Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blue_23
senior tag
válasz lev258 #157944 üzenetére
Alap esetben integrált GPU fut, Nvidia nincs használva (optimus). Kidobott pénz a probléma, mert ha nem használod attól még ki kell csengetni az árát. Olyan laptopot nem láttam, ahol erős a CPU, jó hűtés és nincs dedikált GPU.
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
blue_23
senior tag
válasz lev258 #157940 üzenetére
Gamer gépek között találhatsz jobb hűtésű laptopot, ha csak CPU-t használod elvan 80 fok alatt (UV, újrapasztázás), ugyanakkor elkerülhetetlen a dedikált GPU. 3750H nem számít izmosabbak közé, mit értesz viszonylag erős CPU alatt?
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Tikakukac
titán
válasz lev258 #157940 üzenetére
Csoda nincs, én most vagyok benne a sűrűjében a dolgoknak és pontosan látom milyen volt 15 éve egy laptop, 10 éve, 5 éve és ma. Nincs ezen min csodálkozni, vékony, fancy és trendi cuccok kellettek az embereknek. Így elqrvult az üzleti széria is. Lehet örülni, hogy legtöbb esetben nem kell i7-et nézegetni, mert az i5-höz is kevés a hűtés
Passz, nem tudom. Ezt épp ma ecseteltem a kolleginának, aki hasonló gondokkal küzd. Felhőbe fel fogunk lőni kb. mindent, irodában asztalija lesz, minden másra ultrabook. Kész. Egyszerűen az, ami még bírná is a tempót, az már tényleg mindennek a teteje és nem kicsi gépmadár.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Interactive Brokers társalgó
- OLED TV topic
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Everest / AIDA64 topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- További aktív témák...
- Laptopok alkatrésznek
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron MSI GF63 Gamer, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX2050
- Gamer Laptop, üzletből, alkalmi áron Lenovo IdeaPad Gaming, i5-12450H/16RAM/512SSD/GeForce RTX3050
- Laptopok alkatrésznek
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eredeti Dell Laptop Töltők 130-180 Watt !
- Lenovo T14 G1 i5-10310u 16Gb ram, 256Gb NVme, 1 év garancia, számla
- Dell 5320 i5-1135G7 16 Gb Ram 256 Gb NVMe, érintő kijelző 12 hó garancia, MINT AZ ÚJ !!!
- HP X2 1013 G3 Core i5 8250U 16Gb Ram Win11 Tablet 120HZ kijelző Garanciával
- Toshiba i5-4200 8Gb ram, 256Gb tárhellyel, számlával, garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest