Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Hihetetlen, hogy teljesen ugyanolyan cipőben járunk...
Első laptop, mindenképp új, hosszú garancia, megbízhatóság, tartósság, oprendszer nélkül ~120k, stb...Az elmúlt 1-2 hétben már én is voltam itt párszor, és fárasztottam is egy kicsit az itt lévő szakértőket... De tudom, hogy Ők sem látnokok, így egyelőre még mindig bizonytalan, hogy végül mi is lesz...
Egyébként már azt is nagyon szépen köszönöm nekik, hogy eltereltek az A531 irányába... Bár annyira nagyon azért nem kellett terelgetni... Hamar ráeszméltem, hogy Ő a legideálisabb jelölt...
Csak aztán jött az A532 híre (aminek kicsit szögeletesebb formái jobban be is jönnek), valamit az a tény, hogy egyelőre nincs elég pénz a B960-as A531-re sem...
Így továbbra is megy a vívódás, hogy várjak-e az utódra, vagy mozgassak meg minden követ (egy nem betervezett, és nem túl gazdaságos kölcsönnel) és vegyem meg a még meglévő elődök egyikét...
Jelenleg úgy állunk, hogy várok az A532-re és közben abban reménykedem, hogy ha megjelenik és aránytalanul drága lesz, akkor még tudjak venni normális áron A531-et...
Fura egy helyzet ez... És tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem (vagy inkább semmit sem), csak érdekesnek találtam, hogy mennyire hasonló a helyzetünk...
A többiektől elnézést kérek a kicsit hosszúra sikeredett helyzetértékelésért...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
Tikakukac
titán
Használt gépeknél azért van pár Eitebook 120-130k-ban 1 év garikkal esetleg. Azoknál masszívabb és tartós kivitelek nem nagyon akadnak. Meg persze pár TP is van, felszereltségfüggően.
Új gépeknél a 4535s Probook a teteje a dolgoknak ennyi pénzből, ha figyelembe veszek minden paramétert.
Olcsó részen a legnyúzhatóbb a Fuji lesz, klasszikus nem felvágós, kicsit darabos gép, korrekt zsanérozással és egyebekkel. Lifebook topik is van, szerintem ott elkapsz pár felhasználót. Vagy keress olyat aki ajánlás után vett is mondjuk régebben, és írj rá. Jobbat nem tudok.A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Elado ASUS TUF FA608 R9 + 4060
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- Eladó Asus Tuf FA507NV - RTX 4060 - AMD Ryzen 5 7535HS - 32GB
- Eladó Lenovo G770 17.3" notebook
- Laptop táska 13-14"
- Konfiguráld szabadon DELL Latitude 5490 i5-8350u 5495 Ryzen 5 PRO FHD vil. HU bill. újszerű!
- Újszerű DELL Latitude 5590 FHD IPS 15.6 gyári magyar billentyű világító i5-8250u Windows 10/11
- Lenovo T61 T400-T470s V110-15ISK Asus UX303U HP 6470b 840 G3 bontás:akksi dokkoló töltők stb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest