Hirdetés
- Marathon (2025)
- EA Sports WRC '23
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- The First Berserker: Khazan
-
GAMEPOD
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
válasz
sztivo #138995 üzenetére
Nem csúszik ez sajnos sehová, de annyira azért nem is akarom kocogtatni.
Tuti nem volt rajta, mert végigteszteltem, amikor megvettem.
Annyira nem látványos, tehát nem világít, itt a fórum szövege között kb. el is veszik, aki nem érzékeny ilyenre, szerintem észre sem venné. Eizo monitor tesztjében fehér szín alatt szürkésnek látszik, tehát nem is full fekete, homogén zöld színnél látszik legjobban, pirosnál és kéknél nagyon kell keresni.
Nem tudom mi tévő legyek.. azon is gondolkodtam, hogy muter megkapja netezős monitornak, én meg veszek egy másik ugyanilyet, hátha azzal szerencsém lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- SAMSUNG (LH98QMTBPGCXEN ) 250CM !!! 4K WIFI SMART MONITOR ! AKCIÓ! IGAZI MOZI!!
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- AOC Gaming monitor 165Hz 1ms!
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest