Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
mmdms
addikt
Sziasztok!
Nővérkém hozzám fordult mert kellene neki egy lapos, de ezek teljesen kívül esnek az érdeklődési körömön így hozzátok fordulnék segítségért egy-két típus kiválasztásában.
1. Mikor lenne esedékes a vásárlás? Hát igazából két héttel ezelőtt
2. A gépre szánt összeg forintban? (a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 750 €, ez kb 300k, nem tudom itt már akad-e épkézláb.
3. Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) a szokásos női marhaságok, és elkezdett egy fotósulit, képek utómunkáihoz kellene, az övével tizen párpercet vártunk egy raw megnyitásnál.
4. Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel?
5. Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? Sztem 15" elég neki, utómunkához lövésem sincs melyik kijelzőtípus az ajánlottabb ebben az ársávban, rátok bízom, de talán olyan típus kéne amiben az összeget főleg a kijelzőért kérik el.
6. Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Konyha nappali háló bermudaháromszög.
7. Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) win 11 lesz
8. Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége? külső meghajtót már rendelt, valami 120-as ssd-s is elég lenne, nem kellenek petabájtok.
9. Egyéb kívánság, speciális igények? (pl. soros port, HDMI, stb…) HDMI vagy DP , ha rákattan akkor hajlandó lesz egy jobbfajta monitort venni.
10. Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Mindkettőből szívesen vennék egy egy példát.Remélem találni valamit ezek fényében is, előre is köszönöm
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
mmdms
addikt
Heló!
December elején tervezek notit venni, semmi különleges igényem nincs, csak a letisztult forma. Játékra max nagyon kevésszer lenne használva, nem is lenne fontos, ár nagyon maximum 150k, de 120-130 lenne ideális. Egyet találtam ami számomra megfelelő: [link], dizájnra nagyon tetszik, a speckó se rossz, bár a hardvere lehetne egy picit combosabb. Jó lenne azért még néhány alternativa..ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Apple asztali gépek
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok