-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sly Bp.
addikt
válasz Csabee. #14616 üzenetére
Itt van rengeteg színben! Persze a ritka színek nem 20 ezrek de mindig lehet találni használtban jó színekben! Fehérben nagyon szép!
-
Sly Bp.
addikt
válasz Csabee. #14443 üzenetére
4700 körül már össze vissza számolt hol több volt benne hol kevesebb De manapság a Samsungok a legjobbak az LG divatkütyü a Nokia már nem gyárt annyira minőségi cuccokat lásd az N96 N97, N95 8GB-nál megállt a fejlődése, de ott van az Arte is ami egy katasztrófa! Sony meg mindent egy fél év késéssel dob piacra meg már az összes telefonja ugyan az a W sorozatban Még az Apple iPhone egy remek minőségi telefon! Ez az Én rövid véleményem tudom mindenki 1000 helyen bele tudna kötni hogy ez meg az.... de Én így látom! (jelenleg egy Sirocco White-ot használok de akkor is a Samsungokat tartom a legelső helyen ha lenne ilyen típusú telefonjaik szerintem kelendőek lennének!)
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Csabee. #14441 üzenetére
Az egyik ismerősömnek 6 év után halt meg és 4700 órát beszélt vele Bluetooth head-settel ezért a telefonja gyönyörű volt! Mikor pár hónapja visszavitte a Nokia-ba hogy csinálják meg rácsodálkoztak és elhajtották hogy ők egy 6 éves telefonhoz amiben annyi beszélgetés van hogy kiakad a számláló nem csinálnak semmit Napi 2-3 órát beszélt vele a munkájából kifolyólag!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- VoIP telefonálás
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Linux haladóknak
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gyúrósok ide!
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest