Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vond

MODERÁTOR

válasz reelc #3073 üzenetére

Hihetetlen, hogy teljesen ugyanolyan cipőben járunk... ;)
    Első laptop, mindenképp új, hosszú garancia, megbízhatóság, tartósság, oprendszer nélkül ~120k, stb...

Az elmúlt 1-2 hétben már én is voltam itt párszor, és fárasztottam is egy kicsit az itt lévő szakértőket... De tudom, hogy Ők sem látnokok, így egyelőre még mindig bizonytalan, hogy végül mi is lesz...

Egyébként már azt is nagyon szépen köszönöm nekik, hogy eltereltek az A531 irányába... Bár annyira nagyon azért nem kellett terelgetni... :) Hamar ráeszméltem, hogy Ő a legideálisabb jelölt...

Csak aztán jött az A532 híre (aminek kicsit szögeletesebb formái jobban be is jönnek), valamit az a tény, hogy egyelőre nincs elég pénz a B960-as A531-re sem...

Így továbbra is megy a vívódás, hogy várjak-e az utódra, vagy mozgassak meg minden követ (egy nem betervezett, és nem túl gazdaságos kölcsönnel) és vegyem meg a még meglévő elődök egyikét...

Jelenleg úgy állunk, hogy várok az A532-re és közben abban reménykedem, hogy ha megjelenik és aránytalanul drága lesz, akkor még tudjak venni normális áron A531-et...

Fura egy helyzet ez... És tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem (vagy inkább semmit sem), csak érdekesnek találtam, hogy mennyire hasonló a helyzetünk... :)

A többiektől elnézést kérek a kicsit hosszúra sikeredett helyzetértékelésért... :B

VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

• Tikakukac

titán

válasz reelc #3073 üzenetére

Használt gépeknél azért van pár Eitebook 120-130k-ban 1 év garikkal esetleg. Azoknál masszívabb és tartós kivitelek nem nagyon akadnak. Meg persze pár TP is van, felszereltségfüggően.

Új gépeknél a 4535s Probook a teteje a dolgoknak ennyi pénzből, ha figyelembe veszek minden paramétert.
    Olcsó részen a legnyúzhatóbb a Fuji lesz, klasszikus nem felvágós, kicsit darabos gép, korrekt zsanérozással és egyebekkel. Lifebook topik is van, szerintem ott elkapsz pár felhasználót. Vagy keress olyat aki ajánlás után vett is mondjuk régebben, és írj rá. Jobbat nem tudok.

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák