Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fabula
őstag
válasz
kazmerr #3512 üzenetére
Jelzem, én meg el is olvastam, mert nekem belinkelted, tényleg sok hasznos dolog van benne a 3D nyomtatásban kezdőknek.
Azért ez nem egy lézer, vagy tintasugaras nyomtató, amiben csak a tonert vagy a patront kell cserélni, esetleg néha valahol beszorul egy papírlap, de amúgy az esetek 99%-ában megy a nyomtatás odafigyelés nélkül.
Ezt bizony meg kell tanulni, felhasználva azok tapasztalatait, akik már régebb óta foglalkoznak vele és ki kell mindent tapasztalni magadnak is. Sok kis apróságon múlik a nyomat minősége, sokkal nagyobb odafigyelést és lényegesen több karbantartást igényel egy 3D nyomtató üzemeltetése. Na meg tisztában kell vele lenni, hogy ezek a DIY nyomtatók nem a legprofibbak, cserébe az áruk is barátibb.
Én is szívesebben vettem volna egy Craftboot 2-őt, csak nem volt lehetőségem 10x áron megvenni.
Ezt a lehetőséget úgy fogom fel, hogy megtanulhatok egy új technológiát, és így, hogy minden kis részletét meg kell tanulni, sokkal jobban fogok majd hozzá érteni, mintha egyből drága pénzért egy profi gépet vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Videoteszt A 3D nyomtatás sikerének alapja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Politika
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen alaplapot vegyek?
- Delta Force (2024)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Hatalmas csomag vicc áron ,minden új!!!!!!!! Továbbértékesítésre is!+néhány ajándék CSERE IS!
- Ryzen 7 5800X / RTX 4060 / B450M / 16GB vagy 32GB RAM / 256GB + 1TB M.2 SSD / 700W
- Acer játékra is,17,3"FullHD,core i5,Nvidia 2/4GB VGA,8-16GB RAM,SSD,Szép állapot
- Ps5 Slim lemezes 1TB/2TB extrákkal
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot