-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IreN!CuS
őstag
Na megvettem az Evo 3d-t eddig tetszik,köszi a segítséget
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz dropopi #38852 üzenetére
Ott amit Zsolt_72 linkelt.Az a baj,hogy "nagy" a különbség árban a független és a előfizetéses telo között.Ugye max árra írtam a 80k-t,az evo így is ~85k előfizetéssel anélkül 100k,ott van a másik amit linkeltem 145-ért Sony Xperia S.Nekem meg az túl sok bármennyire is tetszene bármelyik is.De mivel mindenképp szeretnék váltani feltöltősről előfizetésesre nem értem miért hátrány a 2 év hűség,viszont ugye nem szeretnék 5-6k/hó-nál nagyobb árat fizetni így nem tudom,hogy kéne csinálnom.
Majd holnapig alszok rá egyet.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz Mr.Grincs #38837 üzenetére
molnarpeter,Gergosz2 Köszi
Illetve ami még nagyon tetszik az ez De még sehol sem láttam beárazva előfizetéssel.
Mikorra történhet ez meg illetve érdemes lehet megvárnom hátha lesz 8-90k vagy biztosan 100 felett lesz?Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
Nem rég írtam,végül is sikerült leszűkíteni 2 telefonra a dolgot.
Maradt az Xperia Arc S(okostarifa 180 75.990 Ft) és a HTC Evo 3d(okostarifa 180 85.480 Ft)
Külsőre az Arc s jobban tetszik,de nem csak ez számít nálam.
Ki melyiket választaná és miért?
-
IreN!CuS
őstag
Üdv!
Telefon vásárlás lenne esedékes, de egyszerűen nem tudok dönteni.Nincs egy olyan telefon amire rátudnám mondani,hogy na ez kell ez jó lesz.Így egy kis segítséget szeretnék kérni.
Előfizetéssel venném Telenornál,de a T is szóba jöhet ha ott van valami jó akció éppen.
Max keret 80k és az előfizetésre sem szeretnék 5-6knál többet fizetni.
Felhasználás: alap telos funkciók azon kívül zene,film,net.
Mivel napi 3-3.5 órát utazok így fontos lenne,hogy gond nélkül kibírjon egy teljes napot a fent említett funkciókkal mellett.Minden véleményt meghallgatok, lehetőleg minél több érvvel.
Amiket néztem - igaz nem mindegyik fér bele a keretbe - :
S II
Iphone 4
Arc S
Lumia 800
Defy + (bár azért szeretnék "magyar" telefont)Köszönöm!
-
IreN!CuS
őstag
Köszi a tippeket átnézem az ajánlott mobilokat
-
IreN!CuS
őstag
Üdv.
Teljesen le vagyok maradva a témában 3 éve használom már a mostani mobilomat(W595) így mint "újonc" érdeklődnék,hogy jelenleg van-e a piacon olyan mobil ami teljesíteni tudja a következő igényeimet:
-legalább 8-10 órát kibír amiből jó pár óra netezés/filmezés/zenehallgatás lenne(napi 4-5 óra)
-60e körül kapható nagyon max a 70e(kizárólag új telefonok jöhetnek szóba,nem szeretem a használt termékeket.)
-a többi szinte teljesen mindegy.ha tudtok ajánlani pár készüléket megköszönném
Üdv.
-
IreN!CuS
őstag
hy!
tudnátok nekem vmi jhooo SonyEricsson-t?föleg a zenehallgatás vele a cél de nem vetem meg a jhoo kiss funkciokat meg ilyenek!amiket eddig néztem W880i ,W580i ,W810i, W850i
ár:50-60k körül!
köszi[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest