Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nordik
őstag
válasz Sly Bp. #18947 üzenetére
Előfizetéssel lenne vásárolva, készülékváltással. Szóval ez ne legyen indok. Inkább, hogy melyikkel jobbak a tapasztalatok. Tudom, hogy csodát egyiktől se kell várni, de azért ne legyen a szoftverrel gond, meg szépen tegye a dolgát, ne essen szét a kezébe. Utóbbi eléggé fontos mert ahogy nézem a mostani telóját nem éppen vigyáz rá.
-
Nordik
őstag
Húgomnak kellene új telefon, amit kinézett az a KP502 és az S5230. Ezek vannak rózsaszínbe amik érintőképernyősek.(ez az egyik kitétel) Szóval érthető miért tetszenek neki.
Melyik lenne jobb választás? Én a Samsungra szavazok.
-
Nordik
őstag
válasz Babo121 #10697 üzenetére
Arra figyelj ha otthon frissítesz szoftvert, akkor a gari elveszik. Ha csak megbütykölöd kicsit akkor nemtudom. Nekem is csak néhány napja van meg, így annyira nem ástam bele magam a részletekbe.
Játékok, java van elvileg, de elég bonyolult. A készülék topikjában olvass utána.
Az akksiról nemigazán tudok nyilatkozni, ugye az újdonság varázsa engem is elfogott és rengeteget nyomkodom Így naponta rászoktam tölteni.
De szerintem 2 napot kibír, átlagos használat mellett, lehet 3at is. Csodákat azért ne várj.[ Szerkesztve ]
-
Nordik
őstag
válasz Babo121 #10692 üzenetére
Nekem van U900-am, és kihangosítva a zene nem valami jó. Értem ezalatt, hogy a minősége nem a legjobb, tehát semmi basszus, és a hangerőtől se várj sokat.
Beszélgetéskor nekem nem volt vele gondom, szerintem akkor megfelelő. A fülessel is egész jó.De ha nem találod megfelelőnek a hangerőt, akkor esetleg uj szoftot felteszel, ami garanciavesztéssel jár. De vannak még módok rá, hogyan tudod növelni a hangerejét.
-
Nordik
őstag
Köszönöm a válaszaitokat! Meggyőztetek, azthiszem akkor a W300i lesz. Igaz csak 2 hét múlva fogom megvenni, remélem akkor még lesz 20ezer Ft-ért vodafonnál.
-
Nordik
őstag
Sok tesztet stb. megnéztem a w200-ról és a w300-ról, és nekem a w300 jobban bejön. Van benne bluetooth, jobb füles jár hozzá, erősebb akksija van, TFT kijelző stb. Azthiszem az erősebb akksi és a jobb füles miatt érdemesebb lenne a w300-at választanom, mivel szeretnék zenét is hallgatni rajta. Szeretném tudni, h jól választottam e!? Esetleg mondjatok pár nyomós indokot, h miért lenne érdemesebb a w200-at választanom.
A vodafone mennyire nyúlt bele a w300-as szoftverébe? Mert nagy valószínűséggel náluk venném, mivel t-mobilenál most drágább. Vodafone:19950Ft T-mobile:24990Ft
-
Nordik
őstag
válasz AMD Power #3089 üzenetére
Köszi a válaszod!
Nemtudom, igazából a W200i bejön külsőre, de a W300-al szemben kicsit hátrányba van, értem ezalatt, h gyengébb fülest adnak hozzá, gyengébb aksija van, kijelzője is vmivel gyengébb, kisebb memkari jár hozzá stb.
Vagy ennek ellenére is érdemesebb megvenni mint a w300-at?ForRedGlory nem előfizuval szeretném venni a telefont! Hanem kártyásan.
-
Nordik
őstag
Üdv!
Telefonvásárlás előtt állok, de szeretnék segítséget kérni, hogy melyik telefont lenne érdemes megvennem. Körülbelül 20ezer forintot szánok rá.
Ezeket néztem eddig:
-SE W300i
-SE W200i
-Samsung E250
-SE Z310i
-SE V630i
Vagy esetleg még SE K550i, viszont ez drágább és úgy hallottam, hogy nem sikerült a legjobban. Értem ezalatt a gombokat stb.
Szóval ezen telefonok közül ti melyiket ajánlanátok, ha szeretnék ritkán zenét is hallgatni!? Eddig talán a w300i-vel és a w200i-vel szemezek, mivel ezeken tudnék zenét hallgatni, de nemtudom h melyiket érdemes megvenni.
Ebben kérem a segítségeteket! A válaszokat előre is köszönöm! -
Nordik
őstag
hello!
Szerintetek a d600-at vagy az e900-at érdemesebb megvenni? Az e900-on az érintőbillentyűs megoldás nem zavarna, külsőleg jobban is tetszik, mint a d600. Ezeket összevetve szerintetek melyik lenne jobb vétel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest