te is, és az utasod is, épp mint egy naked-en. Azért ez már nem az a kat. , h Balcsira ne lehessen vele legurulni. :) Exemmel jó párszor elmentünk vele 4-500km-eket egy hétvége alatt.

    Persze, ennek nem kell csőgáz, és csak akkor pörög fel - azt hittem egyértelmű. Húzol neki egy fél gázt, és totál egyenletes gyorsítva eljut addig, és tartja is, ha húzol neki még x adagot, akkor annyit fog gyorsítani. De ez így van rendjén, csak az 50-es kis teljesítményű, kopott motoroknál nehezen lehet ezt előcsalogatni.

    Egy speed 6000-en 130-140-et is megy, nekem 100%, h valami sport lesz a következő. Gixer vagy CBR - S ezekkel is ugyanúgy tisztában vagyok. Kényelmetlen, mint a pcsa, pakolás 0, de ez kell, most vagyok fiatal. Majd 60 évesen biztos átülök egy cruiserre.

    Hidd el, ezzel a Nexus-szal a speedek előre köszönnek, ..és minden más motoros is. ;) Adott a megjelenés..
    Mellesleg a Finster kipufogóval sportmotorokat megszégyenítő hangja van, aki esetleg volt valamelyik EGÜ talin hallotta már, piszok durva. Amikor mentünk fel Sopronból, Egü mondta, h 200 méterre mögöttem jöttek utánfutóval, amikor előztem nem tudták mi az... azt hitték, h a futón "zörög" valami. :)) Városban meg kifejezetten jó a nagy hang, 2 gázfröccs és nyílik a sor. - Kisebb az esélye, h elqrnak.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák