Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz TigerCat #172575 üzenetére
Sztem olvasd el a téma-összefoglalót a topic elején. ASUS-ból nincs sok tapasztalatom, de általánosságban igaz, hogy a legolcsóbb modellek nem ajánlottak. Meg lehet venni, használni is lehet, de nem fogja neked senki nyugodt szívvel ezeket a gépeket ajánlani.
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
veterán
-
veterán
válasz TigerCat #163751 üzenetére
Van, de nem 230-ért (pl. Hp Envy, Spectre). Ha tényleg ennyi (biztos, hogy beker ár alatt adják ha adják), akkor meg kell venni, a Zenbook jó kis gép, még numerikus billentyűzete is van a touchpadon. A fiam barátnője is ilyet kap Karira, csak Ryzen 7-tel, és a Flip verziót, ami touch-os és tabletként is használható.
[ Szerkesztve ]
HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.
-
Tikakukac
titán
válasz TigerCat #163297 üzenetére
Vagy tenni kell rá magasról venni valami szép gépet és a buliból kiszállni. Én is elmondtam melóban, hogy nekem mindegy ki mit vesz, de mikor hullik szét a gépmadár, akkor tessék vele megbarátkozni és elfogadni a döntést. Lásd, a szép vékony trendi fehér HP-k hullanak darabjaikra, a 7470 meg 7480-as Latik meg nem. És ezeket is számlára vettük, 1 év garival, full fóliás állapotban, a szutyok konzumer HP-k árához képest bő 30%-al olcsóbban.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Tikakukac
titán
válasz TigerCat #163295 üzenetére
300k-s plafonnal vagy egy erősen kifutós 5000-es Latitude lenne a cél esetleg probook.
4-5 évek nekem még mindig magas lécnek tűnnek, amikor 1 év után kezdenek széthullani ezek a szép design macbook air koppintások.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
TigerCat
nagyúr
válasz TigerCat #163237 üzenetére
Helló, erre valaki esetleg?
Ezt néztem, a memória nem kritikus, talán a 8 GB is elég lesz 4-5 év múlva, viszont ha bővíthető, jó lehet?
https://ipon.hu/shop/termek/asus-vivobook-s13-s333ja-eg014-feher/1857794
Van valami jobb ajánlat szerintetek?
Köszi!
♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Tikakukac
titán
válasz TigerCat #155322 üzenetére
Amiket írtam 15,6", a 16" az olyan dolog, hogy igen, a történelemben készítettek ilyet, de nagyjából ott is lett a vége, a 17" nos, az nem sok van. Egyszerűbb azt mondani, hogy nuku, zéró. Vostro jutott eszembe, de hát az ezekhez képest vicc.
-
Khelben
nagyúr
válasz TigerCat #120650 üzenetére
HP Probook 430 172k
-
Khelben
nagyúr
válasz TigerCat #120035 üzenetére
6930p+ssd.
(#120036) Komi28 : Asus N551, olcsóbban, gyengébb hardverrel Fujitsu A556G + ssd. Illetve ha jól látom, még mindig van az akciós G551-ből az edigitalnál.
(#120037) dtracer : miért nem jó a surface4, miben kell más?
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz TigerCat #99840 üzenetére
Ennyi pénzért újan nem nagyon van kicsi értelmes gép. Vegyetek 2570p-t, Alu ház, szép kis vékony dög. Nem új, viszont számlás, áfával. Majd' 1 év gyári garival, amit hosszabbíthatsz is. Ez a gép boltból pár éve 300e+ ft volt.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
-
Tikakukac
titán
válasz TigerCat #16288 üzenetére
Régi TP-ken jobb felül voltak 6-os blokkban, ez talán a leghíresebb, A többi gyártó előszeretettel dobája szanaszét a gombokat.
mort.hu: Mondjuk igen, ezek is annyira színesek, hogy a fedlapjuk más színű. Akkor inkább matricázzátok fel a gépet, és vegyetek egy normálisat. Rendesen színes gépet én ennyiből nem tudok, ez fix.
Amiket írtál pedig egy HD4000-et elkérnek minimum. Ha nem életbevágó a színes dolog, akkor én választanék mást, erre elég sok indokunk lenne.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -25% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- ÚJ Asus Zenbook 15 UM3504 - 15.6"FHD IPS - Ryzen 5 7535U - 16Gb - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- MacBook Air M1 8GB/256ssd/Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3949
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- Laptopok alkatrésznek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest